Мнениеот angelofdeath » 08 апр 2013 12:45
Чочев има талант и това признават всички специалисти. Въпроса е дали ще може да го развие и да стане силен футболист. Започвам да си мисля, че няма да е при този треньор. Радуканов доказа, че робува на имена и за нищо на света няма да смени свойте любимци. Дано му стигне акъла и прозре истината за Коце Стоянов и Платини. Първия е в отчайваща форма и повече вреди отколкото помага на отбора. Отделно не разбирам, какви заслуги има зада е титуляр всеки мач? Бразилеца е добър играч, но се държи, като глезено дете. Не трябва цял един клуб да се съобразява с настроенията му. Във Враца вкара два гола, игра прилично, но не съм виждал по-тъпо изкаран картон. Така Платини лиши себе си от участие в най-сериозния мач, където трябваше да поведе отбора. Сега за Радуканов ще е трудно да избере, кой да играе в атака. И двете опции Спас и Камбуров са слаби и треньора ни ще заложи на опита. Вярвам, че ще вземе правилното решение и ще пусне Чочев титуляр зад нападателя, който и да е той. Надявам се да гласува доверие и на Грънчов, защото съм сигурен, че момчето ще играе на кръв зада измие срама от червения си картон зимата.