20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: 20ти кръг Ботев Враца - ЦСКА 6ти април

Мнениеот mistreated » 06 апр 2013 17:24

Tommi написа:
cska - maina написа:колкото и да го критикуват съдията, абсолютно правилно реагира в ситуациите. ;
първо, за неумишлена игра с ръка, дузпа и жълт картон, да не говорим, че ситуацията е в началото на мача, не че има значение, когато има правила, но влияе на решението на гл. съдия
при дузпата на Марсиньо, пак е прав, когато ръцете не са прибрани до тялото.

При първото, дузпа и жълт картон е възможно най-грешното решение, което можеше да вземе. :mrgreen:
При третата дузпа, не трябваше да свири нищо.

Много точно.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 апр 2013 17:25

Ивайло Лудогорец написа:Ралке това може да ни радва , ставаме като в Англия , 1-вия да прави Х с последния и водещ с такъв в края на класирането ... кво по - хубаво . Кво да гледам като знам че се предават на табелата "София" . :lol:

Много е радващо да, като се знае, че от 30 мача и 20 не са реални ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 06 апр 2013 17:30

ralka_levskarka написа:
Ивайло Лудогорец написа:Ралке това може да ни радва , ставаме като в Англия , 1-вия да прави Х с последния и водещ с такъв в края на класирането ... кво по - хубаво . Кво да гледам като знам че се предават на табелата "София" . :lol:

Много е радващо да, като се знае, че от 30 мача и 20 не са реални ;)

Същите тези грандове се наакваха като чуеха 25 хиляди да изреват ДУНААААААВ в Русе или ЕТЪР в Търново, табела София много не важеше ;)
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 06 апр 2013 17:30

Udoji90 написа: и аз да бях съдия, К. Стоянов щях да го изгоня, защото спира голов удар, пък дори да е неволно, което също не е сигурно.

Да беше милиционер или евроидиот иди-дойди . Ама уж Ентелегент а плещиш простотии . Искам да ми намериш къде точно в Правилата на футбола (Laws of the Game) и в официалното им тълкуване пише че отсъждането зависи от това накъде се движи топката . Единственото от значение в този случай е дали футболиста играе УМИШЛЕНО с топката с ръка или не .
Ако трябва да сме дребнави , дори нямаше дузпа . Играча на Ботев очевадно изби топката с ръка , случая беше съвсем друг .

Това е според правилника на ФИФА :
Or commits any the following offences:
Holds an opponent
Spits at an opponent
Handles the ball deliberately (except for the goalkeeper within his own penalty area).
Последна промяна от kolokolo на 06 апр 2013 17:35, променено общо 1 път.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 06 апр 2013 17:31

Най-после Радуканов проумя,нещо повече ! Откри "КЪРТИЦАТА" в отбора !!! Сиропирания мангал от Сливен ! Разбра, че той работи за "Титан", но не и за отбора ! Време е феновете да го изгонят с РИТНИЦИ от отбора !!! Стига далавераджии в отбора !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 апр 2013 17:32

ralka_levskarka написа:
AnalBreaker написа:
ralka_levskarka написа:Радуканов: това е най- трудния мач в кариерата ми :shock:

А не беше ли ?

Откога най- трудния мач на така наречените ни грандове е срещу изпадащите тимове?
П.С. за потребителя по- горе- гледах му интервюто :?

Сещам се за много мачове на първия срещу втория, които се оказват безпределно лесни за единия от двата отбора. Е, питам те - от кога най-лесните мачове на един "гранд" е срещу друг "гранд"?
Няма значение срещу кой играеш, има значение само как се е развил дадения мач.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 06 апр 2013 17:32

Tommi написа:
cska - maina написа:колкото и да го критикуват съдията, абсолютно правилно реагира в ситуациите. ;
първо, за неумишлена игра с ръка, дузпа и жълт картон, да не говорим, че ситуацията е в началото на мача, не че има значение, когато има правила, но влияе на решението на гл. съдия
при дузпата на Марсиньо, пак е прав, когато ръцете не са прибрани до тялото.

При първото, дузпа и жълт картон е възможно най-грешното решение, което можеше да вземе. :mrgreen:
При третата дузпа, не трябваше да свири нищо.

Пак проговори синьото в теб.....правилни или не,все пак решенията му имат някаква логика и съм сигурен ,че този съдия няма да бъде наказан. Интересна реакция на Мокрия....за такова нещо в бял свят наказанието му ще е с години.Интересно ,какво ли трябваше да направят Стоичков и Радуканов на Ахмет-Минет и страничния на ЦСКА-Локо,щом постъпката му се приема за нормална от коментаторите на мача!
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 06 апр 2013 17:33

kolokolo написа:
Udoji90 написа:И аз да бях съдия, К. Стоянов щях да го изгоня, защото спира голов удар, пък дори да е неволно, което също не е сигурно.

Да беше милиционер или евроидиот иди-дойди . Ама уж Ентелегент а плещиш простотии . Искам да ми намериш къде точно в Правилата на футбола (Laws of the Game) и в официалното им тълкуване пише че отсъждането зависи от това накъде се движи топката . Единственото от значение в този случай е дали футболиста играе УМИШЛЕНО с топката с ръка или не .
Ако трябва да сме дребнави , дори нямаше дузпа . Играча на Ботев очевадно изби топката с ръка , случая беше съвсем друг .

ОК, и аз може да греша. Какъв ти е проблемът? :shock: Просто се е случвало и в други мачове да бъде изгонен играч за игра с ръка, когато неволно спира голов удар, затова съм си направил може би грешен извод за тази ситуация. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 06 апр 2013 17:36

hristo1306 написа:Най-после Радуканов проумя,нещо повече ! Откри "КЪРТИЦАТА" в отбора !!! Сиропирания мангал от Сливен ! Разбра, че той работи за "Титан", но не и за отбора ! Време е феновете да го изгонят с РИТНИЦИ от отбора !!! Стига далавераджии в отбора !

За тази ситуация виновен беше Апата.От негов грешен пас дойде всичко.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 06 апр 2013 17:37

Прав си има . Мога да ти докажа с клипче , че нито са пенсионери , нито 10 годишни . За разлика от момченцето на инвалидна количка , което беше уцелено с факла от сектора за гости! Другите да не се сърдят за мрежата , която поставиаха . ЗАРАДИ ВАС Е !

Върни се в “ЦСКА”