Ужасът наречен Ротшилд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Ужасът наречен Ротшилд

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 апр 2013 01:18

drvasko98 написа:Аз ще задам едни друг въпрос. Кой стои на острещната страна? Тъй като явно "мачът" не е решен.

Отсрещаната страна са общности в които евреите няма как да се впишат ... оттам няма как и въпросната фамилия да си изгради влияние и механизми за натиск ... ислямския свят , Азия , Южна Америка . Лошото е , че на отсрещното поле всеки играе за себе си . Малко са отборните играчи като Иран и Сирия .

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 10 апр 2013 11:24

Искам си Акаунта написа:1. Нацистка Германия е финансирана от Ротшийлд до самия и край ... Естествено с уверението че Райха ще заеме полагаещото му се място на световен лидер ( същите обещания и финансиране са получили и САЩ , Англия и болшевиките) . Не трябва да се разглежда Нациста Германия като върл противник на ционизма ... а като инструмент за постигане на целите им . Любопитна подробност - по време на окупацията на Франция , германците заграбват много ценности . Разграбен е дори Версайския дворец . Празната резиденция на Ротшийлд обаче остава недокосната ... дори дълго време е охранявана от елитни части на СС .

Разбира се,че нациска Германия не е била противник на еврейския капитал и ционизма.Самия Хитлер се предполага,че е бил незаконен син на Ротшийлд.Нациска Германия е била опитно зайча за понататашно налагане на други тоталитарни режими и дори такива в глобален план.

Искам си Акаунта написа:2. "Окончателно решение на еврейския въпрос" - планът на нацистите за справяне с евреите ... противно на насадените в последствие стереотипи , че в него е залегнало унищожение на евреите в Европа ... представлява план за ИЗСЕЛВАНЕ на евреите от Германия в Палестина ( където вече тече подготовката за създаване на еврейска държава ) . Защото както може да се преположи - евреите съвсем не горят от желание да си зарежат къщите , работата и уседналия си живот ... за да се преместят в една пустош да градят собствена държава . Това е и целта на целия "антисемитски" процес в Германия по време на управлението на Хитлер . Евреите да бъдат принудени да напуснат Германия в посока Палестина .

Има евреи наричат себе си Hebrew.Преки наследници на лидерите на староеврейските племена. За тях обикновенният евреин не е нищо повече от добитак(както и всички останали народи).Това обяснението защо се организират на бомбени атентати срещу израелския народ ПРез Втората световна има агресия от страна на "чистокръвните" към "нечистокръвните".Заличават колкото се може повече от тях и им се отнема собствеността.Защото петнят името на лидерската кръвна линия и мешат с останалите "простосмъртни" народи.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 апр 2013 12:42

Просто не е истина в какви дребни подробности и детайли се знаят тайните планове и действия на още по-тайните общества... :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 10 апр 2013 13:20

Аз не ги знам, а просто изказвам хипотези и предположения които не са мои, въпреки,че звучат абсурдно. Дори и аз смятам,че не са много верни. ;)

Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 апр 2013 13:27

Аз нямам предвид конкретно теб. Тук е пълно с теми на подобна тематика и вече имам чувството, че дори масоните, или там както се наричат, не знаят толкова подробно какви са им плановете... Просто трябва да влязат във форума на Гонг и ще разберат дори своите най-малки тайни - неща, за които вероятно дори самите те не подозират! :|
[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 апр 2013 15:59

vaskonti написа:Аз нямам предвид конкретно теб. Тук е пълно с теми на подобна тематика и вече имам чувството, че дори масоните, или там както се наричат, не знаят толкова подробно какви са им плановете... Просто трябва да влязат във форума на Гонг и ще разберат дори своите най-малки тайни - неща, за които вероятно дори самите те не подозират! :|

И защо да не се знаят ?
А кой въобще е казал, че ги крият ? :roll:

Знаеш ли колко неща не се знаят ?
Това са нещата, точно които не трябва да се знаят от външни хора.
Инфо, за които, е почти невъзможно да изтече, без това да е съгласувано.

Така че, тези факти, които принципно не-малък брой хора ги знаят, не са особени тайни.
Да, вероятно в някои аспекти би било добре някои неща да не са обществено достояние, но щом са станали, това явно не са от най-крупните тайни.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 апр 2013 16:35

Ами нали уж са тайни общества, действат в сянка, плановете са им тайни...и все неща от сорта. Пък и ако не се крият, защо никой до сега от тях не заявил официално, че е илюминат, масон или каквото там искаш и не е казал какви са плановете им? Значи е тайна! Ама...егати тайната - всичко се знае от-до, с най-малките подробности!
Само виж няколкото теми тук - илюминатите са разкрити до девето коляно, от 500г. насам - всяка тяхна стъпка и ход! Това е направооо....нямам думи! :)
[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 апр 2013 16:43

Ами нали това казвам - Щом нещо стане обществено достояние, значи не е особено тайно.
Със сигурност има неща, които не се знаят, щото са от съкрално значение.

Има и нещо друго ...
Ето, как по-голямата част от хората реагират на подобен род неща ... "Ба, глупости, нема такива работи".
Къде е проблема, за тайната шайка, след като по-голямата част от хората смятат това, че те замислят някви неща, за тотални глупости ? :lol:

Кастата на върха, ще се притеснят тогава, когато по-голямата част от обществото наддаде ухо, какви всъщност ги вършат. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 апр 2013 17:19

Добре, ако тия масони преценяват кое инфо да не се крие и да стане обществено достояние, как се преценява дали то изобщо е вярно, а не удобно нагласено от самите масони?
[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 10 апр 2013 20:35

Васконти, чувал си за Карамански, нали така?! За този човек икономиката и политиката на цяла една държава беше детска игра. Според българското законодателство, обаче той беше свободен ненарушаващ законите български гражданин..., а така ли беше?!? (това като пример)
Такива общества имат безброй пари и влияние, това им е оръжието само, но те не са божества за да бъдат недостъпни до обществото. Няма как да стане. Невъзможно е да останеш скрит. И хора, които си залагат живота за да изнесат на бял свят получена информация по един или друг начин, е подло да бъдат определяни като луди и болни мозъци. Изчел съм всички книги на Калчев, болшинството гледаше с насмешка ако някой от главните му герои биваха оприличавани с действителни лица и събития и въпреки всичко го убиха като куче...жалкото писателче...и това сигурно защото пишеше жалки конспирацийки, нали така?! :roll:
Ако наистина те вълнува много как така някой от нещата са известни и се знаят, отвори една елементарна Уикипедия http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0% ... 1%82%D0%B8 там няма нищо загадъчно и конспиративно, просто при поемането на информация трябва да се мисли малко повече от необходимото. И съм сигурен че ако наистина те вълнува, ще стигнеш сам до някой от нужните ти отговори. Но само ако наистина те интересуват :!: , ако просто си задаваш въпросите за да има как да си се "чепкаш" с някого, аз лично нямам с какво повече да ти помогна или предложа :)
[offtopic][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”