Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Гриша Ганчев влиза в ЦСКА

Мнениеот Red_Neck » 16 яну 2013 12:22

Кировец написа:Е, знам. Собственика на еврофутбола в квартала-бесен канар, не искаше да ходи повече на мачовете им като бяха в серията от 5-6 хикса - аз му викам, споко бе, човек, ще се оправите, а оня ми се сопка, че са били пълни нещастници и че повече не иска да ги гледа.

Те повечето бяха така - не само букмейкъра.
Ама сега не може да се говори с тях - тренер: най-успелия; селекция: най-добрата; агитка: най-многобройната; клуб: най-обичан - еееееееееееееее хайде няма нужда, ние доматите не ги ядем с колците. Да ги мислиш, че те са с 12 точки аванс на полусезона.
Между другото, в Пловдив с наливане на кинти само Жоро Илиев / лека му пръст/ успя да постигне нещо.
Имаше опити и в Спартак с брокерите, после и в Ботев . .. ама нещо не се получи.
Сега в Ботев пак се мъчат - дано стане. Колкото повече добри отбори - толкова по-добре, ама не ми се вярва.
Това Сашко Кривия да ти е спортно-технически, .... ми той Гонзо е като академик пред него:)
Както и да е ..... нямам нищо против отбор или фенове, ама последните множко филмирани ми изглеждат напоследък ... и някак превъзбудени.
Чакай пак да проверя класирането - да не би да съм се объркал :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

efronche
Контакти:

Мнениеот efronche » 16 яну 2013 12:38

Captain Stottlemeyer написа:Крушата не пада по-далеч от дървото и краставите магарета през девет баира са подушват... 8-) Ако Гриша Ганчев не е мафията, кой за Бога е? :roll: Как е натрупала кинти тази социкона, израснала при диктатурата на пролетариата!? Как този шампион, излязъл от работническата класа, е успял да загърби повелите на вожда Г. Димитров и да отсвири идеала на неговите съвременници за свобода равенство и братство, за да се стигне чак дотам, че фамилията на др. Живков да не може да се мери по богатства с ловешкия борец!? Да не би, докато са му удряли главата в тепиха, да са му набили знанията на финансова акула от Уолстрийт!?... Или пък е спестявал от закуски и поради тази причина не е пораснал!?.... :roll:

А вашия Борат какъв е бе мафиот и клубът ви е на мафията.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 яну 2013 12:45

efronche написа:
Captain Stottlemeyer написа:Крушата не пада по-далеч от дървото и краставите магарета през девет баира са подушват... 8-) Ако Гриша Ганчев не е мафията, кой за Бога е? :roll: Как е натрупала кинти тази социкона, израснала при диктатурата на пролетариата!? Как този шампион, излязъл от работническата класа, е успял да загърби повелите на вожда Г. Димитров и да отсвири идеала на неговите съвременници за свобода равенство и братство, за да се стигне чак дотам, че фамилията на др. Живков да не може да се мери по богатства с ловешкия борец!? Да не би, докато са му удряли главата в тепиха, да са му набили знанията на финансова акула от Уолстрийт!?... Или пък е спестявал от закуски и поради тази причина не е пораснал!?.... :roll:

А вашия Борат какъв е бе мафиот и клубът ви е на мафията.

А,той не е мафиот Батков! Той е Бай Ганьо :lol: - национална личност, икона! :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 яну 2013 12:48

Red_Neck написа:Те повечето бяха така - не само букмейкъра.
Ама сега не може да се говори с тях - тренер: най-успелия; селекция: най-добрата; агитка: най-многобройната; клуб: най-обичан - еееееееееееееее хайде няма нужда, ние доматите не ги ядем с колците. Да ги мислиш, че те са с 12 точки аванс на полусезона.
Между другото, в Пловдив с наливане на кинти само Жоро Илиев / лека му пръст/ успя да постигне нещо.
Имаше опити и в Спартак с брокерите, после и в Ботев . .. ама нещо не се получи.
Сега в Ботев пак се мъчат - дано стане. Колкото повече добри отбори - толкова по-добре, ама не ми се вярва.
Това Сашко Кривия да ти е спортно-технически, .... ми той Гонзо е като академик пред него:)
Както и да е ..... нямам нищо против отбор или фенове, ама последните множко филмирани ми изглеждат напоследък ... и някак превъзбудени.

Българска работа - всички сме такива. Когато ни устройва сме готови паметник да издигнем, а когато не ни устройва се отричаме до ново 20.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 яну 2013 12:59

Кировец написа:
Red_Neck написа:Те повечето бяха така - не само букмейкъра.

Българска работа - всички сме такива. Когато ни устройва сме готови паметник да издигнем, а когато не ни устройва се отричаме до ново 20.

Помните ли каква беше темата?

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 16 яну 2013 13:05

Някъв червен врат от малцинствата много го е яд че Ицо бил фен на Зехтински.А на кои да стане фен бе нелегален на Аян садков и Ружди Керимов ли :lol: Големи образи сте в маалата
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
rudy
Контакти:

Мнениеот rudy » 16 яну 2013 13:14

petko.h.markov написа:Помните ли каква беше темата?

Че кой го е грижа, каква е темата - важното е едно и също - да се иска! За последните 23 години собствеността на ЦСКА мина през двамата най-богати българи Илия Павлов (1994 г. – 1999 г.) и Васил Божков (2000 г. – 2006 г.), после един от на-богатите в света - Прамод Митал (2006 г. – 2008 г.), междувременно и някои легенди на клуба - резултата, феновете на абревиатурата изгониха всички, защото само ИСКАТ, те не дават, пеят САМО ЗА ПОБЕДА, няма ли победа (без значение играта) - ВЪН от цска!

Продадоха титлата - чакай, първо за да продадеш нещо трябва да е твое - да го спечелиш, а не само да си близо или да я виждаш, а не, забравих - титлата е червена по закон (затова може да се продава). Как при толкова 2-ри места сините никога дори не си помислиха, че някой се е продал?

Ако се проведе анкета между фенове на тези два отбора, ще видите фрапираща разлика - повечето сини не знаят колко титли има клуба, на при червените всички знаят, че титлите са 31 (33 с двете продадени на Левски и Лудогорец)...

Замислете се - изглежда проблема на цска не е собственика, дали не са феновете?

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 16 яну 2013 13:15

Пълни глупости! Нямало как да стане преди лятото, после няма да стане до зимата и така... Сега Йешич ще бъде сменян от пресата с Ферарио Спасов, "Генералът" ще бъде обвинен в черно тото, в сатанизъм и в не знам си още какво! Тук-там ще се говори за Спасителя Христо Стоичков, чат-пат ще се назначи нов шеф и дълговете ни естествено ще намалеят! Тоя филм съм го гледал вече!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 яну 2013 13:18

rudy написа:
petko.h.markov написа:Помните ли каква беше темата?

Че кой го е грижа, каква е темата - важното е едно и също - да се иска! За последните 23 години собствеността на ЦСКА мина през двамата най-богати българи Илия Павлов (1994 г. – 1999 г.) и Васил Божков (2000 г. – 2006 г.), после един от на-богатите в света - Прамод Митал (2006 г. – 2008 г.), междувременно и някои легенди на клуба - резултата, феновете на абревиатурата изгониха всички, защото само ИСКАТ, те не дават, пеят САМО ЗА ПОБЕДА, няма ли победа (без значение играта) - ВЪН от цска!

Продадоха титлата - чакай, първо за да продадеш нещо трябва да е твое - да го спечелиш, а не само да си близо или да я виждаш, а не, забравих - титлата е червена по закон (затова може да се продава). Как при толкова 2-ри места сините никога дори не си помислиха, че някой се е продал?

Ако се проведе анкета между фенове на тези два отбора, ще видите фрапираща разлика - повечето сини не знаят колко титли има клуба, на при червените всички знаят, че титлите са 31 (33 с двете продадени на Левски и Лудогорец)...

Замислете се - изглежда проблема на цска не е собственика, дали не са феновете?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Бързо отивай на психиатър...
Колкото до темата - ПРЕЗ ДЕН излизат такива "ТЕМИ" за ЦСКА! Омръзва...

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 16 яну 2013 13:19

това ако стане,ще е най-хубавото нещо в ЦСКА за последните 20 год...... но се съмнявам,боклуците ще ни тормозят още доста..... :evil:

Върни се в “Архив”