Емил Костадинов се завръща в ЦСКА София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Емил Костадинов се завръща в ЦСКА София

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 16 фев 2013 09:53

това брато ако е истина лошо много лошо. боклуците са за психария :| :|
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

едъртакъв
Контакти:

Мнениеот едъртакъв » 16 фев 2013 09:58

Volov_Forever написа:На този, ако му кажете легенда... Легенда е бил преди, след като източи ЦСкиКА вече не е... И новината е фейк!

Рожба на ЦСКА, голем принос за онова трио.Супер. трансфер.Уникална. кариера. Унизи бааварците.Тих. скромен не е адвокат не се защита.За мен Любо и Емо нямат друг дом.

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 16 фев 2013 09:58

остава да вземат и Сашо Апашо... комисионер долен!

nikolovemil
Контакти:

Мнениеот nikolovemil » 16 фев 2013 10:46

КостадинOFF ти нямаш и никога няма да имаш място на "АРМИЯТА"!!!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 фев 2013 11:33

Беше голям футболист, но също както повечето от златното поколение от 94-та е изключително посредствен и елемнтарен като човек! :arrow: Няма работа на Армията!

Teo написа:Емо, Ицо, Любо и много други легенди на нашият отбор им е мястото на Армията. Но с фенове като нас, трудно ще се върнат, просто отношението е под всякаква критика. Лично мнение, не ангажирам никой с него.

Определено смесваш футболните качества с управлинските такива! Емо вече беше веднъж в управлението на клуба и не се запомни с абсолютно нищо съществено! Какво толкова нередно виждаш в отношението на феновете при положение, че по времето на Костадинов ЦСКА премина през един от най-тежките си периоди в историята - отнемането на лиценза. При Любо нещата бяха коренно различни! Според мен престоя му в клуба беше сравнително успешен, а отношението на феновете тогава и сега е било на ниво. Вината за прогонването му от ЦСКА е изцяло на собствениците!
Последна промяна от RedeviL на 16 фев 2013 11:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 16 фев 2013 11:43

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 фев 2013 12:52

Ако Костадинов се върне на работа в ЦСКА, това може да означава, че отбора има подкрепата на един неочакван "любимец" в сянка - Наско Сираков. Знам, че звучи като уникална глупост, но не бих се учудил с абсолютно нищо. Сираков е стара бяла акула и знае кога и къде да се завърти, а какво по-добро прикритие от Екзекутора на петлите?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 фев 2013 12:59

Юли, 2011 г.:
"Екзекутора на Франция: Тръгвам си сам
Интересно как взехме лиценз, чуди се бившият спортен директор
Емил Костадинов представи пред "Блиц" различна версия от тази на собствениците. Вече бившият спортен директор бе категоричен, че не е бил уволняван, а сам напуска. Освен това той стигна по-далеч, усъмнявайки се в редовността на лиценза, който ЦСКА взе за новия сезон.
- Г-н Костадинов, в крайна сметка напускате или сте уволнен?
- Аз искам хората да знаят истината и ще им я кажа в очите. Тръгвам си сам. Решението ми не е от вчера. От известно време обмислям да напусна...
- Защо тогава в медиите се появи информация, че сте уволнен?
- Аз, в интерес на истината, от доста време обмислях да напусна. Този път няма връщане назад. Напускам ЦСКА, макар че официално ще бъде обявено, че се разделяме по взаимно съгласие.
-Защо? Какви са причините?
- Ами една от причините е липсата на нормални комуникации с ръководството. Не може да се създават интриги и да комуникираме помежду си чрез медии, сайтове и вестници. Аз обичам нещата да се казват пряко, директно на човек, а не чрез други. Най-малкото чрез средствата за масова информация.
- Кои са по-важните причини?
- Огромните разминавания в организацията. Както и липсата на пари. Заплатите се бавят постоянно. Това внася напрежение както в отбора, така и в клуба като цяло. Хората от администрацията не са получавали пари месеци наред. Нека не съм лош пророк, но е на път да се повтори случилото се миналото лято след направената селекция. Тогава се докараха много футболисти на килограм. Многократно предупреждавах, че така не бива. Взеха се играчи без знанието на треньорите. С някои изключения. Нали помните какво стана в съблекалнята. Вместо да се поучат от грешките, шефовете ги повтарят. Освен това не се мисли за детско-юношеската школа. Мястото, откъдето навремето тръгнахме аз, Ицо и Любо. Там всичко е потънало в забрава. Десетки пъти съм говорил със собствениците да се отделят пари за школата, за децата и юношите. Нека да не споменавам и за многото дългове, които ЦСКА има към бивши играчи и треньори.
- Как тогава клубът взе лиценз?
- Интересен въпрос...
- С кого се видяхте на срещата?
- С Иво Иванов.
- Какво ви каза той?
- Че щом съм решил да се разделим, той и Борисов (Димитър Борисов, президентът на ЦСКА, б.р.) нямат нищо напротив, тъй като имало разминавания в характерите ни. Аз също мисля, че има такова несходство. В крайна сметка на никой не му е приятно да играе по свирката на друг."

http://novinar.bg/news/chistka-v-tcska- ... 2OQ==.html

Интересно, какво ли се е променило в Борисовата градина година и половина по-късно!?... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 16 фев 2013 13:04, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 фев 2013 13:01

Червени_шампиони написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=305467

Винаги ми е било интересно, когато някой каже - "Знам още за ЦСКА, ама няма да ви кажа, че нямам документи."
ОК, а за вече казаното какви документи имаш?!?!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 фев 2013 13:04

Captain Stottlemeyer написа:Юли, 2011 г.:
"Екзекутора на Франция: Тръгвам си сам
Интересно как взехме лиценз, чуди се бившият спортен директор
Емил Костадинов представи пред "Блиц" различна версия от тази на собствениците. Вече бившият спортен директор бе категоричен, че не е бил уволняван, а сам напуска. Освен това той стигна по-далеч, усъмнявайки се в редовността на лиценза, който ЦСКА взе за новия сезон.
- Г-н Костадинов, в крайна сметка напускате или сте уволнен?
- Аз искам хората да знаят истината и ще им я кажа в очите. Тръгвам си сам. Решението ми не е от вчера. От известно време обмислям да напусна...
- Защо тогава в медиите се появи информация, че сте уволнен?
- Аз, в интерес на истината, от доста време обмислях да напусна. Този път няма връщане назад. Напускам ЦСКА, макар че официално ще бъде обявено, че се разделяме по взаимно съгласие.
-Защо? Какви са причините?
- Ами една от причините е липсата на нормални комуникации с ръководството. Не може да се създават интриги и да комуникираме помежду си чрез медии, сайтове и вестници. Аз обичам нещата да се казват пряко, директно на човек, а не чрез други. Най-малкото чрез средствата за масова информация.
- Кои са по-важните причини?
- Огромните разминавания в организацията. Както и липсата на пари. Заплатите се бавят постоянно. Това внася напрежение както в отбора, така и в клуба като цяло. Хората от администрацията не са получавали пари месеци наред. Нека не съм лош пророк, но е на път да се повтори случилото се миналото лято след направената селекция. Тогава се докараха много футболисти на килограм. Многократно предупреждавах, че така не бива. Взеха се играчи без знанието на треньорите. С някои изключения. Нали помните какво стана в съблекалнята. Вместо да се поучат от грешките, шефовете ги повтарят. Освен това не се мисли за детско-юношеската школа. Мястото, откъдето навремето тръгнахме аз, Ицо и Любо. Там всичко е потънало в забрава. Десетки пъти съм говорил със собствениците да се отделят пари за школата, за децата и юношите. Нека да не споменавам и за многото дългове, които ЦСКА има към бивши играчи и треньори.
- Как тогава клубът взе лиценз?
- Интересен въпрос...
- С кого се видяхте на срещата?
- С Иво Иванов.
- Какво ви каза той?
- Че щом съм решил да се разделим, той и Борисов (Димитър Борисов, президентът на ЦСКА, б.р.) нямат нищо напротив, тъй като имало разминавания в характерите ни. Аз също мисля, че има такова несходство. В крайна сметка на никой не му е приятно да играе по свирката на друг."

http://novinar.bg/news/chistka-v-tcska- ... 2OQ==.html

Интересно, какво ли се е променило в Борисовата градина година и половина по-късно!?... 8-)

Нищо не се е променило. Както казах, просто агенция ПИК пак е намерила начин да си направи реклама, както направи преди 1 месец с "интервюто" с Ганчев.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”