Престъпника Азар и неговото наказание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Re: Престъпника Азар и неговото наказание

Мнениеот federer90 » 24 яну 2013 10:55

Белгийчето заслужава поне 1 година извън футбола.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 24 яну 2013 10:56

MQplaya написа:Постъпка на боклук! :evil:

а ритниците на Кантона и Скоулс какво са :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 24 яну 2013 10:57

Напълно оправдавам Азар, че изрита този дето не му даваше топката. Ходя по стадионите от 25 години и това ме е дразнело най-много. Когато по-слабия отбор води в резултата се започват разни селски номера, като снощния. Играчите лежът, като убити, децата от пистата се правят на луди, а вратаря пробва поне три топки докато ритне напред. Да, Челси загуби първия мач, но им оставаха още поне десет минути игра и нищо не се знаеше. Не разбирам, как може да обвинявате Азар само, защото иска да играе футбол по-правилата, но някакъв си е решил да се прави на хитър. Никой извън терена няма право да се намесва в срещата. Абсолютно оневинявам белгиеца, защото футбола няма нужда от измами и външни фактори не трябва да решават срещите. Отделно Суонзи е достатъчно сериозен отбор и подобна помощ не им е нужна. Съдията също се подведе, защото първо трябваше да предупреди домакините за бавенето на играта, а след това да гони Азар. С десет играчи Челси просто вече нямаше шанс да победи. Обеден съм, че лондончани ще обжалват картона и ако федерацията милее за играта ще го махне. В името на честния футбол!
Последна промяна от angelofdeath на 24 яну 2013 10:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 24 яну 2013 10:57

И ако Челси си играеха както трябва ,хич нямаше да е нужно децата да бавят топката.Даже щяха да бързат.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 24 яну 2013 11:02

Оправдавам футболиста ( не съм привърженик на нито един от отборите, играли в този мач ). Може би по-правилно щеше да бъде вместо да го рита, аз мисля, че идеята беше да изрита топката от плонжиралия тарикат, да го хване за косата, да го надигне и да му зашие два шамара.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 24 яну 2013 11:08

Абе тука някой си мислят че До 20 години сме деца, до 35 сме юноши , на 50 ставаме зрели мъже , на 199 години сме възрастни и се пенсионираме на 500 . :mrgreen:
Последна промяна от saffron на 24 яну 2013 11:14, променено общо 1 път.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Spielberg
Контакти:

Мнениеот Spielberg » 24 яну 2013 11:09

Стига с това дете, малък, а вече се опитва да мами.Нали всички тръбят за прословутия феърплей. Както каза някой по-нагоре не било добър пример за подрастващите постъпката на Азар, да не би постъпката на "малкия" да е добър пример.
Добър пример за подрастващите в случая според мен би било- Азар да измъкне колчето на корнера и да му нашари задника с него, за съжаление някои само от бой разбират-не е правилно, но понякога се налага.
Задължително трябва да се накажат и двете страни- и Суонзи и Азар.

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 24 яну 2013 11:12

„Момчето легна с тялото си върху топката, а аз се опитвах да ритна топката. Мислех, че ще ритна топката, а не момчето. Той дойде в съблекалнята и проведохме бърз разговор. Извиних се на момчето и това е всичко. Съжалявам“, заяви Еден Азар пред официалния сайт на лондончани.

Мисля че това е достатъчно ;)
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 24 яну 2013 11:21

Хахахахахаха колко хора без гънки има в тоя форум :lol: :lol: :lol:
На тоя келеш трябва да му дадат минимум 5-6 мача !
Дали е дете или юноша няма значение. Белгийския мангал няма НИКАКВО право да го докосва... На всеки стадион има забавяне на топката - независимо дали дете ще я задържи или футболист ще се прави, че бърше топката...
А за един по-ранен коментар - Кантона заслужаваше същото...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 24 яну 2013 11:22

Доживот! Убиец! :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”