Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

parvanoff
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот parvanoff » 20 яну 2013 20:25

W84me написа:Украйна, Русия, Турция ли са по-зле от нас? Вие живеете в някакви балони на невежеството...

Така е-дори хората участващи в програмата на ООН са по-невежи от теб ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 яну 2013 20:31

W84me написа:
parvanoff написа:
W84me написа:Украйна, Русия, Турция ли са по-зле от нас? Вие живеете в някакви балони на невежеството...

Така е-дори хората участващи в програмата на ООН са по-невежи от теб ;)

И ТИ ЛИ СТАНА, КАТО ДЯНКОВ, СПОРЕД КОИТО СМЕ СЕ ИЗРАВНИЛИ ПО ИКОНОМИЧЕСКИ ПОКАЗАТЕЛИ С ГЕРМАНИЯ?!?! ДА ВИ СЕРА НА БОЙКОВИЗМА!

Много злобно говориш-няма смисъл... Предполагам, че знаеш, че няма как да засегнеш човек, за който мнението ти е абсолютно без стойност-особено, когато използваш такива думи... ;) Така сам затвърждаваш моята позиция ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 яну 2013 20:40

Както някой каза, доходите ни са по-високи със сигурност от тези на Албания и да кажем на Босна и Македония. Дори държави като Хърватия и Черна гора си ни изпреварват :roll: И ако някой е доволен от 600 лв, на месец, други оценяват труда си много по-високо и затова и бягат. Когато има наченки политиците ни да подобрят благосъстоянието на хората, да се намали корупцията, да заработят правоохранителните органи и да се осигури сигурност и спокойствие, тогава все повече хора ще се връщат и все по-малко ще бягат навън ;) Другото е патриотарски приказки, нямащи нищо общо с реалността. И най-големият патриот от някой малък град ще се позамисли, като навсякъде му предлагат заплата не по-голяма от 400 лева. Защото не цяла България живее в София или по морето. А мои познати от Варна и Бургас ми казват, че дори там няма работа зимата, хайде лятото ясно, че се намира. Е какво да говорим тогава ?
Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 20 яну 2013 21:50

parvanoff написа:Сега, караш ме да бъда подробен. И понеже съм културен :lol: ще го направя. Пък дано наистина някой тук разбере кое е градивно и кое е деградивно мислене. Естествено, че живеят на село и си добиват много неща оттам. Човекът обаче сам каза, че говори за заплати в провинцията. Освен това съм дал статистики, които не са правени от българи. И трябва ли да ти уточнявам, че огромната част от населението живее в големите градове. Или пък, че над 90% от населението в България има собствени жилища. Като си решил от някой град да се преместиш в София и да плащаш наеми, ипотеки и т.н. е твой собствен избор. Ти така си преценил-преценяваш какво можеш да си позволиш и го правиш-нормално е. Аз живея с по-малко пари от теб и нито съм умрял от глад, нито се лишавам от хиляди неща. Ходя на концерти, кино, театър, заведения, дори на 500 километра ходя да гледам мачове на любимия тим, постоянно пътувам из България и то не служебно и т.н., и т.н. И ми трябват по-малко от 1000 лв на месец за тези неща. Това че българинът е алчен и е недоволен, когато някой някъде по света взима повече от него е друг въпрос, но както казах човек трябва да е граждански активен, а това не става с плюнки по форумите и гласуване за идиотски партии по убеждение или пък щото са му дали 20-тина лева... Прочети темата отначало и ще видиш защо сме на това дередже. Аз не се мъча да те убеждавам, че си добре! Не е задължително човек да има плазми, за да е щастлив! Ти сам си преценяваш дали си щастлив, дали можеш да се радваш на нещата, които имаш или си нещастен от сутрин до вечер. ;) Аз съм ти дал статистики-видял съм хора от почти всички градове в България, а ти отново се мъчиш да ме убедиш, че умираме от глад и всеки ден умират по 100 човека, защото не са имали какво да сложат в устата си... Още повече забравяме хората от една малцинствена група, които със сигурност доста ни свалят рейтингите в тези статистически данни. Но ти си знаеш своето-няма как да се оправим с такова мислене...

Ето я статията, която имах предвид. http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1724639
Че двама пенсионери могат да изкарат и да водят нормален живот със 600 лв на месец мога да се съглася. Че всичките си придобивки, повишаващи стандарта са си ги купили с пари, заделени от пенсиите малко се съмнявам, но да речем че е теоретично възможно.
Но съгласи се, че потребностите на младите хора далеч надхвърлят тези на пенсионерите. С 800 лв общо е абсолютно невъзможно: да се отделиш в собствено жилище, да отгледаш семейство, да го изучиш, да ходиш лятото на почивка за повече от седмица, дори да поддържаш автомобил. Единственото, което можеш да си гарантираш с тези пари е физическото оцеляване.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 яну 2013 22:02

doktora25 написа:Ето я статията, която имах предвид. http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1724639
Че двама пенсионери могат да изкарат и да водят нормален живот със 600 лв на месец мога да се съглася. Че всичките си придобивки, повишаващи стандарта са си ги купили с пари, заделени от пенсиите малко се съмнявам, но да речем че е теоретично възможно.
Но съгласи се, че потребностите на младите хора далеч надхвърлят тези на пенсионерите. С 800 лв общо е абсолютно невъзможно: да се отделиш в собствено жилище, да отгледаш семейство, да го изучиш, да ходиш лятото на почивка за повече от седмица, дори да поддържаш автомобил. Единственото, което можеш да си гарантираш с тези пари е физическото оцеляване.

Така е-около мен е пълно с голи и боси хора. Никой не може да си позволи нищо освен храна и т.н. Отказвам се да дискутирам, няма смисъл просто. Живи и здрави! ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 яну 2013 22:08

В Руската федерация и Турция(остатъка на Османската империя) се води Гражданска война.
Новини не гледаш ли? :cry:

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 20 яну 2013 22:26

След всички събития само за Герб, всички други са перекендета

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 21 яну 2013 08:03

Daniel Levski написа:След всички събития само за Герб, всички други са перекендета

не всички ДРУГИ, колега, абсолютно ВСИЧКИ са перкендета!
на тея избори за първи път няма да има лъч надежда в някоя партия :(
ще се избира между старото зло, стандартното зло и новото зло!
само ни остава надеждата, че най-сетне ще спрат да ни ограбват!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 яну 2013 09:33

doktora25 написа:Ето я статията, която имах предвид. http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1724639

800 лева заплата щеше да се взима пак, независимо кой би управлявал България през последните 4 години. Само че това е оптимистично изказване защото не е ясно какво щеше да стане ако комунистите бяха на власт, заедно с турците. Ти какво, да не би да смяташ, че ако ГЕРБ ги нямаше заплатите щяха да са по 1500лв, а пенсиите по 800? :)
Истината е, че ако сега се гласува за комунистите, заедно с тях ще получим отново Доган. Кой знае още колко язовира ще трябва да бъдат оценени от него за скромната цена от 1 милион за всеки гьол...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 яну 2013 10:18

NOMER14 написа:

В Руската федерация и Турция(остатъка на Османската империя) се води Гражданска война.
Новини не гледаш ли? :cry:

Не, Босфор ТВ нямам! И по-добре, няма кой да ми промива мозъка...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”