Отборът на Берое се развива много добре

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Отборът на Берое се развива много добре

Мнениеот Parmalat » 03 апр 2013 17:51

Гледах 1/4 финала Пирин-Берое.Видях много добра игра от страна на заралиите.Петър Хубчев е изградил много солиден отбор и си мисля че имат сила да спечелят купата.Много грамотно с едно докосване и без излишни рискове-това е тяхната игра.Факт е обаче ,че този отбор е един от малкото у нас,които играят футбол.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: Отборът на Берое се развива много добре

Мнениеот Deluxx » 03 апр 2013 18:07

Евала след ерата Илиев се вижда светлина в тунела за тях.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 апр 2013 18:14

По време на ерата Илиев Берое бе фактор в българския футбол за първи път от много години, сега при Хубчев сме на път отново да стигнем до това ниво. Много съм щастлив, дай Боже приказката за Купата да я изживеем отново. Светът е Берое!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

SARVI_BG
Контакти:

Мнениеот SARVI_BG » 03 апр 2013 18:19

Благодаря за темата Parmalat.Наистина Берое се развива много добре благодарение на Хубчев и щатабът му.Т

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 03 апр 2013 18:21

Много силен мач направихме днес. Дебелото Венци на това нашето му вика "измекярски" футбол, да знаете. :lol:

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 03 апр 2013 18:24

Parmalat написа:Гледах 1/4 финала Пирин-Берое.Видях много добра игра от страна на заралиите.Петър Хубчев е изградил много солиден отбор и си мисля че имат сила да спечелят купата.Много грамотно с едно докосване и без излишни рискове-това е тяхната игра.Факт е обаче ,че този отбор е един от малкото у нас,които играят футбол.

Parmalat, според теб (и мен) Берое играе добре, но според Венци Стефанов това е измекярски футбол :mrgreen: .
Да е жив и здрав бат Венци, още 100 години да издържа Славия!
За нас, беройци тази игра не е изненада, защото все пак си следим отбора. Но когато се чуват добри отзиви от фенове на други отбори е добре.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 апр 2013 18:37

Много силен мач на Берое днес.През пролетния полусезон сме съвсем друг отбор.Хубчев успя да нареди липсващите парчета в пъзела.Много голяма заслуга има и кондиционния треньор Пламен Липински(Липата).Играем мач за мач пък накрая каквото такова.Апетита идва с яденето. ;)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 апр 2013 18:40

balgarin написа:
Parmalat написа:Гледах 1/4 финала Пирин-Берое.Видях много добра игра от страна на заралиите.Петър Хубчев е изградил много солиден отбор и си мисля че имат сила да спечелят купата.Много грамотно с едно докосване и без излишни рискове-това е тяхната игра.Факт е обаче ,че този отбор е един от малкото у нас,които играят футбол.

Parmalat, според теб (и мен) Берое играе добре, но според Венци Стефанов това е измекярски футбол :mrgreen: .
Да е жив и здрав бат Венци, още 100 години да издържа Славия!
За нас, беройци тази игра не е изненада, защото все пак си следим отбора. Но когато се чуват добри отзиви от фенове на други отбори е добре.

Бат Венци е винаги повече от култов след загуба на Славия.Да го оставим на мира,той все пак е един от последните мохикани в българския футбол. ;)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 апр 2013 18:58

Наистина нямате нищо общо с есента.Днес ви наблюдавах наживо в Гоцето срещу Пирин и доста добро впечатление ми направихте,бихте с лекота и то без някой основни играчи.Не че Пирин са мерило,но и срещу Славия и Лудогорец гледах мачовете и пак хванахте окото.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

el_tigre
Контакти:

Мнениеот el_tigre » 03 апр 2013 19:36

Имаме всички шансове да играем финал за Купата и там вече всичко е възможно :) Отбора израства от мач на мач и се надявам че най-доброто тепърва предстои,време е да разплачем Левски в неделя :)

Върни се в “Берое”