cunimepox написа:Биете.Ако съм в настроение, ще обясня утре "логиката" на бг първенството.![]()
И ти ли знаеш как стоят нещата... всички са запознати само аз не
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
cunimepox написа:Биете.Ако съм в настроение, ще обясня утре "логиката" на бг първенството.![]()

Кировец II написа:Отнасяме ги с разлика и показваме на Тошко Янчев защо искахме да окачи обувките още преди година, две.

No Pyro No Fun написа:Кировец II написа:Отнасяме ги с разлика и показваме на Тошко Янчев защо искахме да окачи обувките още преди година, две.
Ама с Тошко в центъра ни вкараха толкова гола първия полусезон колкото за 3-4 мача втория... винаги ще уважаваме Тошко Янчев...
Кировец II написа:No Pyro No Fun написа:Кировец II написа:Отнасяме ги с разлика и показваме на Тошко Янчев защо искахме да окачи обувките още преди година, две.
Ама с Тошко в центъра ни вкараха толкова гола първия полусезон колкото за 3-4 мача втория... винаги ще уважаваме Тошко Янчев...
Уважението няма нищо общо. Мачът трябва да бъде спечелен, а играчите на ЦСКА да бъдат безпощадни. Още повече, че Славия вече записа историческа победа над ЦСКА с Радуканов.

Потребители, разглеждащи този форум: ivonotbad и 6 госта