CSKA_MONTANA написа:Мачовете няма да са по ТВ7 и BBT,а по ТВ7 и News7 до колкото разбрах от тоя линкhttp://tv7.bg/sport-news/bulgaria-football/9607292.html
News7 мисля ,че ще е новото име на BBT
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
CSKA_MONTANA написа:Мачовете няма да са по ТВ7 и BBT,а по ТВ7 и News7 до колкото разбрах от тоя линкhttp://tv7.bg/sport-news/bulgaria-football/9607292.html
Vincenzo написа:Телевизията на ДПС пак спечели. Чудно ми е само, след като олигофрена Бареков толкова мрънкаше, че преди нямало конкурс за тях, как сега за 3 дена, развалиха един договор, направиха конкурс и сключиха нов договор.
джони написа:не може да се отрече че е смешно-абонатите на БСК плащат такси,а не получават нищо,докато тези които нищо не плащат получават сериа А,А група + световната лига по волейбол,където пак тв7 "нагласиха" конкурса и взеха правата
saffron написа:джони написа:не може да се отрече че е смешно-абонатите на БСК плащат такси,а не получават нищо,докато тези които нищо не плащат получават сериа А,А група + световната лига по волейбол,където пак тв7 "нагласиха" конкурса и взеха правата
Тоя па пак се е затъжил за абонатите на булсатком
На кой му пука , когато гледаш ф1 на български , бундеслигата на български , испанското първенство на български , атп сериите мастър 1000 на български , уимбълдън на български , е за тва си плащам а тъпата серия А и любимия Левски пак мога да ги гледам, и пак ще си ги пускам от дистанционното на булсаткомти се сещай как става !
tsonpen написа:Raoul_Duke написа:tsonpen написа:Със сигурност и не знаеш това, че в и около Разград е запазена голяма етнографска група българи, която се смята за пряк наследник на прабългарите...
И в Пловдив си имаме едни беси...
Целият ти пост показва доста посредствено ниво на интелект (силна дума в случая), така че нямам намерение да отговарям точка по точка на неадекватни забележки като "нали живеете в съдружие с турците и циганите". Безсмислено е. Оставям този анализ на теб и твоя "високо-ЕнтИлигентен приятел от турски произход", чиито качества поставям под сериозна въпросителна предвид факта, че се асоциира с "мозъчен донор" като теб.
За моя интелект нищо не твърдя. Аз съм толкова прост, че в професионален план мога само да се похваля, че произвеждам и продавам интелектуален продукт в България и по света.
Нищо не каза за връзката между ДПС, една банка, Ирен Кръстева, едни вестници, Цветан Василев, ТВ7 и Ботев (Пловдив). Може и да не съм прав, но щом си близо до отбора, би могъл да разсееш съмненията. Аз бих се зарадвал ако се окаже, че такава връзка няма. Но се опасявам, че радостта ми е невъзможна.
White Snake написа:Сакън !
[/offtopic]Raoul_Duke написа:White Snake написа:Сакън !
Виж как знаеш думички на майчин![]()
Вие също хич не сте от ромския квартал, Зума естествено лъже. Четин Хизбула и Серафим от маалата не играят при вас, а Аян Садък не ви е легенда. Не сте и първият отбор с турски собственик. Не сте и първият, който е имал двама поред турски собственици. Имената Левент Назифоглу и Зеки Байрам естествено не ти говорят нищоВълчо не седи във ВИП ложата. Парите, с които сте се облагодетелствали винаги са били съвсем чисти, не е имало нито наркотици, нито хазарт, нито сводничество.
А, да... Дисовете от подписа ми ти пращат по-здрав от черно-бяло Маноле. Кореняк-майни 7-мо поколение... от 36-та насам. Но при вашите темпове на раждаемост е напълно възможно
White Snake написа:Raoul_Duke написа:White Snake написа:Сакън !
Виж как знаеш думички на майчин![]()
Вие също хич не сте от ромския квартал, Зума естествено лъже. Четин Хизбула и Серафим от маалата не играят при вас, а Аян Садък не ви е легенда. Не сте и първият отбор с турски собственик. Не сте и първият, който е имал двама поред турски собственици. Имената Левент Назифоглу и Зеки Байрам естествено не ти говорят нищоВълчо не седи във ВИП ложата. Парите, с които сте се облагодетелствали винаги са били съвсем чисти, не е имало нито наркотици, нито хазарт, нито сводничество.
А, да... Дисовете от подписа ми ти пращат по-здрав от черно-бяло Маноле. Кореняк-майни 7-мо поколение... от 36-та насам. Но при вашите темпове на раждаемост е напълно възможно
Ефенди,отговори на човека от Разград ! ТВ 7 на ДПС ли е или не.
[/offtopic]Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта