Bourgas написа:Искам си Акаунта написа:Bourgas написа:Специално за Пармалата.
[offtopic][/offtopic]
Както се пее в песента - "Акулите са хищни ... птици"
И всички те ще изкълват
За мача с Ботев и Лудогорец го слагаме за аватари.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bourgas написа:Искам си Акаунта написа:Bourgas написа:Специално за Пармалата.
[offtopic][/offtopic]
Както се пее в песента - "Акулите са хищни ... птици"
И всички те ще изкълват
[/center]Осъдиха ЦСКА за 300 000 лева
“Червените” трябва да платят на несъществуващия Нафтекс заради Стойко Сакалиев.
Футболният клуб Нафтекс може вече и да не съществува, но осъди ЦСКА за над 300 хил. лв. Темида се е произнесла в полза на закрития бургаски футболен клуб по заведеното дело, информира в. “Черноморски фар”.
Спорът се водеше за трансфера на Стойко Сакалиев. Нападателят премина от Нафтекс на „Армията” през 2004 г. и игра три сезона с червения екип. От ЦСКА обаче “забравили” да платят последния транш по сделката, който набъбнал на повече от 300 бона заради просрочието и лихвите.
Съдебната сага е доведена до успех от юристите на Митко Събев, който беше собственик на клуба до закриването му през 2009 г. Срещу самият Нафтекс обаче също има заведени искове за дължими суми, които следва да бъдат погасявани с парите от Сакалиев.
[/center]
[/center]калпазанчо написа:Нищо интересно няма Дизел - питах къде е, никой не ми отговори. Който ме познава - знае че съм любознателен. Казват, че който търси - намира. Общо взето някоя тема като я заключат или стане проблем с нея обикновено я пращат в кошчето. Влизаш там и я намираш. Пробвах да пиша - получи се ...Това е. Не съм привилигирован, даже хичСега по темата - инфото за точния брой билети е от най-достоверния източник и можеш лесно да го провериш - стига да искаш. Колко карти имате продадени - я има 100, я 200, я не ....Пак не излиза аритметиката..А за Кузманов - ми по-добре да замълча - все пак като останеш без работа и имаш да връщаш кредити - неволята учи на много неща...
На стадиона бяхме поне 2,2500 хл. човека. И това на приятелска среща. Когато закарате толкова хора на приятелски мач ми се обадете. Като цяло е смешно да се говори за бройки в това състояние което се намира Българският ни футбол. Но на теб калпазанчо не ти прави чест на тази възраст да пишеш подобни работи.Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта