Ивайло Чочев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Ивайло Чочев

Мнениеот шивача » 12 апр 2013 14:37

едъртакъв написа:Срещу Лудогорец не впечатли. Няма я мотивацията на дебютант така трудно ще стане титуляр. С Варела са набори.. а той е далеч.... трябва повече желание тичане.... себераздаване. :cry:

Да, наистина не направи силен мач, но това му е втори мач при нас като титуляр. Едно време Ицо, Любо и Емо също редуваха силни със слаби мачове, но после....Особено Любо кви пропуски правеше, Йовов ряпа да яде, ама после........машина. Даваш му 6 месец, ама титуляр и според качествата му, или титуляр, или преотстъпен, или вън. Между другото, Чочев е две години по-млад от Варела.....
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 12 апр 2013 14:46

Ама шивач, той не играе срещу Ботев Вр, а го мятат после на Лудогорец. ;) Няма логика нещо. Нека се развива момчето в по-подходящите мачове, да понатрупа опит малко и тогава да мятат при лъвовете...

Ама и на нас все ни криво нещо- веднъж що Стойчо не прави ротации, ся пък що Радуканов прави... :mrgreen: та не знам каква е рецептата при нас. Те освен че са на едни години с Варела и качествата им са еднакви- никакви ги нема. :cry:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 12 апр 2013 15:08

шивача написа:
едъртакъв написа:Срещу Лудогорец не впечатли. Няма я мотивацията на дебютант така трудно ще стане титуляр. С Варела са набори.. а той е далеч.... трябва повече желание тичане.... себераздаване. :cry:

Да, наистина не направи силен мач, но това му е втори мач при нас като титуляр. Едно време Ицо, Любо и Емо също редуваха силни със слаби мачове, но после....Особено Любо кви пропуски правеше, Йовов ряпа да яде, ама после........машина. Даваш му 6 месец, ама титуляр и според качествата му, или титуляр, или преотстъпен, или вън. Между другото, Чочев е две години по-млад от Варела.....

Аз съм гледал Чочев в един мач- вчерашния. Нямам право на крайни мнения, но все пак да сравняваш Чочев с тримата си е направо престъпление. Искам да ти напомня, че набор 66 стигна до 1/8 финал на световното първенство за младежи до 20г. и отпадна драматично от Испания. Сегашните отпадат в квалификацията на квалификацията, където обикновенно са предпоследни.

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 12 апр 2013 18:52

Или да започва да се труди и извън тренировъчно време, за да подобрява максимално бързо играта си, или да се счита за провален трансфер. Незабележим, а центрирането в края на мача е под всякаква критика...
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 апр 2013 19:36

dreben23 написа:Ама шивач, той не играе срещу Ботев Вр, а го мятат после на Лудогорец. ;) Няма логика нещо. Нека се развива момчето в по-подходящите мачове, да понатрупа опит малко и тогава да мятат при лъвовете...

Ама и на нас все ни криво нещо- веднъж що Стойчо не прави ротации, ся пък що Радуканов прави... :mrgreen: та не знам каква е рецептата при нас. Те освен че са на едни години с Варела и качествата им са еднакви- никакви ги нема. :cry:

Беше контузен и затова не игра срещу Враца. Срещу Локото направи доста приличен мач. Относно отборите, срещу които трябва да играе, това е преценка на треньора според качествата, психиката и тактиката в определена среща. При всеки е различно. Навремето на Ицо му трябваше да е на терена, без значение дали е срещу Реал или Харманли, просто на него не му пукаше, пълно перде.

Ние, Българите сме много сме крайни, а нещата не са толкоз лесни, колкото изглеждат. Един ден го хвалим, после го сриваме, така не става, емоциите са грешен съветник.
Чочев е 93набор, Варела е 91-и :idea:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 апр 2013 19:42

stoyankd написа:
шивача написа:

Аз съм гледал Чочев в един мач- вчерашния. Нямам право на крайни мнения, но все пак да сравняваш Чочев с тримата си е направо престъпление. Искам да ти напомня, че набор 66 стигна до 1/8 финал на световното първенство за младежи до 20г. и отпадна драматично от Испания. Сегашните отпадат в квалификацията на квалификацията, където обикновенно са предпоследни.

Не го сравнявам, а давам пример как не трябва да се постъпва :idea: Ето и ти даваш пример с различните поколения. Нормално е да нямаме такива успехи, като преди. Ако си живял по татово време знаеш, че иаме само едно нещо-топка, другите игри бяха калеми и мижидарка, общо взето постоянно движение. А сега има макдоналд, джан франко фере, азис и други нему подобни мастии. Просто средата те сринва, трябва да имаш два-пъти по-силна психика, за да устоиш на изкошенията. А Чочев има качества, поне мен ме кефи много.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 апр 2013 19:45

Кировец II написа:Или да започва да се труди и извън тренировъчно време, за да подобрява максимално бързо играта си, или да се счита за провален трансфер. Незабележим, а центрирането в края на мача е под всякаква критика...

Доколкото знам, Чочев е много скромен, трудолюбив и не си пада по живота, поне засега. А лоши центрирания и Бекъм е правил ;)

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 12 апр 2013 22:48

шивача написа:Не го сравнявам, а давам пример как не трябва да се постъпва :idea: Ето и ти даваш пример с различните поколения. Нормално е да нямаме такива успехи, като преди. Ако си живял по татово време знаеш, че иаме само едно нещо-топка, другите игри бяха калеми и мижидарка, общо взето постоянно движение. А сега има макдоналд, джан франко фере, азис и други нему подобни мастии. Просто средата те сринва, трябва да имаш два-пъти по-силна психика, за да устоиш на изкошенията. А Чочев има качества, поне мен ме кефи много.

Въобще не си прав. Това момче е живяло в сравнително малки градове, където няма какво толкова да те изкушава. Мисля, че всеки който е гледал и един мач на Любо, Емо и т.н. веднага е видял техния талант. Това момче въобще не загатна за такъв. Стоичков изяждаше тревата, само и само да хване шанса.
Живял съм по онова време и мога да ти кажа, че разликата е огромна. Тогава треньорите обикаляха училищата и търсеха таланти за да ги развият. Сега обикалят страната и крадат таланти от малките клубове, а не ги развиват.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 апр 2013 23:08

Абе първите 20 минути на второто полувреме Чочев игра доста добре и от негови решения и точни комбинации дойдоха подобията на опасност за Лудогорец. Но наистина през първото и към края на второ никакъв го нямаше...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 апр 2013 23:10

stoyankd написа:
шивача написа:Не го сравнявам, а давам пример как не трябва да се постъпва :idea: Ето и ти даваш пример с различните поколения. Нормално е да нямаме такива успехи, като преди. Ако си живял по татово време знаеш, че иаме само едно нещо-топка, другите игри бяха калеми и мижидарка, общо взето постоянно движение. А сега има макдоналд, джан франко фере, азис и други нему подобни мастии. Просто средата те сринва, трябва да имаш два-пъти по-силна психика, за да устоиш на изкошенията. А Чочев има качества, поне мен ме кефи много.

Въобще не си прав. Това момче е живяло в сравнително малки градове, където няма какво толкова да те изкушава. Мисля, че всеки който е гледал и един мач на Любо, Емо и т.н. веднага е видял техния талант. Това момче въобще не загатна за такъв. Стоичков изяждаше тревата, само и само да хване шанса.
Живял съм по онова време и мога да ти кажа, че разликата е огромна. Тогава треньорите обикаляха училищата и търсеха таланти за да ги развият. Сега обикалят страната и крадат таланти от малките клубове, а не ги развиват.

ама това, че ти не виждаш талант в него си е твоята гледна точка. А времето ще докаже, че не си бил прав 8-)
Да бе, Любо толкова го освиркваха, дори когато вкарваше по 3-4 парцала на мач. А Емо центрираше в облаците или си я повеждаше с кората и я настигаше зад вратата, в средата на пистата. Но тук спорът е излишен, щото за мен е доста талантлив, а според теб-не.
По татово време имаше желание от децата да играят футбол, имаше матриал. Сега, не че не са талантливи, но си избират да си барат хура някъде или да им го барат, както и ел игрите, а някой и по-лоши неща. Просто изкушенията, липсата на политика към подрастващите в лицето на държавата, общината, че и клубовете даже, е голям фактор....

Върни се в “ЦСКА”