Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот smoothc » 08 мар 2013 22:20

Параноята яко те тресе. Все си мислех, че съдията не трябва да е от страната на някой от двата клуба, но явно не трябва и да съвпада с някой от футболистите. Съдиите от Сан Марино ще са доволни. Само някой много голям параноик може да напише такова нещо. На реванша защо беше турчин ? Заради Шахин ли ?
Дори кучетата ти се смеят за тази жалка теория.
Колкото до този корнер, топката беше заложена в 2:57сек. при 3 мин. продължение. Като се замисля, май това са 3 сек., а не 15.

Да,така е абсолютно си прав,но в този случай се случи точно обратното!
По принцип не трябва,защото това е в противовес с феърплея,а и още повече че Брих откровено толерираше отбора на Реал Мадрид ;)

Относно корнера,за да бъдем точни:1.Корнера е отсъден в 92:30 2.Топката е заложена в 92:54.
Остават 5 секунди до изтичането на продължението,а съдията свири точно в 92:55. ;)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 08 мар 2013 22:33

LaRgO написа:Обясни ми едно нещо. След като Уефа е решила да направи нещо голямо за Реал, какво значение има съдията от каква националност е ?

О,всичко е от значение пич,абсолютно всичко ;)
Разбира се всичко се изяснява,едва след като видиш какво се е случило в действителност!
Добре,ти ми отговори тогава:Как е възможно във всички останали мачове,националностите на съдиите да не съвпадат с нито една такава от играчите на терена(всъщност при Валенсия-ПСЖ в първия мач съдията бе италианец,а в ПСЖ имаше италиански играч,но там просто нямаше поводи за нещо съмнително)
Докато при Реал-Юнайтед,освен че имаше две съвпадения,но и съдията явно подпираше Реал Мадрид!
И вече на реванша,след скандалния червен картон за Юнайтед...просто всякакви надежди за честност и справедливост,рухват.
Не ме разбирай погрешно,в този случай отбора на Реал с абсолютно нищо не е виновен,нито Жозе Моуриньо.
Просто Уефа ненавижда английските отбори и не пропуска да се изгаври с тях при всеки одобен случай ;)
И това не е от вчера или днес,а точно от 4 години и ще продължава и занапред.
Фактите са на лице,а и колкото някои хора да се правят,че не ги виждат...те няма да се променят,защото всичко се помни.
1.Сър Алекс и в двата мача изнесе футболна лекция на Жозе Моуриньо,просто висше тактическо умение и футболен интелект!
2.Жозе Моуриньо:"По-добрият отбор отпадна тази вечер"
Всичко друго са фенски пристрастия ;)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 08 мар 2013 22:47

smoothc написа:О,всичко е от значение пич,абсолютно всичко ;)
Разбира се всичко се изяснява,едва след като видиш какво се е случило в действителност!
Добре,ти ми отговори тогава:Как е възможно във всички останали мачове,националностите на съдиите да не съвпадат с нито една такава от играчите на терена(всъщност при Валенсия-ПСЖ в първия мач съдията бе италианец,а в ПСЖ имаше италиански играч,но там просто нямаше поводи за нещо съмнително)
Докато при Реал-Юнайтед,освен че имаше две съвпадения,но и съдията явно подпираше Реал Мадрид!
И вече на реванша,след скандалния червен картон за Юнайтед...просто всякакви надежди за честност и справедливост,рухват.
Не ме разбирай грешно,в този случай отбора на Реал с абсолютно нищо не е виновен,нито Жозе Моуриньо.
Просто Уефа ненавижда английските отбори и не пропуска да се изгаври с тях при всеки одобен случай ;)
И това не е от вчера или днес,а точно от 4 години и ще продължава и занапред.

Ами аз наистина не знам защо трябва да е германец, след като Уефа го праща със задача. Спокойно може да е италианец и пак да подпира Реал, след като си има мисия.
И според мен ако съдията наистина е искал да подпре Реал, щеше да даде дузпа или червен картон. Много по-ефикасен начин е. Или казваш ще е много явно в два мача сериозно да ги подпрат, и за това в първия има леко побутване, а във втория вече се включва резачката...

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 08 мар 2013 22:49

от smoothc на 06 Мар 2013 21:28
Пичове,след поредната гавра срещу английски клуб в Шампионската лига,се замислих над ситуацията и фактите,и изведнъж ме осени следната идея(конспиративна),която може да звучи странно,но ако се замислим реално и обективно над събитията,които се случват в Шампионската лига в последните години,може би сериозно трябва да се замислим

Ще ви го кажа директно:1.Протекциите на Уефа над Барселона мисля,че приключиха,така че дори и да елеминират Милан,което нищо чудно да се случи,разбира се по стар обичай със силно съдийско рамо,но ще е най-много за да има интрига с Реал Мадрид,но със сигурност Уефа няма да допусне Барселона да тримуфира.
2.След поредната гавра с английски отбор в елиминационната фаза,по всичко изглежда че новия испански помазаник на Уефа се казва Реал Мадрид.
Реал едва ли ще имат особени проблеми на 1/4 финалите,най-малкото защото жребият така ще отреди,че Реал да играе с някои от победителя между Порто-Малага или ПСЖ,защото нали се досещате,че Платини няма да позволи Валенсия да сътвори някакво чудо и то насред Париж
ПСЖ и Катарците просто къртят кинти и нищо чудно,от Уефа да им организират една екскурзия за милиони до Мадрид...Татко Карло vs Жозе Моуриньо и гвоздеят на вечерта завръщенато на Дейвид Бекъм на Бернабеу,какво шоу нали
3.Фаворитът Байерн-Вие,сериозно ли си мислите,че Байерн ще играе втори пореден финал,още повече че миналия сезон загубиха на собствения си стадион!?
Дадоха им шанс,те не се възползваха и сега въпреки,че мачкат всичко по пътя си,максимумът който Уефа ще им позволи е 1/2 финал.
4.Претендентът Борусия Дортмунд-Дортмунд на Уембли? Вие чувате ли се,кой ще позволи на този млад отбор,въпреки че играят страхотно и са едни от най-симпатичните в последно време,просто им дават шанс както на Тотнъм преди две години и дотам
5.Галатасарай-Шалке-Честно казано,на Уефа изобщо не й пука,кой ще продължи от тези два отбора,защото победителят от тях по всяка верояност ще бъде пратен познайте на кого....разбира се,че на Фениксът-Ювентус....любимият отбор на Мишел Платини,за когото още от сега можете да заложите,че ще бъде единия финалист на Уембли! След протекциите над Барселона,настъпи и точното време,в което Мишел Платини да възвърне и позабравената слава на Ювентус,как?...Разбира се,че като им подари финал в Шампионската лига на Уембли
Това е!

Ако искаш да разсъждаваме заедно,относно този мой анализ.(абстрахирайки се,че си фен на Реал Мадрид).
Разбира се,за мнозина той може да изглежда парадоксален,но нека се вгледаме по-детайлно в нещата и ще видим,че не всичко е такова каквото изглежда.
И,че дълбоко в себе си,всички тези неща,които съм разгледал имат своята логика.
Последна промяна от smoothc на 08 мар 2013 23:11, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 08 мар 2013 23:00

Ами аз наистина не знам защо трябва да е германец, след като Уефа го праща със задача. Спокойно може да е италианец и пак да подпира Реал, след като си има мисия.
И според мен ако съдията наистина е искал да подпре Реал, щеше да даде дузпа или червен картон. Много по-ефикасен начин е. Или казваш ще е много явно в два мача сериозно да ги подпрат, и за това в първия има леко побутване, а във втория вече се включва резачката...

Принципно е така,но както и сам виждаш,че съотношението националност/толериране беше на лице.Не можеш да отречеш,че почти всеки втори фаул беше в полза на Реал,а накрая ситуацията с корнера си беше абсолютен фарс,особено и след като вече е бил отсъден!
Задачата на Брих е да не се допуска Юнайтед да спечели мача! Докато тази на Чакър-подобна ситуация,за която да се покаже директен червен картон,или такава с играч,който вече е получил жълт(Евра беше идеалната жертва в случая),защото ако не беше ситуацията с Нани,то бъдете сигурни че Евра беше пътник.
Автогола на Рамос просто ускори целия този процес
1-0 и 35 минути до края,още повече че почти не се виждаше как Реал може да отбележи.
Последна промяна от smoothc на 08 мар 2013 23:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 08 мар 2013 23:03

smoothc написа:
Пичове,след поредната гавра срещу английски клуб в Шампионската лига,се замислих над ситуацията и фактите,и изведнъж ме осени следната идея(конспиративна),която може да звучи странно,но ако се замислим реално и обективно над събитията,които се случват в Шампионската лига в последните години,може би сериозно трябва да се замислим

Ще ви го кажа директно:1.Протекциите на Уефа над Барселона мисля,че приключиха,така че дори и да елеминират Милан,което нищо чудно да се случи,разбира се по стар обичай със силно съдийско рамо,но ще е най-много за да има интрига с Реал Мадрид,но със сигурност Уефа няма да допусне Барселона да тримуфира.
2.След поредната гавра с английски отбор в елиминационната фаза,по всичко изглежда че новия испански помазаник на Уефа се казва Реал Мадрид.
Реал едва ли ще имат особени проблеми на 1/4 финалите,най-малкото защото жребият така ще отреди,че Реал да играе с някои от победителя между Порто-Малага или ПСЖ,защото нали се досещате,че Платини няма да позволи Валенсия да сътвори някакво чудо и то насред Париж
ПСЖ и Катарците просто къртят кинти и нищо чудно,от Уефа да им организират една екскурзия за милиони до Мадрид...Татко Карло vs Жозе Моуриньо и гвоздеят на вечерта завръщенато на Дейвид Бекъм на Бернабеу,какво шоу нали
3.Фаворитът Байерн-Вие,сериозно ли си мислите,че Байерн ще играе втори пореден финал,още повече че миналия сезон загубиха на собствения си стадион!?
Дадоха им шанс,те не се възползваха и сега въпреки,че мачкат всичко по пътя си,максимумът който Уефа ще им позволи е 1/2 финал.
4.Претендентът Борусия Дортмунд-Дортмунд на Уембли? Вие чувате ли се,кой ще позволи на този млад отбор,въпреки че играят страхотно и са едни от най-симпатичните в последно време,просто им дават шанс както на Тотнъм преди две години и дотам
5.Галатасарай-Шалке-Честно казано,на Уефа изобщо не й пука,кой ще продължи от тези два отбора,защото победителят от тях по всяка верояност ще бъде пратен познайте на кого....разбира се,че на Фениксът-Ювентус....любимият отбор на Мишел Платини,за когото още от сега можете да заложите,че ще бъде единия финалист на Уембли! След протекциите над Барселона,настъпи и точното време,в което Мишел Платини да възвърне и позабравената слава на Ювентус,как?...Разбира се,че като им подари финал в Шампионската лига на Уембли
Това е!

Ако искаш да разсъждаваме заедно,относно този мой анализ.(абстрахирайки се,че си фен на Реал Мадрид).
Разбира се,за мнозина той може да изглежда парадоксален,но нека се вгледаме по-детайлно в нещата и ще видим,че не всичко е такова каквото изглежда.

Мда, преди да прочета анализа ти не се бях замислял върху нещата, засегнати в него. И наистина човек като се замисли ще разбере много неща
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 08 мар 2013 23:18

smoothc написа:Принципно е така,но както и сам виждаш,че съотношението националност/толериране беше на лице.Не можеш да отречеш,че почти всеки втори фаул беше в полза на Реал,а накрая ситуацията с корнера си беше абсолютен фарс,особено и след като вече е бил отсъден!
Задачата на Брих е да не се допуска Юнайтед да спечели мача! Докато тази на Чакър-подобна ситуация,за която да се покаже директен червен картон,или такава с играч,който вече е получил жълт(Евра беше идеалната жертва в случая),защото ако не беше ситуацията с Нани,то бъдете сигурни че Евра беше пътник.
Автогола на Рамос просто ускори целия този процес
1-0 и 35 минути до края,още повече че почти не се виждаше как Реал може да отбележи.

При 1:0 за вас имаше идеална възможност за съдията да даде дузпа за Реал, при играта с ръка на Рафаел и така да помогне много на Мадрид за обрата. Защо не я даде ?

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 08 мар 2013 23:21

smoothc написа:

Това е!

Това все още е теория и след като свърши ШЛ може да кажем - да прав беше или пък, че не си бил.
Но като цяло съм съгласен, че до един момент Уефа си дерижира нещата. Все пак в днешно време за съжаление футболът е бизнес, а това са много, много пари.

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 09 мар 2013 08:58

True story :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/577423_579200705453483_1566440075_n.png[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 09 мар 2013 10:47

http://www.gol.bg/realmadrid/2013-03-09 ... ldo.147343

Въпреки че е от Сън си мисля че спекулациите стават прекалено много :roll:
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Манчестър Ю”