Черноморец (Бургас) - Левски (София) FT. 0-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Черноморец (Бургас) - Левски (София) FT. 0-2

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 мар 2013 20:32

Bartolomej написа:Стига с тва Милчо , та Милчо
Милчо ще заиграе по-лека лека в мачове където реално може да покаже качества . В мач с Левски или ЦСКА при това състояние на отбора е глупаво да играе .

Стига с това - малки са още . Мауриньо да не е по-прост че хвърли 19 годишния Рафаел Варан срещу Барса . При това на пост където трябваше да спира Меси и компания ... Като го гледах това момче в крехка възраст така се притесни от именитите си съперници ... че чак отбеляза гол .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 04 мар 2013 20:32

k.dimitrov написа:
калпазанчо написа:Бяхме супер зле. Милчо и Рони е съмнително защо не влязоха - бургаски момчета са :roll:

Владо, а Венко, Гошо, Крум какви са.

Само Венко е бургазлийче :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 мар 2013 20:38

k.dimitrov написа:Гълъба е прав, до гола стояхме добре на терена. Ако първи бяхме вкарали гол мачът можеше да се развие по друг начин. С тази тактика Херо печелеше срещу по-силни от нас съперници. Но част от изпълнителите ги няма. Освен това Левски бяха се подготвили за такава схема. Надиграха ни. Нямаме в момента силни индивидуалности, които да вдигнат отбора, след като получим гол, да не говорим след два.
В какво се съмнявате. Казах Ви, че Лудогорец три дни преди мача е предложил премия при победа. Истина е. Попитайте Гошо Колибаров. Всеки ден е с Траян и Тяната. Лично Херо им е съобщил в съблекалнята.
Гаел наистина е контузен. И Миро-1878 ви го каза. Добре, че го извадиха веднага. Но според мен ще пропусне и мача с Ботев.
Юсеф не е готов за цял мач, есента не е играл въобще, пускаха го през контрола, има си кондиционен треньор, лекар, Херо е длъжен да ги слуша. А ако момчето се контузи още на първия мач и пропусне сезона. Тогава какво ще кажем. Кой некадърник го пусна цял мач, след като му е докладвано за физическото му състояние.
Милчо и Станислав. Херо е човек, който не бърза с форсирането на младите. Колко време налагаше Венко, Венци, Крум, Пламен? Но не само той постъпва така. Повечето треньори постъпват така. Преходът от юноши към мъже е опасен. Опасността от психологически срив при младите е голям. Никой не си прави експерименти с тях в тежки мачове. Нима не знаем за много таланти, потънали в небитието след навлизане в мъжкия футбол.
Нима Траян да не е правил грешки- ами автогола с ЦСКА?
Нима Тяната да не е допускал леки голове. Ами мачовете с Берое и Черно море миналата пролет?
И последно. Когато се върна Херо, аз бях човека, който не беше много очарован и най-много го критикуваше, защото водените от него отбори не издържат дълго време на налаганото от него темпо и попадат в сривове. Вие го величаехте. Е, сега, при липса на играчи, при среща с може би най-силния отбор в страната, вие го оплюхте, че е продал мача. Защо, кому е нужно това? Надиграха ни, разбиха ни схемата, имаха по-качествени изпълнители. Нима не го видяхте това.
Вчера на два пъти зададох този въпрос. Защо никой от търсещите конспирации не ми отговаря. Пак питам:
След гредата на Родригес (втора лига в Холандия не е ли професионална?) топката попадна в Карвальо на почти чиста позиция на 7-8 метра от вратата. Защо тогава нашата защита не му позволи да открие резултата?

Ами защото Карвальо уцели играч на Черноморец , не че някой му пречеше активно . А ти ми кажи , малко преди това , когато топката беше подадена към Родригес , защо на 10 метра от него нямаше никой ?
Последна промяна от Искам си Акаунта на 04 мар 2013 20:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 мар 2013 20:40

Bartolomej написа:
k.dimitrov написа:
калпазанчо написа:Бяхме супер зле. Милчо и Рони е съмнително защо не влязоха - бургаски момчета са :roll:

Освен това Крумчо е попрехвърлил момчешката възраст с 4 - 5 годинки ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 04 мар 2013 20:40

Bartolomej написа:
k.dimitrov написа:

А Милчо какъв е?

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 04 мар 2013 20:41

Искам си Акаунта написа:
Bartolomej написа:
k.dimitrov написа:

Освен това Крумчо е попрехвърлил момчешката възраст с 4 - 5 годинки ;)

Не говорим за възраст, а принадлежност - всички са от школата на Черноморец.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 мар 2013 20:42

Миналата година, когато казах (и Миро с мене), че загубихме доста точки заради несъсредоточена игра на Стоян Колев, доста хора тръгнаха да спорят и да ме опровергават! Аз никога не съм казал, че е слаб вратар, напротив! Но, когато фактите говорят....... Така се получи! Две грешки, два гола! Траян ми е приятел, но това няма нищо общо! Подцени ситуацията и стана гол!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 04 мар 2013 20:44

Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:Гълъба е прав, до гола стояхме добре на терена. Ако първи бяхме вкарали гол мачът можеше да се развие по друг начин. С тази тактика Херо печелеше срещу по-силни от нас съперници. Но част от изпълнителите ги няма. Освен това Левски бяха се подготвили за такава схема. Надиграха ни. Нямаме в момента силни индивидуалности, които да вдигнат отбора, след като получим гол, да не говорим след два.
В какво се съмнявате. Казах Ви, че Лудогорец три дни преди мача е предложил премия при победа. Истина е. Попитайте Гошо Колибаров. Всеки ден е с Траян и Тяната. Лично Херо им е съобщил в съблекалнята.
Гаел наистина е контузен. И Миро-1878 ви го каза. Добре, че го извадиха веднага. Но според мен ще пропусне и мача с Ботев.
Юсеф не е готов за цял мач, есента не е играл въобще, пускаха го през контрола, има си кондиционен треньор, лекар, Херо е длъжен да ги слуша. А ако момчето се контузи още на първия мач и пропусне сезона. Тогава какво ще кажем. Кой некадърник го пусна цял мач, след като му е докладвано за физическото му състояние.
Милчо и Станислав. Херо е човек, който не бърза с форсирането на младите. Колко време налагаше Венко, Венци, Крум, Пламен? Но не само той постъпва така. Повечето треньори постъпват така. Преходът от юноши към мъже е опасен. Опасността от психологически срив при младите е голям. Никой не си прави експерименти с тях в тежки мачове. Нима не знаем за много таланти, потънали в небитието след навлизане в мъжкия футбол.
Нима Траян да не е правил грешки- ами автогола с ЦСКА?
Нима Тяната да не е допускал леки голове. Ами мачовете с Берое и Черно море миналата пролет?
И последно. Когато се върна Херо, аз бях човека, който не беше много очарован и най-много го критикуваше, защото водените от него отбори не издържат дълго време на налаганото от него темпо и попадат в сривове. Вие го величаехте. Е, сега, при липса на играчи, при среща с може би най-силния отбор в страната, вие го оплюхте, че е продал мача. Защо, кому е нужно това? Надиграха ни, разбиха ни схемата, имаха по-качествени изпълнители. Нима не го видяхте това.
Вчера на два пъти зададох този въпрос. Защо никой от търсещите конспирации не ми отговаря. Пак питам:
След гредата на Родригес (втора лига в Холандия не е ли професионална?) топката попадна в Карвальо на почти чиста позиция на 7-8 метра от вратата. Защо тогава нашата защита не му позволи да открие резултата?

Ами защото Карвальо уцели играч на Черноморец , не че някой му пречеше активно . А ти ми кажи , малко преди това , когато топката беше подадена към Родригес , защо на 10 метра от него нямаше никой ?

Ами какво правеше този играч там, след като до Родригес нямаше хора, що до Карвальо имаше, що не го оставиха и него сам, да си вкара. Стига сте търсили под вола теле.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 04 мар 2013 20:45

k.dimitrov написа:
Bartolomej написа:
k.dimitrov написа:

А Милчо какъв е?

ми милчо е от ямболско :?
рони е от Бургас .. ма не е това целта на писаниците ни :)

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 04 мар 2013 20:46

Акаунт
нещо се бъркаш Крум Стоянов е на 20 години сега гледах в досието му

Върни се в “Черноморец”