BRF написа:По едно време имахте идея за химн на отбора ви.Гледам вашата Вики в гласът на България!Преди няколко дни си избра и участничка,която каза че е от Разград!Все някой трябва да я познава.Просто идея!
Вики я познавам
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
BRF написа:По едно време имахте идея за химн на отбора ви.Гледам вашата Вики в гласът на България!Преди няколко дни си избра и участничка,която каза че е от Разград!Все някой трябва да я познава.Просто идея!
fen-fen написа:BRF написа:По едно време имахте идея за химн на отбора ви.Гледам вашата Вики в гласът на България!Преди няколко дни си избра и участничка,която каза че е от Разград!Все някой трябва да я познава.Просто идея!
Вики я познавамно откакто стана "софиянка" и работата и порасна. Има няколко предложения за химн, но честно не знам докъде стигнаха наещата.
snakebite написа:fen-fen написа:BRF написа:По едно време имахте идея за химн на отбора ви.Гледам вашата Вики в гласът на България!Преди няколко дни си избра и участничка,която каза че е от Разград!Все някой трябва да я познава.Просто идея!
Вики я познавамно откакто стана "софиянка" и работата и порасна. Има няколко предложения за химн, но честно не знам докъде стигнаха наещата.
Абе това с химна си е проблем, колкото ида уважавам Капанския ансамбъл оная песен е пълен аматьоризъм, особено от към текст !!
Що се отнася за Викито мисля че е способна да направи нещо подобно, защото групата им все пак се води нещо като рок-група. но както казващ сигурно се големее откакто отиде да живее "у големото село" , както и други известни разградчани като Виктор Николаев, Ирена Милянкова и други
iliyan написа:Ако беше прочел точно какво са написали ФИФАПро нямаше да пишеш глупости ! Не може да се сключва с професионален футболист договор за повече от 3г. , а Кирето е компания точно това са направили !
[/center]
[/center]subzero написа:Баси. За пръв път нямам какво да кажа против Лудогорец.Спортното право не ми е силата.
Там Градев е Титан(не случайно е с голямо "Т"
).
fen-fen написа:snakebite написа:fen-fen написа:BRF написа:По едно време имахте идея за химн на отбора ви.Гледам вашата Вики в гласът на България!Преди няколко дни си избра и участничка,която каза че е от Разград!Все някой трябва да я познава.Просто идея!
Абе това с химна си е проблем, колкото ида уважавам Капанския ансамбъл оная песен е пълен аматьоризъм, особено от към текст !!
Що се отнася за Викито мисля че е способна да направи нещо подобно, защото групата им все пак се води нещо като рок-група. но както казващ сигурно се големее откакто отиде да живее "у големото село" , както и други известни разградчани като Виктор Николаев, Ирена Милянкова и други
Те мнооого отдавана са забравили откъде са излязли!
Потребители, разглеждащи този форум: suni и 2 госта