Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот Lyubooo » 25 яну 2013 08:11

резултатите досега са много интересни и показателни
- ГЕРБ колкото и да са популисти, да не си изпълняват обещанията и да нямат последователна политика, събират един значителен брой гласове от гонгарите! интересно как няколко километра нискокачествена магистрала, построена с евро пари от правилната фирма, може да ти държи високо рейтинга!
- ДПС явно не са на почит сред спортните среди, но на тях силата им винаги е била другаде!
- сините пак са разделени и пак където е Костов имаме нисък брой гласове, докато пък радва как има един висок процент гласове старото синьо! може би там е единствената алтернатива за промяна към по-добро! дали след като Костов уби синята идея, тя сега се възражда лека полека, и дали разваленото танго с Тиквата ще помогне за това? притеснителното е само, че замалко да се осъществи това порочно танго!
- червените се радват на стандартния си брой гласоподаватели, които ще се увеличат когато и пенсионерите се наредят пред урните! скорошния референдум ще им даде представа на какво могат да разчитат за изборите, и най-вече как да развият пропагандата си за увеличаване на силата си!
- Кунева е новата алтернативата за спасение, но не се появи с нужната харизма и затова ще остане в миманса, без да има шанса да поведе хорото, както беше с НДСВ и ГЕРБ! това е показателно, че хората вече не вярват, че са изгубили надежда в спасението на страната ни!
- Атака събира един много интересен процент, но той се дължи на психологията на агитките! псевдо патриоти, поддържат псевдо патриотична партия!
- Другите Партии събират сериозен процент, който ако можеше да се консолидира около няколко честни, почтени и морални човечеца, щеше да доведе до мечтаната поява на Спасението на България!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 яну 2013 09:29

Lyubooo написа:резултатите досега са много интересни и показателни
- ГЕРБ колкото и да са популисти, да не си изпълняват обещанията и да нямат последователна политика, събират един значителен брой гласове от гонгарите! интересно как няколко километра нискокачествена магистрала, построена с евро пари от правилната фирма, може да ти държи високо рейтинга!
- ДПС явно не са на почит сред спортните среди, но на тях силата им винаги е била другаде!
- сините пак са разделени и пак където е Костов имаме нисък брой гласове, докато пък радва как има един висок процент гласове старото синьо! може би там е единствената алтернатива за промяна към по-добро! дали след като Костов уби синята идея, тя сега се възражда лека полека, и дали разваленото танго с Тиквата ще помогне за това? притеснителното е само, че замалко да се осъществи това порочно танго!
- червените се радват на стандартния си брой гласоподаватели, които ще се увеличат когато и пенсионерите се наредят пред урните! скорошния референдум ще им даде представа на какво могат да разчитат за изборите, и най-вече как да развият пропагандата си за увеличаване на силата си!
- Кунева е новата алтернативата за спасение, но не се появи с нужната харизма и затова ще остане в миманса, без да има шанса да поведе хорото, както беше с НДСВ и ГЕРБ! това е показателно, че хората вече не вярват, че са изгубили надежда в спасението на страната ни!
- Атака събира един много интересен процент, но той се дължи на психологията на агитките! псевдо патриоти, поддържат псевдо патриотична партия!
- Другите Партии събират сериозен процент, който ако можеше да се консолидира около няколко честни, почтени и морални човечеца, щеше да доведе до мечтаната поява на Спасението на България!

Добър анализ,но не виждам решението на въпроса "За кого да гласувам".Хубаво,качваме Боко на влакчето му и "дим да го няма",но това което идва след него е още по-страшно.Хидролога и БСП не са алтернатива за управлението на България,а именно те се задават със страшна сила на хоризонта.Та въпроса ми е следния:За кой трябва да се гласува,за да не се върнат БСП и ДПС на власт?
П.П.
Боко и неговото влакче:

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 25 яну 2013 10:26

Lyubooo написа:резултатите досега са много интересни и показателни

Вместо да ми се правиш на професор , да беше написал - "не ми пука и няма да гласувам за никой" ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 25 яну 2013 10:26

Botevist_1912 написа:
Нали се сещаш, че в момента Волен е партия с БСП по въпроса за АЕЦ Белене и след следващите депутатски избори е напълно възможно БСП и АТАКА да са в... коалиция? :shock: :o :shock: :oops: :mrgreen:

Коалициите са съвсем отделен въпрос, но не вярвам БСП да се коалира с Волен. Между другото преди години бях голям фен на Волен, но после той загрубя и се отдръпнах от него. Но последно време отново много ми харесва какво и как говори и ако така продължава сигурно ще гласувам за него. Личи си, че малко е омекнал, явно някой го е съветвал да се държи така. Харесва ми, че е добър оратор, умен е, говори ясно и правилно, казва много истини на разбираем за хората език. Според мен има шанс да влезне в следващия парламент, така че гласът ми няма да отиде нахалост. Позициите му за АЕЦ Белене и по много други проблеми на България съвпадат с моите. Така че аз му симпатизирам на Волен. Волен го обвиняват, че бил популист, ала според мен Бойко е много по-голям популист от Волен. :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tTSDNUeepek[/youtube]

+1, Волен е най-добрият оратор в България
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 25 яну 2013 12:42

Отново някои хора започват с абсурдните си и популистки твърдения. "Герб били направили няколко километра нискокачествена магистрала построена от правилните хора". Този колега очевидно се е заврял в града си и не е излизал никъде, не чете новини, не гледа телевизия, а не знам какво прави, защото и сляп да си ще видиш на колко места се ремонтираха пътища за пръв път, откакто са били построени! За съжаление никога не съм си правил трудът да водя статистика, но съм минавал през новите участъци на АМ "Тракия" и коренно се различават от старите, започнаха да строят пътя между София и Нови Искър, където беше като след бонбандировка, Между Монтана и София през Петрохан, където състоянието също бе ужасно. Построи се и пътя, който минава край каскадите на доган, но се строи като хората-с дебел асфалт, с канавките и мрежите отстрани на скалите. Канавки и път се строеше като минавах и по пътя между Своге и гара Лакатник, Такъв се построи и между Лозница и Попово, а се откри и околовръстният до Попово-откога го чаках... Тези на първо четене, но сляп да си ще видиш каква е промяната отпреди 4-5 години... Вярно, че голяма част са от европари, но не е ли по-добре така, отколкото да се утежнява бюджета на държавата? А тези пари нима не можеха да ги ползват и предишните? Защо не го направиха, а взимаха заеми с лихви за малкото пътища, които строяха? Защо ни спираха и пари по европроекти? От познати и приятели знам, че сега е много по-възможно да те одобрят за европроект, отколкото преди, когато се одобряваха само хора, приближени до властта... Увеличиха със стотици милиони бюджетът за земеделие! Увеличиха бюджетът на БАН. Увеличи се бюджетът за здравеопазване и образование. И това в условията на световна криза! Но естествено винаги има недоволни и ламтят за повече! Промениха избирателният закон и спряха автобусите от съседна нам държава, което за мен лично е голямо постижение. Подписаха за "Набуко" и "Южен поток"-също от огромно значение за енергийната ни независимост. Поставиха се огромно количество камери по пътищата, което е предпоставка за намаляване на нарушенията и убитите по пътищата. А също така не ме спират КАТ всеки ден за проверки, както се случваше навремето. Поставиха се камери за ограничение на незаконната сеч. Поставиха се камери в пунктовете за автомобилни прегледи, което също е предпоставка за намаляване на катастрофите. Вързаха касовите апарати с НАП, с което се повишава събираемостта на държавните вземания. Сложиха се камери в пунктовете за скрап. Хванаха се крадци на ДДС, горива от БДЖ и се вижда явен стремеж за ограничаване на такива кражби. Лично по настояване на премиера се въведе ограничаване на заплатите в държавния сектор на 3000 лв, а знаем някои служители с какви заплати бяха... Постоянно има акции за незаконно строителство, често се отменят разрешителни на неадекватни служители в забранени за строеж зони. Тук идва и съобразяване с обществения интерес, защото при подадени сигнали, те се проверяват и се забранява строежът. Имаше и много бутнати постройки. Постоянно се правят акции срещу работодатели, които прецакват работниците си, като се работи без трудови договори или укриване на осигуровки. Постоянно се правят проверки за качеството на стоките, които употребяваме. Правят се с камери на телевизиите за по-голяма прозрачност. Уволняват се министри и други служители, когато не са си свършили работата. Постоянно правителството отговаря на въпроси и не се крие, дори и по теми, които ги злепоставят. Естествено за някои хора това било показност, а е много по-добре правителството да обяснява своите действия пред обществото-но на пропаганди сме се нагледали. Адекватно се реагира и при бедствия, като се отпускат средства за пострадалите, но и тук далаверите по места се прехвърлят на правителството. Постоянно се ремонтират училища, детски градини, обществени сгради. В областта на спорта също има напредък. Построи се зала-нещо, което не бе правено от много години и това ни даде възможност да получим домакинство на турнири от високо ниво, каквото не бяхме получавали досега. Това популяризира тези спортове. Има голямо развитие на зимните ни спортове и бази, което също се вижда от организирането на състезания, които не ни бяха давани досега. Строят се спортни площадки и се ремонтират физкултурни стадиони, което е предпоставка за популяризирането на спорта сред младите. И всички тези строежи остават и за бъдещето.
Разбира се има много още какво да се желае. Толкова сме затънали във всякакво отношение, че промяната не може да дойде лесно. Един човек и дори цяла партия не може да промени из основи държавата за 5, та дори и 10 години, но е важно да има стремеж, а той се забелязва очевадно. Няма как всички в дадена партия да са свестни, има и издънки, които дърпат рейтингът на тази партия надолу, но има стремеж хората, които не си вършат работата да бъдат уволнявани. Естествено вероятно премиерът вярва и на хора, които не заслужават неговото доверие, но това е неизбежно. Има много още какво да се желае-в икономически аспект, в сферата на здравеопазването, но всъщност всичко това е свързано с икономиката и липсата на средства. Може би оттам идват и всички беди за това правителство-кризата в момента и липсата на растеж, за което вина носи и министерството на финансите. Вероятно Дянков е най-слабата брънка на това правителство и това се отразява и на всички останали министерства. Което пък дава достатъчно козове на всички останали партии. А и с "невъоръжено" око може да се види, че на всички партии политиката е да плюят по тази, а не да дават реалистични начини за развитие! И на най-глупавият човек е ясно, че няма как всичко да е идеално в дадено управление-особено, когато в него са намесени толкова много хора, но непредубеденият човек трябва да види какво се прави. Трябва да види как това правителство се плюе много често и за неща, които са абсурдни. Умният човек трябва да види популизма и пропагандата, която се използва от другите партии, а не да вярва на думи, които нямат нищо общо с истината. На изборите трябва да се гласува по съвест и за доброто на цялото общество, а не за лична изгода. Да, това правителство направи неща, които и мен лично ме прецакват в голяма степен, но аз не съм важен в случая. Важно е държавата да поеме по един правилен път напред и нагоре, а не, че аз самият съм недоволен от някои мерки на това правителство. Също така трябва да се гледа и реално на нещата. Защото картите са на масата още от сега и се вижда какво е разпределението на силите. Човек трябва да си зададе точните въпроси-дали иска отново да го управлява тройна коалиция и ще си пропилее гласът по партии, които няма никакъв шанс да влязат в парламента или ще го даде за "по-малкото зло". Да, "по-малкото зло" е нещо много важно, защото има и по-голямо зло-то не е нещо измислено, не е нещо имагинерно-то съществува и лично за мен това е очертаващата се бъдеща тройна коалиция. Отново да ни управляват хора, които ни управляваха преди пет години, преди 10 години, преди 15 години и преди 20 години и с нищо не показаха, че мислят за държавата. Нека не бъдем такива тъпунгери и да връщаме отново старите ленти с надеждата те да са се променили, защото те доказаха неведнъж, че не се променят. И както казах неведнъж-най-важното е да се гласува, защото колкото повече хора гласуват, толкова по-малка тежест ще имат купените гласове на малцинствата! Както и консолидираният вот на две партии, които всички знаем... Има хора, които с години си гласуват по един и същи начин и дори и да умират от глад с някакво уникално плиткоумие продължават да си гласуват за същите партии, въпреки че на няколко пъти същите са ни докарвали до просешка тояга... Наистина е важно да бъдем обективни...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 25 яну 2013 15:10

parvanoff написа:...най-важното е да се гласува, защото колкото повече хора гласуват, толкова по-малка тежест ще имат купените гласове на малцинствата! Както и консолидираният вот на две партии, които всички знаем...

С някои неща съм съгласен, с някои не съм. Но цитираният пасаж е най-важното нещо, трябва да се гласува, за да не решава малка заслепена част от населението, какво да се случва в държавата, а после всички да се вайкат, че било зле. Само за сравнение, с един и същ брой гласоподаватели, една партия изкара на поредни избори 26% и 8%. Само заради негласуването на мнозинството.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 25 яну 2013 19:01

South_Park написа:Вместо да ми се правиш на професор , да беше написал - "не ми пука и няма да гласувам за никой" ;)

ако го мислех, щях да съм го написал! но бих си признал, че тоя път ще ми е трудно да избера за кого да гласувам!

parvanoff, гласувах за ГЕРБ на предните избори, защото исках точно определена промяна, главно в икономически аспект! тоя път ме изтърват, защото НЕ СИ ИЗПЪЛНИХА обещанията, които дадоха на своите избиратели! оправданията с Кризата и предишното правителство вървяха до към втория бюджет, който изготвиха!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 яну 2013 19:21

parvanoff написа:Отново някои хора започват с абсурдните си и популистки твърдения. "Герб били направили няколко километра нискокачествена магистрала построена от правилните хора". Този колега очевидно се е заврял в града си и не е излизал никъде, не чете новини, не гледа телевизия, а не знам какво прави, защото и сляп да си ще видиш на колко места се ремонтираха пътища за пръв път, откакто са били построени! За съжаление никога не съм си правил трудът да водя статистика, но съм минавал през новите участъци на АМ "Тракия" и коренно се различават от старите, започнаха да строят пътя между София и Нови Искър, където беше като след бонбандировка, Между Монтана и София през Петрохан, където състоянието също бе ужасно. Построи се и пътя, който минава край каскадите на доган, но се строи като хората-с дебел асфалт, с канавките и мрежите отстрани на скалите. Канавки и път се строеше като минавах и по пътя между Своге и гара Лакатник, Такъв се построи и между Лозница и Попово, а се откри и околовръстният до Попово-откога го чаках... Тези на първо четене, но сляп да си ще видиш каква е промяната отпреди 4-5 години... Вярно, че голяма част са от европари, но не е ли по-добре така, отколкото да се утежнява бюджета на държавата? А тези пари нима не можеха да ги ползват и предишните? Защо не го направиха, а взимаха заеми с лихви за малкото пътища, които строяха? Защо ни спираха и пари по европроекти? От познати и приятели знам, че сега е много по-възможно да те одобрят за европроект, отколкото преди, когато се одобряваха само хора, приближени до властта... Увеличиха със стотици милиони бюджетът за земеделие! Увеличиха бюджетът на БАН. Увеличи се бюджетът за здравеопазване и образование. И това в условията на световна криза! Но естествено винаги има недоволни и ламтят за повече! Промениха избирателният закон и спряха автобусите от съседна нам държава, което за мен лично е голямо постижение. Подписаха за "Набуко" и "Южен поток"-също от огромно значение за енергийната ни независимост. Поставиха се огромно количество камери по пътищата, което е предпоставка за намаляване на нарушенията и убитите по пътищата. А също така не ме спират КАТ всеки ден за проверки, както се случваше навремето. Поставиха се камери за ограничение на незаконната сеч. Поставиха се камери в пунктовете за автомобилни прегледи, което също е предпоставка за намаляване на катастрофите. Вързаха касовите апарати с НАП, с което се повишава събираемостта на държавните вземания. Сложиха се камери в пунктовете за скрап. Хванаха се крадци на ДДС, горива от БДЖ и се вижда явен стремеж за ограничаване на такива кражби. Лично по настояване на премиера се въведе ограничаване на заплатите в държавния сектор на 3000 лв, а знаем някои служители с какви заплати бяха... Постоянно има акции за незаконно строителство, често се отменят разрешителни на неадекватни служители в забранени за строеж зони. Тук идва и съобразяване с обществения интерес, защото при подадени сигнали, те се проверяват и се забранява строежът. Имаше и много бутнати постройки. Постоянно се правят акции срещу работодатели, които прецакват работниците си, като се работи без трудови договори или укриване на осигуровки. Постоянно се правят проверки за качеството на стоките, които употребяваме. Правят се с камери на телевизиите за по-голяма прозрачност. Уволняват се министри и други служители, когато не са си свършили работата. Постоянно правителството отговаря на въпроси и не се крие, дори и по теми, които ги злепоставят. Естествено за някои хора това било показност, а е много по-добре правителството да обяснява своите действия пред обществото-но на пропаганди сме се нагледали. Адекватно се реагира и при бедствия, като се отпускат средства за пострадалите, но и тук далаверите по места се прехвърлят на правителството. Постоянно се ремонтират училища, детски градини, обществени сгради. В областта на спорта също има напредък. Построи се зала-нещо, което не бе правено от много години и това ни даде възможност да получим домакинство на турнири от високо ниво, каквото не бяхме получавали досега. Това популяризира тези спортове. Има голямо развитие на зимните ни спортове и бази, което също се вижда от организирането на състезания, които не ни бяха давани досега. Строят се спортни площадки и се ремонтират физкултурни стадиони, което е предпоставка за популяризирането на спорта сред младите. И всички тези строежи остават и за бъдещето.
Разбира се има много още какво да се желае. Толкова сме затънали във всякакво отношение, че промяната не може да дойде лесно. Един човек и дори цяла партия не може да промени из основи държавата за 5, та дори и 10 години, но е важно да има стремеж, а той се забелязва очевадно. Няма как всички в дадена партия да са свестни, има и издънки, които дърпат рейтингът на тази партия надолу, но има стремеж хората, които не си вършат работата да бъдат уволнявани. Естествено вероятно премиерът вярва и на хора, които не заслужават неговото доверие, но това е неизбежно. Има много още какво да се желае-в икономически аспект, в сферата на здравеопазването, но всъщност всичко това е свързано с икономиката и липсата на средства. Може би оттам идват и всички беди за това правителство-кризата в момента и липсата на растеж, за което вина носи и министерството на финансите. Вероятно Дянков е най-слабата брънка на това правителство и това се отразява и на всички останали министерства. Което пък дава достатъчно козове на всички останали партии. А и с "невъоръжено" око може да се види, че на всички партии политиката е да плюят по тази, а не да дават реалистични начини за развитие! И на най-глупавият човек е ясно, че няма как всичко да е идеално в дадено управление-особено, когато в него са намесени толкова много хора, но непредубеденият човек трябва да види какво се прави. Трябва да види как това правителство се плюе много често и за неща, които са абсурдни. Умният човек трябва да види популизма и пропагандата, която се използва от другите партии, а не да вярва на думи, които нямат нищо общо с истината. На изборите трябва да се гласува по съвест и за доброто на цялото общество, а не за лична изгода. Да, това правителство направи неща, които и мен лично ме прецакват в голяма степен, но аз не съм важен в случая. Важно е държавата да поеме по един правилен път напред и нагоре, а не, че аз самият съм недоволен от някои мерки на това правителство. Също така трябва да се гледа и реално на нещата. Защото картите са на масата още от сега и се вижда какво е разпределението на силите. Човек трябва да си зададе точните въпроси-дали иска отново да го управлява тройна коалиция и ще си пропилее гласът по партии, които няма никакъв шанс да влязат в парламента или ще го даде за "по-малкото зло". Да, "по-малкото зло" е нещо много важно, защото има и по-голямо зло-то не е нещо измислено, не е нещо имагинерно-то съществува и лично за мен това е очертаващата се бъдеща тройна коалиция. Отново да ни управляват хора, които ни управляваха преди пет години, преди 10 години, преди 15 години и преди 20 години и с нищо не показаха, че мислят за държавата. Нека не бъдем такива тъпунгери и да връщаме отново старите ленти с надеждата те да са се променили, защото те доказаха неведнъж, че не се променят. И както казах неведнъж-най-важното е да се гласува, защото колкото повече хора гласуват, толкова по-малка тежест ще имат купените гласове на малцинствата! Както и консолидираният вот на две партии, които всички знаем... Има хора, които с години си гласуват по един и същи начин и дори и да умират от глад с някакво уникално плиткоумие продължават да си гласуват за същите партии, въпреки че на няколко пъти същите са ни докарвали до просешка тояга... Наистина е важно да бъдем обективни...

Не се пъни бе човек, свърши се с Герб, не го ли разбра?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 25 яну 2013 19:34

Lyubooo написа:
South_Park написа:Вместо да ми се правиш на професор , да беше написал - "не ми пука и няма да гласувам за никой" ;)

ако го мислех, щях да съм го написал! но бих си признал, че тоя път ще ми е трудно да избера за кого да гласувам!

parvanoff, гласувах за ГЕРБ на предните избори, защото исках точно определена промяна, главно в икономически аспект! тоя път ме изтърват, защото НЕ СИ ИЗПЪЛНИХА обещанията, които дадоха на своите избиратели! оправданията с Кризата и предишното правителство вървяха до към втория бюджет, който изготвиха!

Нещо отново си се объркал. Вероятно не си прочел и половината неща, които съм написал. Освен всичко да ми кажеш, че кризата в Европа и света е свършила до към втория бюджет означава, че не се интересуваш и от новини от света... Което в комбинация, че не се интересуваш и от българските означава, че живееш в някакъв твой собствен свят-това в кръга на шегата, макар че във всяка шега има и капка истина. ;) Хубаво е да ми покажеш някъде програмата на Герб и да ми кажеш кои обещания точно не изпълниха, защото ако не си забелязал в програмата освен, че нямаше никакви огромни изхвърляния, така и авторите са написали нещо много важно, което ти вероятно не си забелязал...
Както и самите автори посочват - ако кризата се задълбочи, документът подлежи на актуализация.

И тъй като виждам, че не си запознат много с програмата все пак ми е любопитно да ми кажеш какво точно не са изпълнили? ;)
само Левски и България

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 25 яну 2013 19:38

W84me написа:Не се пъни бе човек, свърши се с Герб, не го ли разбра?

Респект, че се напъна и измисли... цяло изречение... :lol: А дали ще се пъна или не си е мой проблем. Аз съм се мъчил и съм написал всичко това, ако има кой да го прочете и осмисли или ако някой има желание да проведем една градивна дискусия. Не съм свързан по никакъв начин с тази партия, нито пък имам някаква материална полза от това да ги подкрепям-дори ако си прочел специално в професионален план приеха някои закони, които лично мен ме ощетяват! Това, че за мен е важно бъдещето на хората в тази държава. Че е тъжно, че отново вървим към тройна коалиция и бих направил, каквото е по скромните ми сили дори отчасти да променя това е вече мое право! ;)
само Левски и България

Върни се в “Архив”