Но време има достатъчно, цяло полувреме още. Нагатомо трябва да бъде сменен, безкрайно неориентиран е днес. Ханданович най-добър от нашите, заедно с вечния Санети
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Авалокитешвара написа:Пълна скръб това полувреме, слаби, слаби, слаби![]()
Но време има достатъчно, цяло полувреме още. Нагатомо трябва да бъде сменен, безкрайно неориентиран е днес. Ханданович най-добър от нашите, заедно с вечния Санети
storm написа:
Топ 4 от долу нагоре:
4. 1912chaflio (пича с "точните" прогнози")
3.maldini (оня с гола на Мунтари)
2. radiinter ( отбора му е слаб и затова го няма сега, а и Юве е първи..)
1. Daniel1899 (30Muntari) ( Тука съм безсилен за коментар..)
durex написа:Авалокитешвара написа:Пълна скръб това полувреме, слаби, слаби, слаби![]()
Нагатомо изобщо не му е там мястото, Страмачони пак прави експерименти, точно когато не трябва...
bilyaletdinov написа:storm написа:
Топ 4 от долу нагоре:
4. 1912chaflio (пича с "точните" прогнози")
3.maldini (оня с гола на Мунтари)
2. radiinter ( отбора му е слаб и затова го няма сега, а и Юве е първи..)
1. Daniel1899 (30Muntari) ( Тука съм безсилен за коментар..)
Пак наказваш ..![]()
Дюрекс , много слабо бе баце .. Ливая що го пратихте в Аталанта ? Дано се стегнете малко второто и Ранокия да вкара след корнер
Авалокитешвара написа:durex написа:Авалокитешвара написа:Пълна скръб това полувреме, слаби, слаби, слаби![]()
Нагатомо изобщо не му е там мястото, Страмачони пак прави експерименти, точно когато не трябва...
Абсолютно, безумно е да се експериментира сега, но...
Имам чувството, че след загубата от Лацио (когато, всъщност, не играхме никак слабо и дори мисля, че бяхме по-добри в Рим) сякаш нещо в отбора се пречупи и оттогава насам е страшна мъка играта ни.
durex написа:Заради Скелото..кво да ти говоря, думи нямам на неадекватните решения на ръководството ни..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта