До кога ще търпим лекета като Платини в състава???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Re: До кога ще търпим лекета като Платини в състава???

Мнениеот florentin_petre » 15 апр 2013 10:42

Аз съм За Платини, и за Присо. Да си подкрепяме отбора така както само ние можем, стига сме се оплаквали. Агресията ИМ е "+".
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 апр 2013 10:43

danko_sot написа:Добре, не съм ли прав. Я си представете в някъв голям отбор, примерно в Юнайтед Перси или в Барса Меси точно преди най-важнвия мач за сезона да вземе една бутилка от земята и да я изрита в публиката. И после нито Майкъла дето се прави на много страг нито никой, даже и една забележка не казаха за Платини. И на следващия мач след наказанието, оп пак веднага титуляр. Руни в някъв мач на националите беше изритал някъв точно преди европейското миналата година и посрле не знаеше къде се намира. Даже в Юнайтед формата му беше паднала....

Като видиш да хвърчи бутилка на мач на Барселона или Манчестър Юн. тогава прави такова сравнение. Всъщност, Платини беше най-малкия виновник в случая- виновни са хората, които са хвърлили бутилката. Освен това той не го направи нарочно според мен, просто така му дойде да тегли един шут на бутилката. Който се е занимавал с футбол, знае, че никой не е застрахован от подобна провокация на фенове. Вече разбира се, от самия него зависи да запази самообладание. Така е... Но само в България се дават картони- другаде досега не съм видял футболист да получи картон, че връща бутилка на собственика й. :lol: Какво да направи, да я отвори и да я изпие ли? Аз бих го направил... :) Ботев Враца получиха ли наказание за хвърлени предмети? :?

Точно така колега, не може всички да са като Лукас Саша- изключтелно скромно, уравновесено и работоспособно момче, но и той ще стане футболист, а те не. Не може всички да са еднакви. Трябва да ги приемаме такива каквито са- ето на терена горят, навън- пеят. Екстра са си! :)
Последна промяна от dreben23 на 15 апр 2013 10:49, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 апр 2013 10:48

Авторът на темата защитаваше Платини най-яростно след изцепката му във Враца, а сега пуска теми за неговото отстраняване!
Защо ми се пулеше насреща, като го нападнах още тогава?
Нито един футболист на ЦСКА няма право да се държи по такъв начин, както и да НЕ поздравява треньора! Това не може да е професионалист. Не ме интересува колко добър играч бил всъщност. Ако ще ми играе един мач и после 5 ще почива - мерси!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 апр 2013 10:53

Dani написа:Всички се радвахме на головете му срещу Фулъм и Левски, а сега го плюем. Според мен просто трябва да се подходи по по-различен начин с него. Ето тук е ролята на треньора - да седнат, да си кажат две приказки и нещата ще се оправят. Просто той е по-различен характер.

Тук се крие разковничето на проблема! Веднага след идването на Милен в отбора се наблюдаваше видимо подобрение в настроението на играчите и всички твърдяха, че това се дължи на качествата на новия треньор. Аз обаче смятам, че това моментно сплотяването на колектива се дължеше повече на нежеланието на основни играчи да работят със сръбския треньор, отколкото на лидерските умения на Радуканов.. Тепърва предстои да наблюдаваме проблеми от подобен род, ако Милен не вземе реални и адекватни мерки!! ;)

nikolovemil
Контакти:

Мнениеот nikolovemil » 15 апр 2013 10:56

Който псува най-великата публика /лично го чух на мача с Локо Сф/ няма място на "Армията" нито секунда повече!!!Вън лекето Платини!

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 15 апр 2013 11:09

Докато има такива "звезди" като Платини,Бандаловски,Коце Стоянов,Гаджев,Пелето,които определят политиката на отбора ще се борим и двата отбора за 3-то място в А-група.
Като няма читав директор да ги викне в кабинета и да ги ш*ба те ще ни ш*бат нас
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 апр 2013 11:15

Red Warrior написа:Че е глупост - глупост е, но дай да не драматизираме толкова. Има всякъкви хора, и обикновено талантливите хора (не само футболисти) са особени характери. Не са чак толкова много талантите в родната "А" група за да се лишаваме от тях с лека ръка. Ето...Станко Йовчев е супер добър самарянин, но това помага ли с нещо на ЦСКА?

Red Warrior, по принцип си прав.. На всеки се случва да направи грешка и винаги заслужава втори шанс! Когато обаче не си взимаш поука от грешките, колкото и да си талантлив започваш да пречиш на целия отбор! Тук идва ролята на ръководството и най-вече на треньора! Те трябва да решат по какъв начин да подходят към футболиста, дали да използват някакъв вид наказание или да си поговорят спокойно. Важното е да се достигне до футболиста и да му се повлияе по някакъв начин! Лично аз досега не съм видял видим резултат.. Изцепките на Платини продължават да се редят една след друга и по този начин засенчват тотално добрите му изяви!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 15 апр 2013 11:43

mistreated написа:Авторът на темата защитаваше Платини най-яростно след изцепката му във Враца, а сега пуска теми за неговото отстраняване!
Защо ми се пулеше насреща, като го нападнах още тогава?
Нито един футболист на ЦСКА няма право да се държи по такъв начин, както и да НЕ поздравява треньора! Това не може да е професионалист. Не ме интересува колко добър играч бил всъщност. Ако ще ми играе един мач и после 5 ще почива - мерси!

Вярно е, защитавах го, но беше заради това, че е напсувал публиката. В смисъл кофти е, но не влияе пряко на отбора и един вид на работата на играча, кояте е тна терена.Но това с бутилката влияе. Остава отбора си с човек по-малко, ами ако бяхме загубили тогава заради него??? После пропуска най-важнния мач за сезона с Лудогорец. С Платини можехме да победим и сега щяхме да сме на страхотна позиция в борбата за титлата. Не ни трябват играчи като Платини, Райс М Боли и т.н. Черни си е супер, а оня М Боли може би е по-талантлив и качествен като вратар, но е от породата на Платини.
Трябват ни играчи- професионалисти на терена и извън него като Тошко Янчев, Черни, Саша, Апата. Платини прибира сигурно по 30 хил. на месец, а си прави каквото си иска. Защо иска в ЦСКА? Отговорът е лесен- защото там му позволяват да си прави каквото си иска. Колкото и да я дълбаем темата в един момент пак стигаме до ръководството на отбора. Всичко тръгва по веригата - Собственик, директори, треньор. С това ръководство ще е така явно. Докато боклуците не се махнат нещата няма да се оправят!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 апр 2013 11:51

danko_sot написа:Вярно е, защитавах го, но беше заради това, че е напсувал публиката.

Още по-лошо. Червеният картон може да се прости, но не и това да псуваш собствената си публика, която е платила да дойде да те подкрепя.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 15 апр 2013 11:55

mistreated написа:
danko_sot написа:Вярно е, защитавах го, но беше заради това, че е напсувал публиката.

Още по-лошо. Червеният картон може да се прости, но не и това да псуваш собствената си публика, която е платила да дойде да те подкрепя.

Изпуснал си е нервите, случва се. Ще го преживеете, тези които сте били там, макар че тя публиката е събирателен образ и все едно и мен ме е напсувал, макар че не съм бил там. Но пак казвам, това не влияе пряко на отбора. Ако обаче беше играл примерно в мача с Лудогорец и беше вкарал победния гол и ти и дзругите които сте били, когаго е псувал, щяхте да скачате от радост и да пеете името на Платини. А той щеше да ви прави сърчица сигурно като Гарет Бейл :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”