Барса - Реал, 1/2 финал реванш за КнК 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Re: Барса - Реал, 1/2 финал реванш за КнК 26.02.2013; 22:00

Мнениеот KingKenny » 27 фев 2013 11:24

fcb_bg не мога да разбера едно нещо. Наричаш Реал Мадрид не велики, а ефективни. Наричаш ги калитари, според теб не са заслужили да спечелят и още повече, че са го направили по-грозен начин. Добре бе господине с какво Барса заслужи да спечели двубоя ? С невероятните 800 паса край централната линия или със 66% владение на топката ? Може би с това, че за цял мач великият отбор имаше 2 точни удара ? Хубаво е да имаш пристрастия, но ето това различава момчетата от мъжете, едните могат да губят, другите не ! Затова и всички от лагера на Барселона се крият и не излизат да кажат" да победиха ни, играха по-добре, заслужиха си го. Успех напред!" ако го бяха направили щяха да заслужат уважението на много хора.

П.П Хващаш се за действията на Пепе. Добре, но моля те дай си коментара за Номинирания за Оскар през 2010 Бускетс, заедно със известния гмурец Даниел Алвеш. Не можеш да гледаш само през призмата на Барселона, погледни реално на нещата и се научи да губиш.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 фев 2013 11:25

CTAHKO написа:
Да бе,единият изритал топката калитарски,другият се подхлъзнал калитарски и за капак,вратаря взе че изби калитарски,към най-големия калитар и той взе че ви вкара калитарски гол :lol: :lol: :lol:

Не бе - и изритването и подхлъзването и най-вече дошлата на крака топка на Роналдо са си плод на тактически замислена и перфектно изпълнена задача. Тръгнал съм и аз на фен на Челси да обяснявам. Той човека дошъл ташак да си прави, нищо, че чукотките са си живи умрели и те...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 фев 2013 11:35

fcb_bg написа:
CTAHKO написа:
Да бе,единият изритал топката калитарски,другият се подхлъзнал калитарски и за капак,вратаря взе че изби калитарски,към най-големия калитар и той взе че ви вкара калитарски гол :lol: :lol: :lol:

Не бе - и изритването и подхлъзването и най-вече дошлата на крака топка на Роналдо са си плод на тактически замислена и перфектно изпълнена задача. Тръгнал съм и аз на фен на Челси да обяснявам. Той човека дошъл ташак да си прави, нищо, че чукотките са си живи умрели и те...

При изчистването,топката попадна при Ди Мария.Факт :!: Счупиха ли им кръстовете и на двамата ви централни защитници при първите два гола???Факт :!: След избиването на вратаря ви,не си мисли,че Роналдо съвсем случайно си стои там,ей така както си разхожда фланелката ;)

П.П. Дошъл не да си правя ташак,а да ви видя как всички във форума ви сте заприличали на звездата ви Меси 8-) По-ниски сте от тревичките на Камп Ноу :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 27 фев 2013 11:36, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 фев 2013 11:35

KingKenny написа:fcb_bg не мога да разбера едно нещо. Наричаш Реал Мадрид не велики, а ефективни. Наричаш ги калитари, според теб не са заслужили да спечелят и още повече, че са го направили по-грозен начин. Добре бе господине с какво Барса заслужи да спечели двубоя ? С невероятните 800 паса край централната линия или със 66% владение на топката ? Може би с това, че за цял мач великият отбор имаше 2 точни удара ? Хубаво е да имаш пристрастия, но ето това различава момчетата от мъжете, едните могат да губят, другите не ! Затова и всички от лагера на Барселона се крият и не излизат да кажат" да победиха ни, играха по-добре, заслужиха си го. Успех напред!" ако го бяха направили щяха да заслужат уважението на много хора.

П.П Хващаш се за действията на Пепе. Добре, но моля те дай си коментара за Номинирания за Оскар през 2010 Бускетс, заедно със известния гмурец Даниел Алвеш. Не можеш да гледаш само през призмата на Барселона, погледни реално на нещата и се научи да губиш.

Е къде съм казал, че не са заслужили да вземат мача, господине?! Казах още след мача с Милан, че най-вероятно Реал ще си бият за Купата. Влез в темата и виж. Казвам просто, че Реал вчера показаха ефективност и игра в защита, нищо повече. Ефективността която преди 2г, защитата на Барселона неутрализираше съвсем спокойно. Та сега ти ми обясни кое е великото на Реал в снощния мач? Велики бяха Челси когато до 20-та мин навремето ни водеха 3-0 и смазваха Барса. Величието се постига с надмощие и доминация над съперника, не със седене в пеналта и с боц напред на контра да биеш. На това му се казва ефективност.
Пък за Пепе казах, защото само играчите на Барса обикновено са симуланти. И се говори за тях, дори когато и съперников играч е симулирал, а за Пепе не видях и ред драснат от същите възмутени от симулациите в играта.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 фев 2013 11:38

CTAHKO написа:
fcb_bg написа:
CTAHKO написа:

При изчистването,топката попадна при Ди Мария.Факт :!: Счупиха ли им кръстовете и на двамата ви централни защитници при първите два гола???Факт :!: След избиването на вратаря ви,не си мисли,че Роналдо съвсем случайно си стои там,ей така както си разхожда фланелката ;)

П.П. Дошъл не да си правя ташак,а да ви видя как всички във форума ви сте заприличали на звездата ви Меси 8-) По-ниски сте от тревичките на Камп Ноу :lol: :lol: :lol:

Аз се отказвам. Да, това е наистина образцова ситуация, тренирана по детайл на тренировките на Реал. Няма никаква доза късмет в тази ситуация.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 27 фев 2013 11:42

Честито хейтъри
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 фев 2013 11:49

fcb_bg написа:Историята помни други неща, статистиката помни цифрите, май френд. Историята помни кой как е играл.

И историята какво запомни от снощи ? Че играхте едно голямо НИЩО! Направихте 4568 напълно безцелни подавания.
Както с Милан, така и сега с Реал, никаква идея в атака и само някакви пасчета, от които няма смисъл.
Последна промяна от Eminem на 27 фев 2013 11:58, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 фев 2013 11:49

Middlesbrough написа:Честито хейтъри

Благодарим :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 фев 2013 12:08

Равносметката е следната:

За двата мача с Реал и Милан, Барселона си подаваха топката 5000 пъти сигурно най-малко! Владяха топката в 70% от времето и двата мача, и какво от това? Направиха общо 3 положения за двата мача! Като 2 от тях бяха от пряк свободен удар!

В крайна сметка 2 загуби и 1-5 голова разлика!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 фев 2013 12:11

За феновете на Барселона, владеенето на топката е сигурен знак, че си надиграл противника. Нищо, че за цял мач си нямал нито едно чисто голово положение и 1-2 удара към врата. Важното е да направиш 43242354325 безмислени паса.
За тях разцъкването Пике-Валдес-Пуйол е чиста голова ситуация. :lol:

Върни се в “Барселона”