stoyankd написа:шивача написа:Не го сравнявам, а давам пример как не трябва да се постъпва

Ето и ти даваш пример с различните поколения. Нормално е да нямаме такива успехи, като преди. Ако си живял по татово време знаеш, че иаме само едно нещо-топка, другите игри бяха калеми и мижидарка, общо взето постоянно движение. А сега има макдоналд, джан франко фере, азис и други нему подобни мастии. Просто средата те сринва, трябва да имаш два-пъти по-силна психика, за да устоиш на изкошенията. А Чочев има качества, поне мен ме кефи много.
Въобще не си прав. Това момче е живяло в сравнително малки градове, където няма какво толкова да те изкушава. Мисля, че всеки който е гледал и един мач на Любо, Емо и т.н. веднага е видял техния талант. Това момче въобще не загатна за такъв. Стоичков изяждаше тревата, само и само да хване шанса.
Живял съм по онова време и мога да ти кажа, че разликата е огромна. Тогава треньорите обикаляха училищата и търсеха таланти за да ги развият. Сега обикалят страната и крадат таланти от малките клубове, а не ги развиват.
ама това, че ти не виждаш талант в него си е твоята гледна точка. А времето ще докаже, че не си бил прав
Да бе, Любо толкова го освиркваха, дори когато вкарваше по 3-4 парцала на мач. А Емо центрираше в облаците или си я повеждаше с кората и я настигаше зад вратата, в средата на пистата. Но тук спорът е излишен, щото за мен е доста талантлив, а според теб-не.
По татово време имаше желание от децата да играят футбол, имаше матриал. Сега, не че не са талантливи, но си избират да си барат хура някъде или да им го барат, както и ел игрите, а някой и по-лоши неща. Просто изкушенията, липсата на политика към подрастващите в лицето на държавата, общината, че и клубовете даже, е голям фактор....