Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) FT. 3-3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) FT. 3-3

Мнениеот petkan » 14 апр 2013 23:25

Нейчо, Моряците чакат отзиви за мача. Бъди така добър, "копни" си постинга и го сложи в техния форум. ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 14 апр 2013 23:29

subzero написа:
Bartolomej написа:С Колев си приказвахме след мача , че този гол в 90 минута беше някаква магия , толкос много рикошети станаха , че чак още не мога си обесня какво беше това и Божилов излезнал на 11 метра сам пред колев нямаше как да не вкара
Съжаляваха много , а Херо има казал в съблекалнята
" За разстрел сте "
:)

Глупости. Морето имаха нужда от точки и им ги дадохме. Кво разбира Херо?? :mrgreen:
Страшно ме е яд,че не успях да дойда. :evil: След Нейчо очаквам и други коментари.

To таков мач не знам как се коментира . Сега цъкнах да вида как се е развил мача в гонга , ми то даже смените не са отрзили , писали са некви глупости за ситуации, а смятай как е било на терена след като питах Колев :
- Стояне как е Венко , тежка ли е контузията му ?
- На Венко нищо му няма
- Е как бе нали Башлиев влезе на негово место накрая
- Тъй ли , даже не съм разбрал
:)))))))))))
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 14 апр 2013 23:31

ntodorov написа:
Bartolomej написа:С Колев си приказвахме след мача , че този гол в 90 минута беше някаква магия , толкос много рикошети станаха , че чак още не мога си обесня какво беше това и Божилов излезнал на 11 метра сам пред колев нямаше как да не вкара
" За разстрел сте "

Да ги разстреля...После - нова селекция. Дано не улучи - Арно, Утара, Терзиев, Ванче, Цоньо и Траян...Абе направо да "стреля" в Преслав и каквото улучи - туЙ. :mrgreen:

Като стреля по Преслав, ще отскочи(нали е дърво) и по погрешка ще вземе да уцели някой който не трябва. :mrgreen: :mrgreen:

k.dimitrov
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) 14.04.2013 от 19:00

Мнениеот k.dimitrov » 14 апр 2013 23:34

Един луд, луд мач. До излизането на Уатара си мислех, че ще победим с 3-4 гола разлика, след излизането му реших, че ще се мъчим до края на страшно скучен мач. Второто полувреме ни накара да занемеем, страстите се развихриха, от "осанна" до "разпни го".
Конкретно. Превъзходен, блестящ Уатара. Преминаваше по крилото по 2-ма,3-ма противника. Просто неудържим. Скри топката на Сашко, горкия не знаеше къде да застане, накъде да посегне. Помагаха му по няколко човека, но без полза. Така стана и дузпата, Уатара проби между двама и Сашко, изпаднал в безизходица, го спъна отзад. Въобще двойката Уатара и Арно показа, че се сработва и предвещава всеки момент проблеми за противника. Но противника на няколко пъти фаулира грубичко Уатара, докато се стигна и до разтежението на бедрения мускул.
След излизането му изгубихме инициативата и след няколко минути, след груба грешка на Тяната, излезе да лови (вместо да избие) топката, сблъска се с Гошо и противниковия нападател, изпусна топката и тя попадна зад него в краката на Росен Колев, който необезпокояван изравни. След това допуснахме няколко груби грешки, като в основата им беше Яни. Много слабо игра това момче, грешеше и в защита, и при изнасяне на топката. След един негов неточен пас към Тяната, успоредно на вратата, гостите имаха идеалната възможност да поведат в резултата. Спасихме гола благодарение на Тяната и Траян, който се и контузи в тази ситуация.
Второто полувреме започна вяло, но благодарение на средната ни линия и Арно постепенно притиснахме противника. И както обикновенно става, след един ъглов удар Ванчо отправи коварен удар под крака на защитник, вратарят доста щастливо спаси удара в ъгъла и в последвалата контраатака по левия им фланг ни бе отбелязан гол. Грешката беше на Венко, нямаше го на бека, и на Траян, че се отказа да гони Райков на крилото и му позволи да центрира необезпокояван оттам. Ударът с глава бе в страничната греда и оттам в мрежата, Тяната нямаше как да реагира. И вече предчувствахме загуба, когато Арно изненада противника, изскочи зад защитниците при едно центриране и пусна топката край вратаря. Буквално в следващата атака Ванчо изведе Цонков в добра позиция, той проби, върна топката към палантерията и Балтанов отбеляза втория си гол.
След това инициативата постепенно премина в Черно море, но те така и не създадоха чиста ситуация. И така до 90-тата минута, когато Гошо Божилов за пореден път показа, че в този мач е най-качественият футболист на гостите - перфектен слалом между няколко наши футболисти, Тяната излезе да го пресреща, а той много прецизно изпрати топката над него в левия ъгъл на вратата. След този мач разбрах защо Херо толкова съжаляваше, че преди време сме го освободили от отбора.
Последна промяна от k.dimitrov на 14 апр 2013 23:57, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 апр 2013 23:39

Интересно ми е,дали Черноморец подари точка на Морето ??
Щото аз си мисля,че ако е така мача можеше да завърши 1:1 или 2:2......
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 14 апр 2013 23:42

subzero написа:Интересно ми е,дали Черноморец подари точка на Морето ??

Ай стига, и ти ли почна с конспирациите! Чети какво са написали Нейчо и Ники. Това е истината!

п.п. Иска ми се да чуя мнението и на Картагото, че някак си се изпари след края на мача, преди да съм успял да го питам.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 14 апр 2013 23:49

Bartolomej написа:
subzero написа:
" За разстрел сте "

Глупости. Морето имаха нужда от точки и им ги дадохме. Кво разбира Херо?? :mrgreen:
Страшно ме е яд,че не успях да дойда. :evil: След Нейчо очаквам и други коментари.

To таков мач не знам как се коментира . Сега цъкнах да вида как се е развил мача в гонга , ми то даже смените не са отрзили , писали са некви глупости за ситуации, а смятай как е било на терена след като питах Колев :
- Стояне как е Венко , тежка ли е контузията му ?
- На Венко нищо му няма
- Е как бе нали Башлиев влезе на негово место накрая
- Тъй ли , даже не съм разбрал
:)))))))))))

Гълъбе, не знам как е било на терена, ама явно и на трибуните е било напечено, след като не си разбрал, че Башлиев влезе на мястото на Юсеф, но заигра на десния фланг, на мястото на Венко, а самият Венко се прехвърли отляво, на мястото на Юсеф.
Последна промяна от k.dimitrov на 15 апр 2013 00:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 14 апр 2013 23:54

Сигурен ли си . Един от морето нали му влезе доста грубо и го изкараха Венко извън терена и после Херо вкара Башлиев ???
Иначе съдията и в този мач успя да ме изуми с неадекватни решения
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 апр 2013 23:58

petkan написа:
subzero написа:Интересно ми е,дали Черноморец подари точка на Морето ??

Ай стига, и ти ли почна с конспирациите! Чети какво са написали Нейчо и Ники. Това е истината!

п.п. Иска ми се да чуя мнението и на Картагото, че някак си се изпари след края на мача, преди да съм успял да го питам.

Не,напротив. Макар,че не гледах мача си мисля,че с оглед на развитието се е играл. Питам понеже имаше съмнения в някои съфорумци. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 15 апр 2013 00:02

Bartolomej написа:Сигурен ли си . Един от морето нали му влезе доста грубо и го изкараха Венко извън терена и после Херо вкара Башлиев ???
Иначе съдията и в този мач успя да ме изуми с неадекватни решения

Сигурен съм. На табелата стоеше цифра 39, номерът на Юсеф, а той бавно, бавно се изнасяше от терена, от нашата палантерия до централното флагче има-няма го мина за 30-40 секунди.

Върни се в “Черноморец”