Къв чип кви 5 лв я ходете на майната си.....
В България хората още не са свикнали да плащат с кредитни карти или дебитни, те чипове мухахаха !
Да отидат в Столипиново да слагат чипове да им е*а майката мръсна !
Технологиите на съвремието ни:"Чипирането"на хората започна.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
favaca8888
- Контакти:
Re: Технологиите на съвремието ни:"Чипирането"на хората започна.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- Jorkorazporko
Тогава ще разберат какво е тероризъм! Ще се окича с експлозиви и ще се взривява в някоя компания или обществена сграда! 
- Виктор 1914
- Контакти:
Пълен та*ак света отива от зле на по-зле.
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]
- BLUE CHAMPIONS
Alexx написа:Това ми е ясно. Просто не очаквах,че ще се случи, защото смятах,че управляващите няма да си губят времето с това чипиране,защото хората са по-лесно управляеми.
Така е, но като се замислиш, тотален контрол без такъв чип например е невъзможен- човекът е като хлебарката, винаги оцелява и намира изход от дадена ситуция или положение
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Успокоява ме ,че 2070 ще съм на 92 годни.. дами имплантират чипа в увисналата пишка,ако искат...

Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...
обесен бе, но нивга не умря...
mitko_r написа:Успокоява ме ,че 2070 ще съм на 92 годни.. дами имплантират чипа в увисналата пишка,ако искат...![]()
![]()
Тогава ще си като Шарпей
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Още преди 7-8 години бях чел в разни сайтове за RFID-чип,който след време щял да се имплантира в хората.Представен ни като удобство,но дефакто ни контролира и нарушава свободата ни.Тогава не вярвах,че ще дойде време и ще има хора,които ще си слагат този чип,но ето,че този момент дойде.При нас в милата ни татковина не виждам как в близките 10-15 години ще имаме всички такъв чип.Искаме не искаме,обече след времеще го сложим,който не иска ще трябва буквално да набие в гората и да се върне хиляди години назад.
Това ще бъде тотален контрол на всеки един човек и не става въпрос само за парите и търговията, но и за физическото съществуване на индивида. Примерно човек работи цял живот, идва време за пенсия и вече става ненужен на Системата. Вместо да получава пенсия някоя и друга година, той просто бива изхвърлен от нея чрез ... "естествена смърт". Освен Оруел в "1984" и Йоан, който в книгата Откровение говорят за тези неща има и други книги по темата. Това са "Числото на звяра" от Йеромонах Анатолий Бесарбов, който е и професор д-р на медецинските науки, "Печата на антихриста" от Монах Мартиниан Боянов, които съм чел и са много добре написани и обяснени, както и от други автори.
Според Йоан и другите писали за тези времена, това ще бъде най-голямото и жестоко гонене на Християните по цял свят, става въпрос на истинските Християни, които няма да се съгласят да им бъде имплантиран чипа, ще живеят като отшелници и ще бъдат преследвани и унищожавани то Системата, като врагове или както се наложи термина "терористи".
Според Йоан и другите писали за тези времена, това ще бъде най-голямото и жестоко гонене на Християните по цял свят, става въпрос на истинските Християни, които няма да се съгласят да им бъде имплантиран чипа, ще живеят като отшелници и ще бъдат преследвани и унищожавани то Системата, като врагове или както се наложи термина "терористи".
Old_death написа:Това не се отнася за нас , така че дишайте спокойно . С чипове или без тях , българина няма пари и е пълен анонимник в Родината си
Всичко това няма да тръгне от България!
v.r.s. написа:Според Йоан и другите писали за тези времена, това ще бъде най-голямото и жестоко гонене на Християните по цял свят, става въпрос на истинските Християни, които няма да се съгласят да им бъде имплантиран чипа, ще живеят като отшелници и ще бъдат преследвани и унищожавани то Системата, като врагове или както се наложи термина "терористи".
Откровение 13:15
"И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им бъде сложен белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава освен онзи, който носи за белег името на звяра."
Доколкото знам във всеки боркод се съдържат три шестици?
- BLUE CHAMPIONS
Alexx написа: Само,че това няма да стане скоро. Не се притеснявайте за нас. Това ще е за нашите внуци или правнуци.
Мдаа, това е единствения изход за нас- да не се притесняваме нито за себе си, евентуално и за децата си...то може да се случи на внуци и правнуци...
А не сме ли ние единствените тези, които е възможно да направят нещо за да бъде предотвратен такъв "сценарии" за внуците ни?
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]