До кога ще търпим лекета като Платини в състава???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: До кога ще търпим лекета като Платини в състава???

Мнениеот mistreated » 15 апр 2013 12:03

danko_sot написа:
mistreated написа:
danko_sot написа:Вярно е, защитавах го, но беше заради това, че е напсувал публиката.

Още по-лошо. Червеният картон може да се прости, но не и това да псуваш собствената си публика, която е платила да дойде да те подкрепя.

Изпуснал си е нервите, случва се. Ще го преживеете, тези които сте били там, макар че тя публиката е събирателен образ и все едно и мен ме е напсувал, макар че не съм бил там. Но пак казвам, това не влияе пряко на отбора. Ако обаче беше играл примерно в мача с Лудогорец и беше вкарал победния гол и ти и дзругите които сте били, когаго е псувал, щяхте да скачате от радост и да пеете името на Платини. А той щеше да ви прави сърчица сигурно като Гарет Бейл :)

Едва ли щяхме да му "пеем името".
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 15 апр 2013 12:48

има си ръководство в лицето на Радуканов, има си Майкали и полицая, ще го дръпнат на страна ще му кажат 2 приказки ако на него не му харесва прав му път, аз го харесвам но никой не е по голям от ЦСКА, Платини е мравка и е длъжен да се труди ако не иска си е негов проблем, относно изцепките му колко от вас са постъпвали грубо и то с близки хора. В момент на Афект е нормално, наша работа е да подкрепяме, ако ли не си стоим в къщи пред телевизора и си псуваме на воля.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 апр 2013 13:02

florentin_petre написа:има си ръководство в лицето на Радуканов, има си Майкали и полицая, ще го дръпнат на страна ще му кажат 2 приказки ако на него не му харесва прав му път, аз го харесвам но никой не е по голям от ЦСКА, Платини е мравка и е длъжен да се труди ако не иска си е негов проблем, относно изцепките му колко от вас са постъпвали грубо и то с близки хора. В момент на Афект е нормално, наша работа е да подкрепяме, ако ли не си стоим в къщи пред телевизора и си псуваме на воля.

Трети пореден мач, в който играе прави някаква изцепка. Ако нещо не е наред с главата, да се лекува.
Достатъчно грешки са му прощавали от ръководството. Той е един от тези, на които не се бавят заплатите, въпреки, че взима един чувал с пари.
Айде стига сме го оправдавали.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 15 апр 2013 13:10

Да сте чували (или по-точно вашето ръководство) да е чувало за глоби?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 15 апр 2013 13:13

видно е че платини няма вече какво да даде на отбора, да си ходи доброволно от ЦСКА
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 15 апр 2013 13:27

vaskonti написа:Тук важи в пълна степен правилото "С него лошо, без него още по-лошо". Колкото и да е леке, колкото и да е чепат, това ни е най-добрият офанзивен играч. Нямаме избор да не го търпим, в него са вложени луди кинти, които трябва да се върнат по някакъв начин. Почти съм сигурен, че има само два начина нещата да се оправят - първият е просто да го продадем, а вторият е Пенев да го направи национал. Убеден съм, че тогава Платини ще се промени коренно и отново ще бъде онзи играч, който всички искаме да бъде.

+1
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 апр 2013 13:29

З поредни победи ако ни даде, друга песен ще запеете. :lol: Голяма работа като псувал, вие що го псувате, той Ицето сигурно ни е псувал 1000 пъти, ама пак си го обичаме. И аз да съм, и аз ще ви тегля една... Не може през пет минути да се скандира против отбора, като вкараме гол да му се радвате -така ли се подкрепя отбор, борещ се за титлата? Дайте им малко спокойствие на тия играчи да покажат какво могат. ;) Не стига, че всички се занимават да плетат интриги свързани с ЦСКА, ами и ние си правим мръсно! Защо е нужно? :) Айде спирам да ви давам акъл, вие сте умни момчета. Напред червените с цяло гърло, да не можеш да се изкашляш, докато си ходиш към вкъщи след мача! :)
Последна промяна от dreben23 на 15 апр 2013 13:41, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 15 апр 2013 13:32

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:видно е че платини няма вече какво да даде на отбора, да си ходи доброволно от ЦСКА

Ами обади се на Милен да те вземе теб. Ти има какво да дадеш на отбора сигурно. Кой ще замени Платини ? Делев който 2г. ли там колко не е играл и си е седял на село.Сега вкара 1 гол и голямата работа. Личи си,че има още бая да наваксва от към форма. Камбуров и той нещо много е зле. Та какви са ни алтернативите според теб? Просто нямаме никаква алтернатива на Платини,които дори да не играе като хората пак може да вкара някой гол и да реши мача.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 апр 2013 13:41

Да попитам всички защитници на Платини: Как си мислите, че с подобно поведение и неговото толериране, който и да е треньор може да въведе ред в нашата съблекалня? За отбор ли говорим или за разпасана команда? Явно за второто...

Потребителски аватар
4erveniibeli
Контакти:

Мнениеот 4erveniibeli » 15 апр 2013 13:43

Никой не е по-голям от ЦСКА,така,че да си наляга парцалите!!!
Не всеки път се печели “Златна топка” и “Златна обувка”. Като има такъв да се обадят”, заяви Стоичков

Върни се в “ЦСКА”