ТВ7 и BBT взеха три мача от "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: ТВ7 и BBT взеха три мача от "А" група

Мнениеот Bartolomej » 21 яну 2013 12:03

Важното е , че тв+ няма да измъчват мачове повече :lol:
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 21 яну 2013 12:03

Я да видим сега Бареков. Той на няколко пъти заяви, че ако вземе правата, ще излъчват А група по начин, по който досега не е излъчвана.
Плюс това обеща, че само и единствено за Сашо Диков ще направи компромис във времетраенето на репортажите с цел да се върне ерата на "Асене, върни" :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 яну 2013 12:03

blanco написа:
AlexandrePato написа:УжасТ,най-скапаната телевизия след Бтв,всичко това се прави да притиснат Булсатком да приеме офертата им.К.У.Р за ББ

А булсатком не притискаха ли неутралните зрители да им станат абонати, ако искат да гледат А група?

А с прекратяването на взаимоотношенията си с БСК, Тв7 не се ли опитват да притискат абонатите на БСК, които по някои данни достигат до 1/4 от всички българи, а може и да са повече..
Последна промяна от RedeviL на 21 яну 2013 12:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 21 яну 2013 12:04

заслужиха си го БУЛСАТ....не може да не даваш сигнал на кабеларките и да искаш всеки да ти става абонат ,купувайки всичко.Например феновете на СЕРИЯ А които са минали на БУЛСАТ са преебани,защото след това ТВ+ загуби правата си за СЕРИЯ А ....аз като фен на ПРИМЕРА да им стана абонат и след това те да загубят първенството ...е за кво съм им станал абонат на тея .Същото и с А група...минавам към тях да гледам мачовете,а те ги изгубят след 1 месец
шнур за БУЛСАТА
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 21 яну 2013 12:05

violator написа:Някой да каже защо след като ТВ+ имаха договор да излъчват шампионата изведнъж договора се разваля и отива във ведомствената ТВ7?????? Ще кажат ама друг път, не и в Булгаристан или Бойколандия, както ви е по-удобно! След *****чките които Босфор ТВ и ТВ7 направиха на Булсат, сега им удрят ново рамо на тези жалки медии. А доводите че ТВ+ извивала ръце като предавала първенството са меко казано инфантилни!

Всеки договор има клауза за прекратяване, а какво включва тази клауза само сключилите договора знаят. Вероятно има финасова компенсация за Булсатком. А защо са го прекратили - ами най-вероятно заради повече пари. Няма нищо ненормално в цалята история. Аз съм доволен защото ще мога да гледам мачовете които искам или пък ако не искам няма да гледам.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 яну 2013 12:07

ehh написа:Я да видим сега Бареков. Той на няколко пъти заяви, че ако вземе правата, ще излъчват А група по начин, по който досега не е излъчвана.
Плюс това обеща, че само и единствено за Сашо Диков ще направи компромис във времетраенето на репортажите с цел да се върне ерата на "Асене, върни" :mrgreen:

Прав си! Сега трябва да се изисква обещаното. ;)
Имаше ли нещо за 24 камери или се лъжа... :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 яну 2013 12:09

Oskron написа:
violator написа:Някой да каже защо след като ТВ+ имаха договор да излъчват шампионата изведнъж договора се разваля и отива във ведомствената ТВ7?????? Ще кажат ама друг път, не и в Булгаристан или Бойколандия, както ви е по-удобно! След *****чките които Босфор ТВ и ТВ7 направиха на Булсат, сега им удрят ново рамо на тези жалки медии. А доводите че ТВ+ извивала ръце като предавала първенството са меко казано инфантилни!

Всеки договор има клауза за прекратяване, а какво включва тази клауза само сключилите договора знаят. Вероятно има финасова компенсация за Булсатком. А защо са го прекратили - ами най-вероятно заради повече пари. Няма нищо ненормално в цалята история. Аз съм доволен защото ще мога да гледам мачовете които искам или пък ако не искам няма да гледам.

Ами да кажат тогава по силата на коя клауза се прекратява договора с Тв+!!Ти знаеш ли нещо по въпроса, защото аз не...

П.П.И за какви пари ми говориш като от Футбол ПРО Медия обявиха, че контракта с БГ САТ се разваля поради неизпълнение на договорните отношения..Какви са били тези неизпълнения, можем само да гадаем! :mrgreen:
Последна промяна от RedeviL на 21 яну 2013 12:13, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 21 яну 2013 12:11

tsonpen написа:
ehh написа:Я да видим сега Бареков. Той на няколко пъти заяви, че ако вземе правата, ще излъчват А група по начин, по който досега не е излъчвана.

Прав си! Сега трябва да се изисква обещаното. ;)
Имаше ли нещо за 24 камери или се лъжа... :)

Да бе със 124 :) :) :) :lol: :lol:
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 яну 2013 12:13

RedeviL написа:Ами да кажат тогава по силата на коя клауза се прекратява договора с Тв+!!Ти знаеш ли нещо по въпроса, защото аз не...

Доколкото беше написано по медиите, ТВ+ не са си плащали задълженията. Наскоро стана ясно, че двете страни културно и официално са прекратили договора по между си. Което значи, че и двете приемат това за удовлетворяващ изход.
[center]Изображение[/center]

WeReWoLf
Контакти:

Мнениеот WeReWoLf » 21 яну 2013 12:13

Цецо Банкера, Тиквоча, Пеевски и останалите мършояди продължават да задушават народа и бизнеса. Но Господ вижда. Вън ГЕРБ и ДПС от българския футбол!

Върни се в “Футбол - България”