Parmalat написа:7-1 e повече от 2-6.
За тотото е едно и също, щото и в двата мача има по 8 гола!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Parmalat написа:7-1 e повече от 2-6.

PFC Litex написа:От къде знаеш, че загубата не е умишлена http://gong.bg/view_article.php?article_id=327889 а и гледам ,че първото е било само 0:2?
shotgun blues написа:PFC Litex написа:shotgun blues написа:Какво става сега ? Правилният футбол ли властва в тази контрола или Интерпол ще има още работа![]()
Теб какво те вълнува какво е станало, че тема пускаш, ти нямаш ли отбор за коментиране, че дори и директно излъчване имаше от същата?
резултатите в контроли не са важни.
Аз мача го гледахИскаше ми се да видя Ванжер,ама карай
![]()
Пуснах темата,защото резултата е интересен и Ботев е един от отборите с претенции,а МЪРИ е един от хората които дават най-много акъл за футбола в България
bilyaletdinov написа:shotgun blues написа:PFC Litex написа:shotgun blues написа:Какво става сега ? Правилният футбол ли властва в тази контрола или Интерпол ще има още работа![]()
Теб какво те вълнува какво е станало, че тема пускаш, ти нямаш ли отбор за коментиране, че дори и директно излъчване имаше от същата?
резултатите в контроли не са важни.
Аз мача го гледахИскаше ми се да видя Ванжер,ама карай
![]()
Пуснах темата,защото резултата е интересен и Ботев е един от отборите с претенции,а МЪРИ е един от хората които дават най-много акъл за футбола в България
2-6 не е ли интересен резултат , ама там не си пуснал тема ? Мъри дава акъл щото е най-успешният български треньор последните 10 години , а ти си едно хейтърче , което за съжаление няма да се промени . Темата е за коша ...

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост