Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Да се национализират ли ЕРП-тата?

Да
121
67%
Не
59
33%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Колко ви е сметката за ток?

Мнениеот Кировец » 16 фев 2013 18:02

forumx3 написа:Да , "пич" след 3/4 месеца ще се върнеш с 2000 евро и ще си много вървежен .. за колко 1/2/3 месеца? И после ? Айде успех с големите пари , лек ден ;)

Ей, че баламурски спор. Какво значи - "ще си много вървежен" на фона на годишната заплата 12 х 400лв., а резултата не е чиста пара, преди да мине през ЕВН, ВиК и още една камара протегнати ръце?

Потребителски аватар
Black&White1926
Контакти:

Мнениеот Black&White1926 » 16 фев 2013 18:04

140 лв
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 фев 2013 18:06

Кировец написа:
forumx3 написа:аз и майка ми , апартамент 2 стаи,напълно достатъчно . Майка ми е тук от 4 години аз съм тук от половин , на 19 години :) Казвам ти , че е смешно да спиш с още 10 човека в една стая а ти ми се правиш на интересен. Еми прав ти път. Пък и може да не спиш с 10 човека в стая , нали палатки ще правиш :)

Пич, аз съм на 27 и не ми пука, ако ще в стара афганистанска казарма да спим - все ми е тая - важното е, че след 3-4 месеца ще се върна пак и ще имам кинта все едно съм работил 1 година в България, капиш? Аз започвам да мисля за деца, а ти си out of thought :)

Аз съм 28 г. и те разбирам накъде биеш. На нашата възраст вече мислим за нещо сигурно и добре платено за да се възпроизведем. ;) Препоръчвам ти, ако имаш възможност да почнеш някакъв дребен бизнес. По този начин ще живееш не по-лошо от чужбина, а и ще си у дома. Няма да те гледат като циганин от Балканите. Аз досега успели емигранти съм виждал, но щастливи - никога. Така че, бизнесчето му е майката.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 фев 2013 18:13

Red Warrior написа:
Кировец написа:
forumx3 написа:аз и майка ми , апартамент 2 стаи,напълно достатъчно . Майка ми е тук от 4 години аз съм тук от половин , на 19 години :) Казвам ти , че е смешно да спиш с още 10 човека в една стая а ти ми се правиш на интересен. Еми прав ти път. Пък и може да не спиш с 10 човека в стая , нали палатки ще правиш :)

Пич, аз съм на 27 и не ми пука, ако ще в стара афганистанска казарма да спим - все ми е тая - важното е, че след 3-4 месеца ще се върна пак и ще имам кинта все едно съм работил 1 година в България, капиш? Аз започвам да мисля за деца, а ти си out of thought :)

Аз съм 28 г. и те разбирам накъде биеш. На нашата възраст вече мислим за нещо сигурно и добре платено за да се възпроизведем. ;) Препоръчвам ти, ако имаш възможност да почнеш някакъв дребен бизнес. По този начин ще живееш не по-лошо от чужбина, а и ще си у дома. Няма да те гледат като циганин от Балканите. Аз досега успели емигранти съм виждал, но щастливи - никога. Така че, бизнесчето му е майката.

Мерси за репликата, Червен Войн.Поздрави! Успех на всички, аз се изчерпах, така да се каже. До скоро! :geek:

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 16 фев 2013 19:01

180.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 фев 2013 19:10

Adramelech написа:Ти от коя планета падаш?
Знаеш ли колко висшисти има, които не могат да си намерят работа, поради простата причина, че за едно място се борят над 500 човека (примерно) или че от фирмата искат минимум 5 години опит, който чудно как ще го натрупаш, след като 90% от фирмите са така? Да си чувал израза срамна работа няма? Естествено, че ще има и такива хора, които ти сипват бензин или ти правят яденето и това не е защото искат да работят това, а просто защото В МОМЕНТА нямат друг избор!

А да аз знам, че висшисти бол има... говорех за хора с подплатено образование, а не с формално. С реални качества.
Нормално е по-добрите и по-пробивните да успяват, а останалите да не го правят. Естествен отбор му се вика на това. А след като не успяваш да си уредиш да работиш за някого... никой не те спира да започнеш свой собствен бизнес и да работиш за себе си. Теглиш заем и ако имаш качества се развиваш - ако нямаш фалираш.

Що се отнася до израза и тн... няма нужда да спорим дали има или няма. Определено обаче няма как да искаш да живееш като адвокат с работа на бензинаджия. Кое е чудното на това?

Кировец написа:Добре си му го казал - ще те допълня, има и друг сценарий - на мен примерно ми харесва търговията или да сипвам бензин - да си служител в търговска фирма - консултант не е много квалифицирано, ама трябва ли затова да им работя за 400лв.?
В Страсбург ми предлагат да ходя - сигурна работа - познай какво и за какви пари - трудовак - изграждане на палатки, ама ти е 5еврака на час + осигурена квартира и храна за обяд! В България за същото нещо Даниел ти подхвърля 500-600 кинта и ти казва , че труда ти е ниско квалифициран!

Някой спира ли те да отидеш ? Отиваш и работиш.... щом си мислиш, че в тамошният стандарт ще живееш по-добре със ниско квалифицирана работа - никой не те спира, нали?
Никой не те кара и да работиш за Даниел. Щом си мислиш, че предлагаш нещо което струва повече... намери някой който е готов да плати толкова за него. Щом не намираш... май проблема е в теб, а?
Последна промяна от Thsmith на 16 фев 2013 19:17, променено общо 1 път.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
South_Park

Re: Колко ви е сметката за ток и имате ли претенции към нея?

Мнениеот South_Park » 16 фев 2013 19:15

заглавието на темата е редактирано ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
buenavista
Контакти:

Re: Протест срещу сметките за тока - 17.02-информация по градове

Мнениеот buenavista » 16 фев 2013 19:20

Разбира се, че сме на протеста! Ние сме НАРОДА, а те са ГРОБ!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 фев 2013 19:48

Кировец написа:
Daniel Levski написа:
Кировец написа:
Daniel Levski написа:Имам приятел в Будапеща за много по малка консумация от мойта е платил 320 евро . Това е поредно доказателство,че тока в България не е скъп. Просто учете и работете добре и ще имате пари, поне така е при мен, като роодителите ми не са нито били богати, нито комунисти с връзки, всичко сам съм постигнал, и не ми пречи да си плащам консумативите, ваканции, дрехи, храна и т.н. Много хора забравят при комунистите какъв режим на тока беше и всичко се купуваше с купони . Затова хора осъзнайте се и стига сте мрънкали.

Историята с ученето и доброто работене е отвратитена манипулация. Ако ще и 5 висшета да имаш в някои градове повече от 300-400лв няма да взимаш, айде - 500 понеже си "по-умен" и ще си шеф на групата. :lol:
Ако преди се е купувало с купони и е имало такива - сега се купува с пари, а тях ги няма и се намират трудно. :lol:

Това за София не е вярно, сомо ще ти кажа, че заплатата ми е 8000 лева, а имам приятели на моята възраст които взимат и повече. По млади мениджъри при мен взимат между 1800 до 3000 лева.

Абе байчо, ми да се принесем цела провинция у София? :lol: Много обичам думата мениджър? Аз съм такъв, ама във ФМ 2010. :lol:

Специално на този индивид съм му засичал изказвания из форума и само като се сетя за елементарния му изказ и вулгарното отношение към други съфорумци, ми идва да кажа само едно - опазил ни Господ от такива "мениджъри"..

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Протест срещу сметките за тока - 17.02-информация по градове

Мнениеот modor » 16 фев 2013 20:38

Не е важно да се бутне едно или друго правителство. Важно е да се бутат една след друга източващите и корупциони схеми, които ни превръщат в безправни просяци в собствената ни държава.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Архив”