Всеки българин – с микро чип!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- BLUE CHAMPIONS
Re: Всеки българин – с микро чип!
v.r.s. Извинявай, но да те попитам каква всъщност е целта ти в този еднопосочен спор?, единият повтаря едно, другият друго и така до безкрай
Ако се опитваш да промениш мирогледа му, не си способен на това, повярвай ми!
Нека го кажем така: от средата на 40-те неговите родители са били сред върлите защитници на новата система на фона на "западналата и разпадаща" се монархия, те са били в крак с модернизацията и времената и никой по никакъв начин не може да ги убеди в противното. Днес, той пък е същият този защитник на друга още по-модерна и развита система, наречена "демокрация" по най-лицемерен начин и нито ти, нито който и да е друг ще го убеди, че можеби не е това единственният и правилен път на развитието на човечеството. Утре децата му пък ще са сред първите пред лекарския кабинет за извършване на кратката манипулация и те така... не можеш да промениш този факт. Неговото съзнание е "послушно", не опозиционно! С такива души преврат, борба, съпротива...(както искаш го наречи) не се прави, за да тръгнеш да го разубеждаваш или предубеждаваш в нещо. НЕВЪЗМОЖНО Е! 
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Ами въпросът е защо биха те блокирали. Защото ходиш по митинги ли? Казах ти, че ти в момента не можеш да постигнеш пълна анонимност, какво остава след 15г., когато системите за наблюдение и проследяване ще са на такова ниво, каквото дори не можем да си представим. Е, в такъв случай за какво са им чиповете? Не е нужно да има чипове за да бъдеш блокиран по всевъзможни линии. Ако бъдеш набелязан за ляв екстремист и те обявят за издирване, дали си с чип или не е все тая - не можеш да мръднеш никъде без да бъдеш засечен защото дори и сега ти се иска документ навсякъде. И това са сегашните технически възможности! А след 15 години? Дали няма да е 150 пъти по-трудно да се скриеш? Приказките за тоталния контрол и въздействие на съзнанието са общи приказки и леко се затруднявам да ги коментирам. Проблемът е, че ти си измисляш как би изглеждало бъдещето, решаваш, че то ще е точно такова и смяташ, че всеки, който се усъмни в теорията на конспирацията е сляп и промит роб. Ами тъй като аз, за разлика от теб, не разполагам със сигурна информация за това какво ще стане в бъдещето, затова и си позволявам да се усъмня във всяка теория, включително и конспиративната такава. Нищо, че това ще ме изкара промит мозък.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
BLUE CHAMPIONS написа:v.r.s. Извинявай, но да те попитам каква всъщност е целта ти в този еднопосочен спор?, единият повтаря едно, другият друго и така до безкрайАко се опитваш да промениш мирогледа му, не си способен на това, повярвай ми!
Нека го кажем така: от средата на 40-те неговите родители са били сред върлите защитници на новата система на фона на "западналата и разпадаща" се монархия, те са били в крак с модернизацията и времената и никой по никакъв начин не може да ги убеди в противното. Днес, той пък е същият този защитник на друга още по-модерна и развита система, наречена "демокрация" по най-лицемерен начин и нито ти, нито който и да е друг ще го убеди, че можеби не е това единственният и правилен път на развитието на човечеството. Утре децата му пък ще са сред първите пред лекарския кабинет за извършване на кратката манипулация и те така... не можеш да промениш този факт. Неговото съзнание е "послушно", не опозиционно! С такива души преврат, борба, съпротива...(както искаш го наречи) не се прави, за да тръгнеш да го разубеждаваш или предубеждаваш в нещо. НЕВЪЗМОЖНО Е!
Нямам никаква цел, още по-малко да променям мирогледа на даден човек. Просто до един момент мислех, че човека не схваща за какво става въпрос, след това предположих, че може би аз не мога да обясня тезата си и накрая достигнах до извода, че диалога е напълно излишен и се въртим в омагьосан кръг. Така, че се отказвам да коментирам каквото и да е по темата. Доста се изписа и вече няма какво да се добави, който е разбрал за опасността-разбрал.
vaskonti написа:Казах ти, че ти в момента не можеш да постигнеш пълна анонимност, какво остава след 15г., когато системите за наблюдение и проследяване ще са на такова ниво, каквото дори не можем да си представим. Е, в такъв случай за какво са им чиповете?
И аз това ще те питам. Щом като след 15г. технологиите ще са на много високо ниво и ще ни следят както си искат, за какво им са чиповете ?
- BLUE CHAMPIONS
Всъщност по-миналата година от "Холивуд" пуснаха и филм за чипирането. Нещата разбира се са представени по-доста изкривен начин, но с по-голямо внимание и въображение се "хващат" основните подсказки
Филмът не е някакъв шедьовър, но със сигурност не е загуба на време, особено за тези, които се интересуват от темата. http://zamunda.net/browse.php?search=%C ... incldead=1
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Доста забавна е убедеността ти в собствените ти перфектност, обективност и мисъл.![]()
Вие двамата така и не вденахте, въпреки, че го казах поне 5 пъти, че нито оправдавам чипирането, нито казвам, че е добро. Така и не вденахте, че просто зададох въпрос какво толкова съществено ще се промени със сегашното положение. Така и не вденахте, че просто питам какви ще са възможностите за проследяване и контрол след 10-15г. при сегашните темпове на развитие на техника и софтуер и дали ще са нужни тия чипове за тая цел
A ти така и не вдЕна, че СЪЩЕСТВЕНО не е само твоето мнение. И не подценявай събеседниците си, защото аз ако тръгна да те подценявам имам доста повече доводи да го правя! Не знам за Мегън, но аз още на второто ти мнение много ясно ти разбрах тезата! И ТИ ПОКАЗВАМ ИМЕННО КАКВИ СА РАЗЛИКИТЕ ОТ СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ! ВРС СЪЩО ГО ПРАВИ, ОБАЧЕ ТИ СИ СИ НАУМИЛ НЕЩО И ТОВА Е! Показателен е фактът колко точно човека в тази тема споделят твоето мнение! Я ми кажи ТИ КОЙ СИ, ЧЕ ДА ОПРЕДЕЛЯШ КОЕ Е СЪЩЕСТВЕНО ИЛИ НЕ? Защото ти така и не проумя, че ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ ДО СИНА СИ НЕ СИ ДЛЪЖЕН ДА ПОЛУЧИШ!? За теб явно НЕ Е СЪЩЕСТВЕНА РАЗЛИКА, ЧЕ НЯМА ДА МОЖЕШ ДА КУПУВАШ И ДА ПРОДАВАШ, ДА ЖИВЕЕШ НОРМАЛНО, ДА ХОДИШ НА ЛЕКАР? ДА НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПЛАТИШ ДАНЪЦИТЕ ДОРИ И ДА ИСКАШ. Викаш това е "несъществена разлика"- браво бе Васконти
От друга страна аз не зададох нито веднъж въпрос от къде, аджеба, вие сте толкова детайлно наясно с това чипосване и кой какво ще може да прави/не прави? А не зададох този въпрос защото ми е ясно какъв "смислен" отговор ще получа - мозъка ми е промит, заблуден съм, роб съм и тем подобни.
А ПЪК С ТОВА ПАДНА МНОГО, АМА МНОГО НИСКО на ниво споря като каруцар колкото да има за какво! Трима НЕЗАВИСИМИ ЕДИН ОТ ДРУГ ТИ ПОКАЗВАТ КЛИПЧЕТА- ЧИПИРАНЕТО СЕ ВЪВЕЖДА ПРОБНО И ЗАСЕГА ПОЖЕЛАТЕЛНО В НЯКОИ СТРАНИ- ТОЙ МИ ПИШЕ ОТ КЪДЕ СМЕ БИЛИ ДЕТАЙЛНО ЗАПОЗНАТИ
Незнайно, защо тази тема стана много обширна,а има много по-належащи проблеми в момента,а чиповете са далече.
MORSKI написа:A ти така и не вдЕна, че СЪЩЕСТВЕНО не е само твоето мнение. И не подценявай събеседниците си, защото аз ако тръгна да те подценявам имам доста повече доводи да го правя! Не знам за Мегън, но аз още на второто ти мнение много ясно ти разбрах тезата! И ТИ ПОКАЗВАМ ИМЕННО КАКВИ СА РАЗЛИКИТЕ ОТ СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ! ВРС СЪЩО ГО ПРАВИ, ОБАЧЕ ТИ СИ СИ НАУМИЛ НЕЩО И ТОВА Е! Показателен е фактът колко точно човека в тази тема споделят твоето мнение! Я ми кажи ТИ КОЙ СИ, ЧЕ ДА ОПРЕДЕЛЯШ КОЕ Е СЪЩЕСТВЕНО ИЛИ НЕ? Защото ти така и не проумя, че ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ ДО СИНА СИ НЕ СИ ДЛЪЖЕН ДА ПОЛУЧИШ!? За теб явно НЕ Е СЪЩЕСТВЕНА РАЗЛИКА, ЧЕ НЯМА ДА МОЖЕШ ДА КУПУВАШ И ДА ПРОДАВАШ, ДА ЖИВЕЕШ НОРМАЛНО, ДА ХОДИШ НА ЛЕКАР? ДА НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПЛАТИШ ДАНЪЦИТЕ ДОРИ И ДА ИСКАШ. Викаш това е "несъществена разлика"- браво бе ВасконтиДуми нямам, честно.
Би ли ми обяснил от къде знаеш, че с чипирането ще може да те резнат да не си плащаш данъците? Че няма да ти дават достъп до информация за детето ти? Искам да ми извадиш ОФИЦИАЛНИ документи, където пише подобни неща. Ако не ги извадиш тия документи, а ми размахваш само клипчета, как да те нарека - фантазьор или лъжец?
Аз не определям кое е съществена разлика. Не знам колко пъти вече попитах за какво са им тия чипове, след като и без тях техниката след 20г ще е на такова ниво, че пак можеш да бъдеш следен и санкциониран по СЪЩИЯ начин, по който ще те санкционират и ако имаш чип. На този въпрос не ми отговори АБСОЛЮТНО НИКОЙ до този момент. Дори не се направи опит да се коментира. И защо ли да го прави, като е много по-лесно да се използва универсалния "довод" - ти си сляп роб с промит мозък. Айде ти ми кажи какво повече ще даде този чип, което ще е НЕВЪЗМОЖНО да се направи с технологиите след 20г.? Не ми обяснявай, че вече ми е казано - всичко, което ми беше казано, може да се направи и БЕЗ тези чипове.
MORSKI написа:А ПЪК С ТОВА ПАДНА МНОГО, АМА МНОГО НИСКО на ниво споря като каруцар колкото да има за какво! Трима НЕЗАВИСИМИ ЕДИН ОТ ДРУГ ТИ ПОКАЗВАТ КЛИПЧЕТА- ЧИПИРАНЕТО СЕ ВЪВЕЖДА ПРОБНО И ЗАСЕГА ПОЖЕЛАТЕЛНО В НЯКОИ СТРАНИ- ТОЙ МИ ПИШЕ ОТ КЪДЕ СМЕ БИЛИ ДЕТАЙЛНО ЗАПОЗНАТИ![]()
Даже и информацията от първа страница да не е достоверна напълно що се касае до срокове, там ясно си е написано от въпросния човек от ГЕРБ ТОВА ЗА КОЕТО ТИ ГОВОРИМ за СЪЩЕСТВЕНИТЕ разлики. Той пак- както се казва ти си типичния представител на шопа, който го завели в зоологическата градина да види, че има жираф и той пак казал" Ете такова животно нЕма"! Аз се отказвам повече да водя кореспонденция с теб на тази тема. Няма смисъл, стената да беше щеше повече да вникне.
Клипчета? Знаеш ли какви клипчета мога да ти намеря, с "доказателства" за какво ли не - например за дупка в Северния полюс, която е вход към подземни цивилизации? Чудно ми е как големи хора вярват на АБСОЛЮТНО всичко в интернет, САМО ЗАЩОТО ИМ ХАРЕСВА КАТО ИНФОРМАЦИЯ.
Отново ще напомня, макар че едва ли има смисъл, защото явно се чете избирателно - НИКЪДЕ не съм казал, че чипирането е добро и необходимо нещо! Тъй като съм с промит мозък, аз предпочитам да не вярвам на разни клипчета, нито пък искам да си измислям какво ще бъде бъдещето и да си внушавам, че ще е точно такова. Защото вие точно това правите - решавате, че цялата система с чипирането ще изглежда и функционира по определен начин и край - значи е така. Ама защо така решавате...е как защо - има КЛИПЧЕТА В ИНТЕРНЕТ! Какво по-достоверно от това
vaskonti написа:MORSKI написа:A ти така и не вдЕна, че СЪЩЕСТВЕНО не е само твоето мнение. И не подценявай събеседниците си, защото аз ако тръгна да те подценявам имам доста повече доводи да го правя! Не знам за Мегън, но аз още на второто ти мнение много ясно ти разбрах тезата! И ТИ ПОКАЗВАМ ИМЕННО КАКВИ СА РАЗЛИКИТЕ ОТ СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ! ВРС СЪЩО ГО ПРАВИ, ОБАЧЕ ТИ СИ СИ НАУМИЛ НЕЩО И ТОВА Е! Показателен е фактът колко точно човека в тази тема споделят твоето мнение! Я ми кажи ТИ КОЙ СИ, ЧЕ ДА ОПРЕДЕЛЯШ КОЕ Е СЪЩЕСТВЕНО ИЛИ НЕ? Защото ти така и не проумя, че ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ ДО СИНА СИ НЕ СИ ДЛЪЖЕН ДА ПОЛУЧИШ!? За теб явно НЕ Е СЪЩЕСТВЕНА РАЗЛИКА, ЧЕ НЯМА ДА МОЖЕШ ДА КУПУВАШ И ДА ПРОДАВАШ, ДА ЖИВЕЕШ НОРМАЛНО, ДА ХОДИШ НА ЛЕКАР? ДА НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПЛАТИШ ДАНЪЦИТЕ ДОРИ И ДА ИСКАШ. Викаш това е "несъществена разлика"- браво бе ВасконтиДуми нямам, честно.
Би ли ми обяснил от къде знаеш, че с чипирането ще може да те резнат да не си плащаш данъците? Че няма да ти дават достъп до информация за детето ти? Искам да ми извадиш ОФИЦИАЛНИ документи, където пише подобни неща. Ако не ги извадиш тия документи, а ми размахваш само клипчета, как да те нарека - фантазьор или лъжец?
Аз не определям кое е съществена разлика. Не знам колко пъти вече попитах за какво са им тия чипове, след като и без тях техниката след 20г ще е на такова ниво, че пак можеш да бъдеш следен и санкциониран по СЪЩИЯ начин, по който ще те санкционират и ако имаш чип. На този въпрос не ми отговори АБСОЛЮТНО НИКОЙ до този момент. Дори не се направи опит да се коментира. И защо ли да го прави, като е много по-лесно да се използва универсалния "довод" - ти си сляп роб с промит мозък. Айде ти ми кажи какво повече ще даде този чип, което ще е НЕВЪЗМОЖНО да се направи с технологиите след 20г.? Не ми обяснявай, че вече ми е казано - всичко, което ми беше казано, може да се направи и БЕЗ тези чипове.MORSKI написа:А ПЪК С ТОВА ПАДНА МНОГО, АМА МНОГО НИСКО на ниво споря като каруцар колкото да има за какво! Трима НЕЗАВИСИМИ ЕДИН ОТ ДРУГ ТИ ПОКАЗВАТ КЛИПЧЕТА- ЧИПИРАНЕТО СЕ ВЪВЕЖДА ПРОБНО И ЗАСЕГА ПОЖЕЛАТЕЛНО В НЯКОИ СТРАНИ- ТОЙ МИ ПИШЕ ОТ КЪДЕ СМЕ БИЛИ ДЕТАЙЛНО ЗАПОЗНАТИ![]()
Даже и информацията от първа страница да не е достоверна напълно що се касае до срокове, там ясно си е написано от въпросния човек от ГЕРБ ТОВА ЗА КОЕТО ТИ ГОВОРИМ за СЪЩЕСТВЕНИТЕ разлики. Той пак- както се казва ти си типичния представител на шопа, който го завели в зоологическата градина да види, че има жираф и той пак казал" Ете такова животно нЕма"! Аз се отказвам повече да водя кореспонденция с теб на тази тема. Няма смисъл, стената да беше щеше повече да вникне.
Клипчета? Знаеш ли какви клипчета мога да ти намеря, с "доказателства" за какво ли не - например за дупка в Северния полюс, която е вход към подземни цивилизации? Чудно ми е как големи хора вярват на АБСОЛЮТНО всичко в интернет, САМО ЗАЩОТО ИМ ХАРЕСВА КАТО ИНФОРМАЦИЯ.
Отново ще напомня, макар че едва ли има смисъл, защото явно се чете избирателно - НИКЪДЕ не съм казал, че чипирането е добро и необходимо нещо! Тъй като съм с промит мозък, аз предпочитам да не вярвам на разни клипчета, нито пък искам да си измислям какво ще бъде бъдещето и да си внушавам, че ще е точно такова. Защото вие точно това правите - решавате, че цялата система с чипирането ще изглежда и функционира по определен начин и край - значи е така. Ама защо така решавате...е как защо - има КЛИПЧЕТА В ИНТЕРНЕТ! Какво по-достоверно от това
И как ги искаш тези официални документи, нотариално заверени или като клетвени декларации? От кого трябва да са попълнени, от поръчителите на чиповете или от производителите, доставчиците и изпълнителите на тези поръчки? И какво трябва да пише в тях, че обещават, че няма да злоупотребяват с тази технология и ако стане ще си понесат политическата или каквато и да е друга отговорност?
Както написах и преди не се информирам по темата само от клипове в интернет, а съм чел книги, в които хора запознати с тази технология изказват опасенията си от възможностите за въздействие върху хората на подобно устройство. Някои го тях съпоставят с Откровението на Йоан, защото има много прилики с написаното в тази книга, като начертанието, числото на звяра 666 и поставянето им на челото или ръката, невъзможност да се купува и продава ако не ги притежаваш и т.н. Но дори и да оставим настрана написаното от него и да гледаме през призмата на чисто материалното и от съвременна гледна точка, то също би трябвало да ни притеснява, защото и съвремените познавачи на технологиите предупреждават какви са опасностите. Те го правят чрез книги, статии, телевизионни предавания от които са извадени тези клипове и поставени в темата и т.н. Един от тях, Аарън Русо говори като запознат с тези планове от първа ръка, чрез приятелството си с член от фамилията Рокфелер. Поне за мен това е достатъчен повод да се замисля какво ни се готви и дори една малака част от тези опасения да се окажат реалност, то мисля, че е повод за безпокойство и дебат в обществото.
Ами като нямаш официални документи, защо си толкова убеден в тази теория, че нещата ще са ТОЧНО такива, каквито ги описваш? Не си бил гледал само клипчета, ами и книги си бил чел?
Е страшен аргумент, няма що - да ти покажа ли и книги, освен клипчета, с "доказателства" за дупката в северния полюс?
И тия книги какви са - пророчески? Ама от оня тип пророчески книги, в които всичко написано се случва в последствие на 100%?
Изобщо не е нужно аз да давам доказателство за каквото и да е. Вие сте тези, които трябва да докажете теорията си, защото вие сте тези, които имате претенция да ЗНАЕТЕ СЪС СИГУРНОСТ какво ще се случи. Аз къде съм казал, че знам какво ще се случи? Кое мое твърдение искаш да докажа всъщност? Че не знам какво ще се случи или че чипирането е необходимо и добро? Помисли добре, ама много добре, преди да отговориш, защото ще се наложи най-накрая да разбереш мнението ми по въпроса!
Би било хубаво ако все пак в даден момент някой се престраши и каже дали техниката и съответно контрола след 20 и повече години няма да е на такива нива, че да прави излишни тези чипове?
Изобщо не е нужно аз да давам доказателство за каквото и да е. Вие сте тези, които трябва да докажете теорията си, защото вие сте тези, които имате претенция да ЗНАЕТЕ СЪС СИГУРНОСТ какво ще се случи. Аз къде съм казал, че знам какво ще се случи? Кое мое твърдение искаш да докажа всъщност? Че не знам какво ще се случи или че чипирането е необходимо и добро? Помисли добре, ама много добре, преди да отговориш, защото ще се наложи най-накрая да разбереш мнението ми по въпроса!
Би било хубаво ако все пак в даден момент някой се престраши и каже дали техниката и съответно контрола след 20 и повече години няма да е на такива нива, че да прави излишни тези чипове?