Кировец написа:Е, знам. Собственика на еврофутбола в квартала-бесен канар, не искаше да ходи повече на мачовете им като бяха в серията от 5-6 хикса - аз му викам, споко бе, човек, ще се оправите, а оня ми се сопка, че са били пълни нещастници и че повече не иска да ги гледа.
Те повечето бяха така - не само букмейкъра.
Ама сега не може да се говори с тях - тренер: най-успелия; селекция: най-добрата; агитка: най-многобройната; клуб: най-обичан - еееееееееееееее хайде няма нужда, ние доматите не ги ядем с колците. Да ги мислиш, че те са с 12 точки аванс на полусезона.
Между другото, в Пловдив с наливане на кинти само Жоро Илиев / лека му пръст/ успя да постигне нещо.
Имаше опити и в Спартак с брокерите, после и в Ботев . .. ама нещо не се получи.
Сега в Ботев пак се мъчат - дано стане. Колкото повече добри отбори - толкова по-добре, ама не ми се вярва.
Това Сашко Кривия да ти е спортно-технически, .... ми той Гонзо е като академик пред него:)
Както и да е ..... нямам нищо против отбор или фенове, ама последните множко филмирани ми изглеждат напоследък ... и някак превъзбудени.
Чакай пак да проверя класирането - да не би да съм се объркал