Кокала беснее след победата на Ботев Враца в Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Re: Кокала беснее след победата на Ботев Враца в Пловдив

Мнениеот haiobaio » 12 апр 2013 15:20

qqq написа:на последното гостуване в софия озлобях - вечната софийска свирка......но не, всички викат локото са пичове........а според мен не са - никакъв толеранс повече за тези ......и аз не знам кои са и дали ги има. Нека дружбата си остане в миналото

Дружбата я няма от тогава, откакто спряхме да скачаме заедно за каузи. Тук не става дума само за футбол.
А дали ще ни има или не - времето ще покаже.

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 12 апр 2013 15:25

favaca8888 написа:Аз мисля че изчерпахме темата......
Единственото ,което не ми стана ясно е как един футболен президент
излиза и заявява че ще направи всичко възможно трети отбор да изпадне( разбирай ще лягаме на конкурените му ),
а публиката на същия отбор изгонила предишния си президент заради уреждане на мачове, толерира сегашния такъв.

Тва е.

не ви отива - вие лягате на някой постоянно. Къде беше когато гигов отиде в софия за сметка на ЛОКОМОТИВ да си налива парите в надежденската трупа? Тогава що не рева? С вас и без вас е все тая - полза никаква. Може би ще липсвате на Славия, а за жалост сигурно и те не ви броят за хора.

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 12 апр 2013 15:33

еииии що говорите глупости??? марешки каза че ще помогне да изпаднете като ви бием първия кръг! я даите да чуем за лягане на други отбори? големи капацитети сте всички на тема уговорени мачове,може би сте изкарали милиони от тия мачове хахах!

мача се игра и в него нямахме късмет както миналите мачове и загубихме,някои ако си мисли че сме силен отбор жестоко се лъже,просто се играе за добри премии за победа а такива премии в българия почти никъде няма защото всички карат само на заплати и затва момчетата ни се раздават да си вземат парите и мачовете се взимат с борба и себераздаване до последната минута,отделно и футбола е толкова слаб че почти няма разлика в отбор от 6то място и 12то място примерно!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 12 апр 2013 15:40

NUP-1995 написа:еииии що говорите глупости??? марешки каза че ще помогне да изпаднете като ви бием първия кръг! я даите да чуем за лягане на други отбори? големи капацитети сте всички на тема уговорени мачове,може би сте изкарали милиони от тия мачове хахах!

мача се игра и в него нямахме късмет както миналите мачове и загубихме,някои ако си мисли че сме силен отбор жестоко се лъже,просто се играе за добри премии за победа а такива премии в българия почти никъде няма защото всички карат само на заплати и затва момчетата ни се раздават да си вземат парите и мачовете се взимат с борба и себераздаване до последната минута,отделно и футбола е толкова слаб че почти няма разлика в отбор от 6то място и 12то място примерно!

Мислиш ли?
Тръгнал е към "Б" група и днес му помогнахме да го направи. Ще го направим както можем до края на сезона, за да докажем, че този треньор не е на нивото на "А"

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 12 апр 2013 15:42

Само искам да кажа на фенчетата на Велбъжд,че мога и да броя и да пиша много повече от тях,А когато съм гледал футбол те са били още в баща си.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 12 апр 2013 15:44

хахаха ние ще лягаме,вие ще биете но ще изпаднете и с тва ще докажем че Кокъла не става,така ли?? хора чесно взимате ли си сериозно хапчетата че чак 10 страници на тая тъпа тема! локомотив пловдив при марешки не урежда мачове,както и други отбори който не са много за което им прави чест,набийте си го в главите!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 12 апр 2013 15:47

NUP-1995 написа:хахаха ние ще лягаме,вие ще биете но ще изпаднете и с тва ще докажем че Кокъла не става,така ли?? хора чесно взимате ли си сериозно хапчетата че чак 10 страници на тая тъпа тема! локомотив пловдив при марешки не урежда мачове,както и други отбори който не са много за което им прави чест,набийте си го в главите!

И си сигурен в това защото...?

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 12 апр 2013 15:50

staria написа:
loko1 написа:
staria написа:
loko29 написа:Ма какво сте седнали да мислите Локо сф за ен-ти път ви повтарям,че Локо сф няма да изпадне,а го чакат по-добри дни.Гледай те си отборчетата а нас ни оставете.А си тръгна аптекаря,а изпаднахте.

При нас в последно време си тръгнаха повече, отколкото навярно можеш да броиш. Обаче за вас не съм съвсем сигурен, дали без Гигов ще ви има в А група...

И аз нас, но и за вас не съм сигурен, а и не мисля че има смисъл да се стои с наемници и на всяка цена в А група.

Приятелю, при нас няма един чужденец. Всички говорят за Литекс, папагали и не знам си какво, но ние сме единственият отбор от играчи българи. Единственият.

Приятелю колко са от Пловдив? Колко са от деца от кварталите около стадиона? Колко от тях не са надути цупльовци? То това е за всички отбори. То колкото останаха в България.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 12 апр 2013 16:40

Вместо да зарадва публиката, Марешки издаде заповед заЛЕГНИ на своите футболисти и те заЛЕГНАХА пред Ботев Враца.

Не че искам да се заяждам, но ако този резултат се бе получил при предишния собственик на Локомотив, всички щяха в един глас да ревнат, че мачът е продаден. Защо обаче това не го чухме в сряда вечерта? Явно Марешки е хванал здраво феновете с предизборните си обещания и те не смеят да надигнат глас. Интересно къде ще го търсят след изборите, които със сигурност са обречени на неуспех за неговата партия.

Неслучайно днес и от Надежда пропищяха за съмнителната загуба. Мисля, че не е сложно и трудно да се самосезира и прокуратурата. А относно изказванията на един от хората на аптекарският бос, че били паднали от туристи дошли да играят мач с една раница пълна със сандвичи, това само говори лошо за неговите подчинени, които имат необходимата класа и качества.

http://livesport.bg/Mareshki-se-prodade ... okal-87884

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 12 апр 2013 17:15

То,ако има въобще БФС в тази държава трябва веднага да изхвърли Локо сф и Славия от А група :!: Цяла България видяха цирка с уредения мач по между им. /да не забравяме и с каква организация със съдиите Локо сф взе преди година квота за евротурнирите/

Върни се в “Локо София”