megan fox написа:Айде да не ми говориш за съдебната система, че със сигурност съм по-запознат от теб с нея. Все пак с това се занимавам! 
Ако искаш да ми кажеш, че последните президентски избори не бяха манипулирани не си добре, но няма лошо, всеки има право да бъде наивен.
Хвърли едно око на това: http://www.mediapool.bg/%D0%BF%D0%BE%D1 ... 85434.html
Впрочем по канал 1 даже излъчиха запис как се изхвърлят цели чували с бюлетини! Интересно дали не са били с гласове за опонента на Росен Плевнелиев?
Потърси в нета, има материали, репортажи, клипове, колкото искаш по въпроса. 
Дали е случайно, че от 21 члена на ЦИК 10 са от ГЕРБ, включително председателя?
То оставаше и да не спазят закона и да не излъчат представители от другите партии.
Когато човек няма доказателства за нещо и отправя обвинения се нарича оплюване. Както споменах по-нагоре всеки има право да го прави, но пък дори това е противозаконно и могат да те съдят за клевета и вероятно си наясно, щом си толкова навътре в съдебната система, макар че това, което пишеш изобщо не потвърждава тези твои думи. Аз пък никога не съм имал претенции да съм по-запознат от теб, но ако това работиш или си учил не ми се мисли на какъв хал ни е съдебната система... А съвсем друг въпрос е доколко е морално и признак на добра култура да очерняш хора без доказателства. Още по-фрапантно е и да обиждаш човек, който не е на твоята позиция по даден въпрос, но с оглед на предишните ми думи вече не ме учудва, което естествено не е повод за радост, като гледам какво представляват голяма част от хората в тази държава... Съвсем друг е въпросът, че основна причина за този хаос бе това, че компютърната система се срина няколко пъти и че може да има още хиляди причини за това, включително и подривна дейност от симпатизанти на всяка една партия, чиито членове са председатели на някакви избирателни комисии. Но аз за разлика от теб няма да хвърлям недоказуеми твърдения по обясними причини. Да, интересно е дали не са били с гласове на опонента на Плевнелиев, както е възможно да са били и с гласове за самия Плевнелиев, но ти естествено изключваш такива варианти-човек не бива да е едностранчив във вижданията си. Аз лично съм ставал свидетел на хора от твоята партия, които купуват гласове, но не съм тръгнал като теб да пиша недоказуеми неща, въпреки че лично съм ги виждал с очите си, но не съм ги записал, за да пускам такива твърдения, нали? Сам можеш да си отговориш на въпроса защо... Както казах това са методи на партията-майка. Да пуска популистки твърдения без доказателства, да манипулира общественото мнение с общи приказки, без да има категорични доказателства за това и т.н. Няколко пъти пусках клип с това, което сътвориха твоите хора, но не видях изобщо отговор от твоя страна, но е трудно да отговориш на неща, които са доказани и са ясни. По-лесно е да отправяш обвинения, къде основателно, къде не... Да, ясно е, че имаше хаос на тези избори, но не бе ясно от кой бе предизвикан и защо. Също така понеже си много запознат със законите изобщо си нямаш и на понятие, че членовете на ЦИК са на квотен принцип, а председателят се избира от най-голямата парламентарно представена партия, а вероятно си пропуснал да разбереш, че последната е назначена и с указ на Президента Първанов... Това естествено не е случайно, а си е по закон, който не е приеман от Герб...