Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот siniq_fen » 10 мар 2013 21:12

tevez написа:Мислиш ли изобщо, че става за Левски и има качества за това? Айде, ако аз и ти сме предубедени в едната и другата посока, то виж мненията на другите, които нямат по-специално мнение за Милиев и като цяло коментират всички играчи на Левски. Ще видиш как 99% от феновете са против него и казват, това което аз се опитвам да ти обясня. Ако съм само аз, можеш да допусна, че бъркам, ама след като цяло форум го вижда това, не мисля, че има място за каквито и да е коментари.

Аз не виждам да е играл слабо, освен в миналия сезон. Предишните години играеше на добро ниво и най-важното - постоянно. Именно затова го защитавам. Ще ме извиниш и ти, и другите.
Само Левски!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 мар 2013 21:17

И друго не мога да си обясня... Взимаме момчето от Черноморец, Везалов се оправя, Ели игра преди това есента ЦЗ, Димов може също да играе там, въпреки че не му е най-силната позиция, в един момент блудния син се завръща от Израел, Бог знае само какво е правил там докато е бил и уж 4-5 избор ще е, а той ми започва първия мач като титуляр?!
Ама това е грешка на ИИ, де, защото по същата причина, че имал много мачове за Левски, пуска титуляр Пелето, който се влачи като дроб по терена. Докато се разчита на имената и опита, на които явно вече не може да се разчита пълноценно(визирам и Йовов), а не се рискува с млади момчета жадни за фубол, така ще сме.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 мар 2013 21:18

Шанса за Велев дойде - ако в Сряда се представи добре Илиан ще започне да го пуска по- често, надявам се :evil:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 10 мар 2013 21:47

Ако го пусне,че от него вече всякакви глупости очаквам вече,като например Йовов да почне.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 10 мар 2013 21:48

tirion написа:Ако го пусне,че от него вече всякакви глупости очаквам вече,като например Йовов да почне.

Чак такава глупост не ми се вярва :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 10 мар 2013 21:59

Йовов по-добре да окачи бутонките (ако вече не го е направил) и да се съсредоточи върху кандидат кметската (или ако реши, депутатската) си кампания, защото скоро идват избори и по-добре да стане я кмет, я нещо друго, вместо да се излага само, като футболист.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 мар 2013 22:04

Adramelech написа:Йовов по-добре да окачи бутонките (ако вече не го е направил) и да се съсредоточи върху кандидат кметската (или ако реши, депутатската) си кампания, защото скоро идват избори и по-добре да стане я кмет, я нещо друго, вместо да се излага само, като футболист.

Йовов още през лятото ще участва в управата на Левски.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 10 мар 2013 22:06

ralka_levskarka написа:
Adramelech написа:Йовов по-добре да окачи бутонките (ако вече не го е направил) и да се съсредоточи върху кандидат кметската (или ако реши, депутатската) си кампания, защото скоро идват избори и по-добре да стане я кмет, я нещо друго, вместо да се излага само, като футболист.

До лятото има много време, за това казах, че е по-добре да почне от сега се подготвя за следващата си работа, било то кмет или в управата на Левски.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 мар 2013 22:06

И аз не схващам защо Михелич и Велев търкат скамейката, но да видим... Този мач Илиан трябваше да тръгне със Силва. А той тръгна, все едно е срещу Черноморец, на всичкото отгоре не си взе бележка от Бургас и ни вкараха без положение, от второто си центриране! Станислав втори мач безобразно слаб, Рамос-също! Нещо не ми се връзва...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 мар 2013 22:07

Adramelech написа:
ralka_levskarka написа:

До лятото има много време, за това казах, че е по-добре да почне от сега се подготвя за следващата си работа, било то кмет или в управата на Левски.

Е вече два мача е извън групата, така че.. :?

Върни се в “Левски”