W84me написа:Украйна, Русия, Турция ли са по-зле от нас? Вие живеете в някакви балони на невежеството...
Така е-дори хората участващи в програмата на ООН са по-невежи от теб
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:Украйна, Русия, Турция ли са по-зле от нас? Вие живеете в някакви балони на невежеството...
W84me написа:parvanoff написа:W84me написа:Украйна, Русия, Турция ли са по-зле от нас? Вие живеете в някакви балони на невежеството...
Така е-дори хората участващи в програмата на ООН са по-невежи от теб
И ТИ ЛИ СТАНА, КАТО ДЯНКОВ, СПОРЕД КОИТО СМЕ СЕ ИЗРАВНИЛИ ПО ИКОНОМИЧЕСКИ ПОКАЗАТЕЛИ С ГЕРМАНИЯ?!?! ДА ВИ СЕРА НА БОЙКОВИЗМА!

parvanoff написа:Сега, караш ме да бъда подробен. И понеже съм културенще го направя. Пък дано наистина някой тук разбере кое е градивно и кое е деградивно мислене. Естествено, че живеят на село и си добиват много неща оттам. Човекът обаче сам каза, че говори за заплати в провинцията. Освен това съм дал статистики, които не са правени от българи. И трябва ли да ти уточнявам, че огромната част от населението живее в големите градове. Или пък, че над 90% от населението в България има собствени жилища. Като си решил от някой град да се преместиш в София и да плащаш наеми, ипотеки и т.н. е твой собствен избор. Ти така си преценил-преценяваш какво можеш да си позволиш и го правиш-нормално е. Аз живея с по-малко пари от теб и нито съм умрял от глад, нито се лишавам от хиляди неща. Ходя на концерти, кино, театър, заведения, дори на 500 километра ходя да гледам мачове на любимия тим, постоянно пътувам из България и то не служебно и т.н., и т.н. И ми трябват по-малко от 1000 лв на месец за тези неща. Това че българинът е алчен и е недоволен, когато някой някъде по света взима повече от него е друг въпрос, но както казах човек трябва да е граждански активен, а това не става с плюнки по форумите и гласуване за идиотски партии по убеждение или пък щото са му дали 20-тина лева... Прочети темата отначало и ще видиш защо сме на това дередже. Аз не се мъча да те убеждавам, че си добре! Не е задължително човек да има плазми, за да е щастлив! Ти сам си преценяваш дали си щастлив, дали можеш да се радваш на нещата, които имаш или си нещастен от сутрин до вечер.
Аз съм ти дал статистики-видял съм хора от почти всички градове в България, а ти отново се мъчиш да ме убедиш, че умираме от глад и всеки ден умират по 100 човека, защото не са имали какво да сложат в устата си... Още повече забравяме хората от една малцинствена група, които със сигурност доста ни свалят рейтингите в тези статистически данни. Но ти си знаеш своето-няма как да се оправим с такова мислене...
doktora25 написа:Ето я статията, която имах предвид. http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1724639
Че двама пенсионери могат да изкарат и да водят нормален живот със 600 лв на месец мога да се съглася. Че всичките си придобивки, повишаващи стандарта са си ги купили с пари, заделени от пенсиите малко се съмнявам, но да речем че е теоретично възможно.
Но съгласи се, че потребностите на младите хора далеч надхвърлят тези на пенсионерите. С 800 лв общо е абсолютно невъзможно: да се отделиш в собствено жилище, да отгледаш семейство, да го изучиш, да ходиш лятото на почивка за повече от седмица, дори да поддържаш автомобил. Единственото, което можеш да си гарантираш с тези пари е физическото оцеляване.
Daniel Levski написа:След всички събития само за Герб, всички други са перекендета

doktora25 написа:Ето я статията, която имах предвид. http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1724639
Че двама пенсионери могат да изкарат и да водят нормален живот със 600 лв на месец мога да се съглася. Че всичките си придобивки, повишаващи стандарта са си ги купили с пари, заделени от пенсиите малко се съмнявам, но да речем че е теоретично възможно.
Но съгласи се, че потребностите на младите хора далеч надхвърлят тези на пенсионерите. С 800 лв общо е абсолютно невъзможно: да се отделиш в собствено жилище, да отгледаш семейство, да го изучиш, да ходиш лятото на почивка за повече от седмица, дори да поддържаш автомобил. Единственото, което можеш да си гарантираш с тези пари е физическото оцеляване.
NOMER14 написа:W84me написа:Украйна, Русия, Турция ли са по-зле от нас? Вие живеете в някакви балони на невежеството...
В Руската федерация и Турция(остатъка на Османската империя) се води Гражданска война.
Новини не гледаш ли?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта