tyranta написа:тоя мач макар че съм го гледал вече и знам как ще свърши пак ще отида на прожекцията му !!!
Час и половина преди първия съдииски сигнал трибините ще са запълнени ... Публиката ще изпада в екстаз в очакване на своите любимци ... 18 000 души ще посрещнат с мошна подкрепа ГЕРОИТЕ НА ХЕРО - СИНИТЕ АКУЛИ !!! 40 мин преди изпълнението на първия център излизат да загряват и противниковия отбор ( ФК ДОНОС ) през цялото време ще има мощно освиркване и момченцата на Илиянчо ще налеят гипса до колене ... часът е 16:00 парвия сигнал е даден ... и няма и 5 мин и резултата вече е открит !!! 111111111111 гол гол гол гоооооооооол ПРЕСЛАААААВ ЙОРДАНОООООООООВ !!! тълпата подивява ... пее песни от радост .. скача .. вика ... момчетата от БУРГАС са окрилени и скоро вкарват 2ри гол под смаяните погледи на жълтодрешковците в този мач ..
момченцата от Шопия започнаха да съжалавят защо изобщо са пропътували всичкото разстояние и с нетърпение чакат последния съдииски сигнал и да си хванат влакчето на обратно по живо по здраво ...
А ЦЯЛ БУРГАС ПЕЕЕЕЕЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕ ЧЕРНОМОРЕЦ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!
Пич, ти от Черноморец ли си или от ЦСКА?!? Или и от двете...

Май страдаш от футболно раздвоение на личноста.
Иначе прогноза за мача е трудно да се даде, защото от контролите избягвам да си правя изводи, а Черноморец не съм ги гледал и не ги следя. За нас е важно да победим за да тръгнем със самочувствие във втория дял на първенството.
Нямам търпение да видя как ще изглежда отбора в официален мач срещу корав и подреден съперник.