vans81 написа:kolovati написа:vans81 написа:Не виждам какъв е проблема Йовов да е на пейката ако Хичо или Цачев се разиграе примерно, а и какъв е проблема да се върти състава, така ще се обиграват повече млади.
Не е проблем само че не е само Йовов. За да играе Цачев трябва едновременно да се на пейката или на друг пост и Йовов и Жо и Хичо защото всичкита са леви крила. Нали се сещаш че нема как да стане. Даже и сега има проблем като играе Жо по крилото Йовов се налага да играе в центара на мястото на Дарко и Бардон и за Хичо пак няма място.
Не ме разбра братле има достатъчно мачове за да играят всички и да трупат игрово време, а не да налагат само едни и като се контузи някой да се чудиме к'во праиме сега и Бардон примерно да ми играе опорен като той човека иска да гради.
Сагласен съм но ми се струва че така Цачев ще играе пет шест мача за сезона ако се върти с другите трима а в Пирин ще играе 15 мача плюс за купата. Според мене по добре е и за него и за Левски сега да играе повече и през зимата да си го върнеме. А Бардон се надявам да го пробват като нападател при тази криза за нападатели. Когато дойде при нас беше нападател Мъри го върна втори нападател сега го връщат опорен догодина само да не го върнем централен защитник.
[/center]