Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kolovati
Контакти:

Re: Поредната агония в синьо

Мнениеот kolovati » 15 сеп 2009 12:45

vans81 написа:
kolovati написа:
vans81 написа:Не виждам какъв е проблема Йовов да е на пейката ако Хичо или Цачев се разиграе примерно, а и какъв е проблема да се върти състава, така ще се обиграват повече млади.

Не е проблем само че не е само Йовов. За да играе Цачев трябва едновременно да се на пейката или на друг пост и Йовов и Жо и Хичо защото всичкита са леви крила. Нали се сещаш че нема как да стане. Даже и сега има проблем като играе Жо по крилото Йовов се налага да играе в центара на мястото на Дарко и Бардон и за Хичо пак няма място.

Не ме разбра братле има достатъчно мачове за да играят всички и да трупат игрово време, а не да налагат само едни и като се контузи някой да се чудиме к'во праиме сега и Бардон примерно да ми играе опорен като той човека иска да гради.

Сагласен съм но ми се струва че така Цачев ще играе пет шест мача за сезона ако се върти с другите трима а в Пирин ще играе 15 мача плюс за купата. Според мене по добре е и за него и за Левски сега да играе повече и през зимата да си го върнеме. А Бардон се надявам да го пробват като нападател при тази криза за нападатели. Когато дойде при нас беше нападател Мъри го върна втори нападател сега го връщат опорен догодина само да не го върнем централен защитник.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 15 сеп 2009 12:51

Имаме отбор, имаме юнуши за налагане, имаме печалба от участие в ЕТ, имаме публика. Убеден съм, че в момента който реши да продава, но не 20-30 %, а поне 51% купувач ще има!!![/quote]

Колко мислиш, че струва Левски в момента като клуб. Аз казвам 15-20 млн минимум. Кажи ми кой може да извади толкова ?[/quote]
НЯМА БГ КЛУБ, КОЙТО ДА СТРУВА ПОВЕЧЕ ОТ 10М.
Герена и тренировъчните около него не са на Борат! Играчите ни сумарно в оптимистичния вариант са 5-7М! Другото са строителни машини и общежитие!
10М са пари, който с добра политика се избиват и си на "+" с едно участие в ШЛ.
НЕ СЕ КОПУВА САМО ТОВА КОЕТО НЕ СЕ ПРОДАВА!!![/quote]
а видя ли какжо се случи с Ботев?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 сеп 2009 12:52

А Цачев дали нямаше да се справи по-добре на мястото на ортега? Що при положение, че на ортега се дава шанс се предполага, че Цачев е щял да бъде забоден на пейката?

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 15 сеп 2009 12:58

дано върнат Цачев през зимата
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Кредит на доверие или промяна

Мнениеот love_hurts » 15 сеп 2009 13:00

tprodanov написа:Добре бе, хайде да помислим - значи играем 4-3-3, щото нямаме играчи за 4-4-2. Да видим тогава какви играчи имаме за 4-3-3??? Задната линия е еднаква. Халфове немаме, особенно дефанзивни. Напред, най-важното нещо, в 4-3-3 е централния нападател, който трябва да реализира положенията на крилата. Имаме ли такъв? Не. Вече колко години Левски няма централен нападател. Но играем 4-3-3. Е, така и така нямаме играчи за 4-3-3, какъв е проблема, че нямаме играчи и за 4-4-2?

Какво му има на Георги Христов. Перфектният централен нападател. Дефанзивен халф си имате Сърмов, пък изглежда е един от най-добрите в България, защото играе в националния. Пак излишно преувеличавате нещата. Йовов също е добър нападател, въпреки че предполагам има инструкции от треньора вече да не му се подава топката, ако е на 5-6 метра от вратата. Всеки ден бистрите едни и същи теми точно като някакви малоумници. Сеедно тука се разрешават разбираш ли проблемите на Левски и ЦСКА. Батков го изкарахте най-големият виновник. Като е толкова лош, Ботев ви показват как се прави, правете го и вие. Всички искате да го изгоните. Само, че внимаваите какво си пожелавате ;)
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

kolovati
Контакти:

Мнениеот kolovati » 15 сеп 2009 13:01

Цачев е лево крило а Ортега център нападател. Не са на един пост. Малшанса на Цачев е че на неговиа пост имаме най-много качествени играчи. Ако беше център нападател сега вече щеше да е титуляр.
Последна промяна от kolovati на 15 сеп 2009 13:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 15 сеп 2009 13:02

Именно, че виждам какво се случва в Ботев. В момента усилено вървим по техния път.
По- въпроса за Цачев- ако, беше останал мин 20 мача този сезон, но от него няма шанс за бърза продажба и за това играе Ортега (не че виждам кой ще се излъже).

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 сеп 2009 13:04

tprodanov написа:Добре бе, хайде да помислим - значи играем 4-3-3, щото нямаме играчи за 4-4-2. Да видим тогава какви играчи имаме за 4-3-3??? Задната линия е еднаква. Халфове немаме, особенно дефанзивни. Напред, най-важното нещо, в 4-3-3 е централния нападател, който трябва да реализира положенията на крилата. Имаме ли такъв? Не. Вече колко години Левски няма централен нападател. Но играем 4-3-3. Е, така и така нямаме играчи за 4-3-3, какъв е проблема, че нямаме играчи и за 4-4-2?

Да бе.....и на мен ми е интересно това ! Оправданието защо не играят в 4-4-2 е , че нямало външни халфове ? ? ! Изисквало се е и, тежък таран.....според мен, не е нужно......защото вече доста отбори играят с леки нападатели и при 4-4-2 !
А това за външните халфове......направо си е, за без коментар !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 15 сеп 2009 13:04

ще тръгнем по пътя на Ботев ако изгоним Батков
/Виктор Орбан/[/center]

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 15 сеп 2009 13:05

Levski 1914 написа:.... Не коментирам начина, по който бяха купени тези играчи.

С това трябваше да почнеш, а и то приключва темата.
Значи Левски иска К.Янев и Плешивия му слага цена 1 млн, която е абсолютно нереална за такъв играч. След известно време продава споменатия К.Янев + още трима в комплект за няма и 500К?! Сега взеха Платини без пари, срещу голи обещания.
На мнение съм, че в момента в "А" група няма играч, който става за Левски. Изключвам ЦСКА, Литекс и Ч.море. А и като дойде някой, докато му променим манталитета.....пример:Г.Христов.

Върни се в “Архив”