Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот PFC Litex » 19 мар 2013 17:24

KoKu написа:Защото сигурно да привлекат "звездите" в Левски,са подписали страшно еб&н договор,в който сигурно има клауза
с която да са 70%-80% титуляри в Левски през сезона,или ще получават парични обезщетения.И И.Илиев не е искал да вреди на клуба с финансови проблеми и изплащания.

Поне това е моята гледна точка,иначе не виждам друг смисъл.

Те договорите са им същите и в момента, така че не е това причината, а каква е, никога няма да разберем ;)
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 19 мар 2013 17:25

Никой не му се меси. Просто сигурно го е страх ,че ако не пуска т.н. "лидери" ,това ще му изяде главата. Гаджев и Йовов трябваше да бъдат изритани още миналата година когато бойкотираха Ники Костов. Пелето едва ли ще липсва на някого...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 19 мар 2013 17:26

ralka_levskarka написа:Левски отстрани временно Станислав Ангелов, последно предупреждение за Рамос

Господ чу молитвите ми :mrgreen: . Благодаря ти. За Ангелов съм съгласна, но не и за Рамос, примерно един Мюлдер също трябваше да получи наказание.

И на мен това за тренировките и играчите ми стана интересно. Явно някой му е редил състава :?
В Берое вземаш КБ с отбор пълен само с българи, а в Левски половината са чужденци, някой определено се меси на Илиан, поне според мен.

Рамос да е направил в последните мачове един пробив по крилото? Взима топката финтира играча, връщайки топката назад и убива всякаква скорост в дадена атака.
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 мар 2013 17:27

turbogena написа:Никой не му се меси. Просто сигурно го е страх ,че ако не пуска т.н. "лидери" ,това ще му изяде главата. Гаджев и Йовов трябваше да бъдат изритани още миналата година когато бойкотираха Ники Костов. Пелето едва ли ще липсва на някого...

На мен лично не, точно вчера написах, че искам точно той да бъде изгонен, дори. И за Гаджев трябваше наказание, ама нъцки. Ще чакам с нетърпение мача с морето, за да видя състава, интересно ми е това "вече мога да пускам играчи, които са играли по- добре на тренировките" :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 мар 2013 17:28

ralka_levskarka написа:В Берое вземаш КБ с отбор пълен само с българи, а в Левски половината са чужденци, някой определено се меси на Илиан, поне според мен.

Е, нали се сещаш, че по това време, в което той беше треньор на Берое, нямаха възможност да взимат чужденци, защото нямаха пари да си обършат задника и трябваше да разчитат на българи. Сега тук като има пари, що да не си вземат % от трансфери и комисиони.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 мар 2013 17:29

Levski4Ever написа:
ralka_levskarka написа:Левски отстрани временно Станислав Ангелов, последно предупреждение за Рамос

Господ чу молитвите ми :mrgreen: . Благодаря ти. За Ангелов съм съгласна, но не и за Рамос, примерно един Мюлдер също трябваше да получи наказание.

И на мен това за тренировките и играчите ми стана интересно. Явно някой му е редил състава :?
В Берое вземаш КБ с отбор пълен само с българи, а в Левски половината са чужденци, някой определено се меси на Илиан, поне според мен.

Рамос да е направил в последните мачове един пробив по крилото? Взима топката финтира играча, връщайки топката назад и убива всякаква скорост в дадена атака.

Не, не е, според мен тук грешката е от Илиев, че го пускаше титуляр. Та той почти цяла подготовка беше на операция и после се възстановяваше. Май игра 2 контроли само, ако не се лъжа и айде хоп титулярче.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 19 мар 2013 17:30

Бе нали е голяма звезда, Гари колко игра ? А играе много по-добре ;) Като е слаб - аут!
Само Левски!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 19 мар 2013 17:33

Ще ги видим във Варна...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 19 мар 2013 17:34

turbogena написа:Ще ги видим във Варна...

Според мен ще е мъка, дано да греша.. :(
Само Левски!

Потребителски аватар
KoKu
Контакти:

Мнениеот KoKu » 19 мар 2013 17:35

ralka_levskarka написа:
turbogena написа:Никой не му се меси. Просто сигурно го е страх ,че ако не пуска т.н. "лидери" ,това ще му изяде главата. Гаджев и Йовов трябваше да бъдат изритани още миналата година когато бойкотираха Ники Костов. Пелето едва ли ще липсва на някого...

На мен лично не, точно вчера написах, че искам точно той да бъде изгонен, дори. И за Гаджев трябваше наказание, ама нъцки. Ще чакам с нетърпение мача с морето, за да видя състава, интересно ми е това "вече мога да пускам играчи, които са играли по- добре на тренировките" :?

Точно това показва че някой му се е бъркал в решенията.Точно за това е поискал и Боримиров да дойде в Левски за да има гръб.Както и Боримиров каза: Пелето е наказан,нека си помисли какво е направил,да си направи самооценка на нещата които е свършил....
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Левски”