Vincenzo написа:На анархистите в лайняно-жълто няма да отговарям, то тяхната диагноза е ясна. Изчетох с интерес всичките 14 страници и ми направи впечатление мнението на haio-baio. Не знам наистина откъде идва тая злоба на софиянци към нас. Вярно, че сте изправени до стената, ама такива чак неща... Има някои момчета дето или се правят на олигофрени, или просто наистина обичат да пишат глупости.
Веж, пич, злобата никога не идва сама. Дали нашите са започнали първи, или вие, реално е все тая. Вместо едно провокативно мнение да се игнорира, то се "изглозгва" изцяло и води до още провокативни мнения. Дали сме ние, вие или те няма значение. Важното е, че вече няма дори симпатичните заядливи коментари след загуба или победа на даден отбор от противниковата страна. Само гадости и сране е по темите. За това и не пиша в този подфорум, но просто жлъчта ме изнерви много. Винаги е имало врътки в първенството и всеки един отбор е бил ощетяван, а съответно и подпомаган. И всички го знаем, до един. Със здраве и дано дочакаме по-добри дни преди мач да не се псуваме и бием, а да пием бири заедно, както беше преди. Аз, примерно преди 15-на години с радост чаках да дойдете в София. Имаше 3-4 момчета, с които бях партия и се виждахме преди всеки мач да се подразним и повеселим. Дано стане пак така. Зависи само от нас.