Черноморец (Бургас) - Левски (София) FT. 0-2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец (Бургас) - Левски (София) 03.03.2013 от 16:00
Опс, забрайх си прогнозата - ще да е победа за единия от двата отбора или равен. Ама туй според мен де. Може и да не се получи 
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец (Бургас) - Левски (София) 03.03.2013 от 16:00
0:3
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
Колеги, не се карайте!Сред нас освен морски свинчета се намират и морски крави,а също така и няколко морски охлюва и рапани изцапани с мазут.Всички останали сме шарани,цаци,сафриди,пала
муди и т.н.Намира се и по някоя медуза.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Devian написа:0:3
Много си краен в резултата .....
Devian написа:0:3
с такива оптимисти като теб
НЯМА ТАКИВА РАБОТИ ... те само докато видят табелката БУРГАС и вече ония камилоподобния ( Йовов ) и компания са нацапали гащите ... мача тръгва от 1:0 за ЧЕРНОМОРЕЦ ... !!!!!
АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Черноморец АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!
petkan написа:Опс, забрайх си прогнозата - ще да е победа за единия от двата отбора или равен. Ама туй според мен де. Може и да не се получи
ТуЙ няма как да се получи Петьо...Според мен де.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Bourgas написа:k.dimitrov написа:Любчо, вече можеш да претендираш за авторски права.
http://www.livesport.bg/CHernomorets-se ... IDEO-83970
Аз ненапразно разправях на Петьо, че голяма част от информацията по сайтовете е от фенските форуми.
Клипчето не е на Любчо.
Това клипче ще тръгва ли по видеостената на Триа-та ?
Преди вървяха и там.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Bourgas написа:k.dimitrov написа:Любчо, вече можеш да претендираш за авторски права.
http://www.livesport.bg/CHernomorets-se ... IDEO-83970
Аз ненапразно разправях на Петьо, че голяма част от информацията по сайтовете е от фенските форуми.
Клипчето не е на Любчо.
Това клипче ще тръгва ли по видеостената на Триа-та ?
Преди вървяха и там.
според мене трябва да се дава по всички възможни телевизии ... ще е по интересно на хората от колкото рекламата за ЦИФРОВИЗАЦИЯТА ( която струвала само 18 милиона на данакоплатиците ) !!!
тоя мач макар че съм го гледал вече и знам как ще свърши пак ще отида на прожекцията му !!!
Час и половина преди първия съдииски сигнал трибините ще са запълнени ... Публиката ще изпада в екстаз в очакване на своите любимци ... 18 000 души ще посрещнат с мошна подкрепа ГЕРОИТЕ НА ХЕРО - СИНИТЕ АКУЛИ !!! 40 мин преди изпълнението на първия център излизат да загряват и противниковия отбор ( ФК ДОНОС ) през цялото време ще има мощно освиркване и момченцата на Илиянчо ще налеят гипса до колене ... часът е 16:00 парвия сигнал е даден ... и няма и 5 мин и резултата вече е открит !!! 111111111111 гол гол гол гоооооооооол ПРЕСЛАААААВ ЙОРДАНОООООООООВ !!! тълпата подивява ... пее песни от радост .. скача .. вика ... момчетата от БУРГАС са окрилени и скоро вкарват 2ри гол под смаяните погледи на жълтодрешковците в този мач ..
момченцата от Шопия започнаха да съжалавят защо изобщо са пропътували всичкото разстояние и с нетърпение чакат последния съдииски сигнал и да си хванат влакчето на обратно по живо по здраво ...
А ЦЯЛ БУРГАС ПЕЕЕЕЕЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕ ЧЕРНОМОРЕЦ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!
Час и половина преди първия съдииски сигнал трибините ще са запълнени ... Публиката ще изпада в екстаз в очакване на своите любимци ... 18 000 души ще посрещнат с мошна подкрепа ГЕРОИТЕ НА ХЕРО - СИНИТЕ АКУЛИ !!! 40 мин преди изпълнението на първия център излизат да загряват и противниковия отбор ( ФК ДОНОС ) през цялото време ще има мощно освиркване и момченцата на Илиянчо ще налеят гипса до колене ... часът е 16:00 парвия сигнал е даден ... и няма и 5 мин и резултата вече е открит !!! 111111111111 гол гол гол гоооооооооол ПРЕСЛАААААВ ЙОРДАНОООООООООВ !!! тълпата подивява ... пее песни от радост .. скача .. вика ... момчетата от БУРГАС са окрилени и скоро вкарват 2ри гол под смаяните погледи на жълтодрешковците в този мач ..
момченцата от Шопия започнаха да съжалавят защо изобщо са пропътували всичкото разстояние и с нетърпение чакат последния съдииски сигнал и да си хванат влакчето на обратно по живо по здраво ...
А ЦЯЛ БУРГАС ПЕЕЕЕЕЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕ ЧЕРНОМОРЕЦ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!
Ivo-Chernomoretz написа:ЕМИЛ написа:Ако искаме да сме шампиони нямаме друг избор освен победа
0-2
Добре не искам да се заяждам и нямам нищо против вас , но не мислиш ли , че просто е невъзможно с този състав да сте шампиони ? Просто е как да кажа неадекватно това мислене ....
С иключение на защитата ние имаме един много стабилен състав . Ако след първите 4 мача Левски е лидер или изостава на 1,2 или 3 точки от лидера се превръщаме в супер фаворит за титлата .