rado. написа:parvanoff написа:rado. написа:Момче,изобщо не си в час,дано скоро удари звънеца и поне видимо междучасието ти да свърши!Точно при комунистите имаше 13-та пенсия,не знам точно по-какъв начин са източвани пенсионните фондове на ДВА пъти,при положение,че ББ щеше да реве не 4-ри,а 8 години и то все за това!Е не той не е такъв,налиАз имам чувството,че ако го срещна и го питам,колко е часа,той ще почне да ми обеснява за магистралите и залите,а за народа и това как живее,или пък за това,че си ВДИГНАХА ЗАПЛАТИТЕ,дума няма да обели!Аз ти ги обеснявам тия работи,ама ти видимо ги знаеш,достатъчно е само да ти чуе човек приказките и може да се замисли,дали не общува с примиера
Колкото до акциите,аз бях косвен участник в една от тия показни акции,всичко беше наред,ама вестнеците и сайтовете гръмнаха и освен,че всичко беше за нищо,а и крайно неприятно,след това трябваше да ходя и на всички познати да обеснявам,че "нямам сестра"!Така като гледам а доколкото знам такъв е случая и с ГГ!Ама иначе за такива,като теб се работи доста сериозно,нали!Темата наистина е за тв правата,ама то всичко е свързано и всъщност.не се отклоняваме много![offtopic]А да и марешки,като Цветан В.дойде при нас заради феновете,не заради търговете с болници и там подобни
[/offtopic]
Като видях какво си написал спокойно може да не ми викаш "момче", тъй като вероятно съм по-възрастен от теб.След като не знаеш за изпразването на пенсионните фондове по комунистическо време значи си доста млад вероятно-иначе ме съмнява да си го пропуснал, тъй като това вече е част от историятя... И това какво общо има с 13-тата пенсия? Сигурно и ти не знаеш... А Марешки проходи и си разви бизнесът много преди Герб да дойдат на власт!!! Относно заплатите именно те ограничиха заплатите до 3 хиляди лева, а сами знаем колко получаваха някои хора. За съдебната система съм го обяснил в горното мнение, както и за някои други неща. Трудно ще го разбереш, но опитай-защото може да се окаже, че не аз, а ти си в междучасие! Никъде не съм казал, че тези са идеални, но е ясно, че такава пропаганда срещу една партия не съм виждал скоро и зад тази пропаганда прозират методите на една "партия-майка"...
Писна ми да ти обеснявам,за това последно...Комунистите дадоха ли 13-та пенсия,дадоха,а Бойко не,Бойко направи ли заплатите на министрите и кметовете МИНИМУМ 3000лв.направи ги,а народа си гладува,има ли монопол в държавата и почти всичко по-важно откъм медии и банкА да е в ръцете на група от хора-ИМА!Полицейските акции са показни,ама са пълен смях и имат крайна успеваемост в едва 10%те са по-скоро,заради теб и такива като теб,щото явно имат въздействие
Изобщо кво ми обесняваш,аз сляп ли съм,не мога да се усетя ли,нали и аз живея тук!А за марешки е сигурно така,ама защо дойде при нас,щото още от малък е от Локото и реши да ни помогне
И как ни помага,играчи ли взима,стадион ли прави,или пък бърза да стане собтвеник(ако не знаеш,още не е),ама не,не е дошъл,щото ББ му е наредил!Ама ние българите сме стадо и както е казал Радой Ралин-"Търпи народът наш,той има 500 годишен стаж"
кога комунистите дадоха тази 13 пенсия, в навечерие на предизборанат година, защо ли, еми сети се какъв е електоратът им.
Явно трябва да сем 5 века като написах по рано под комунистическо робство ана не 45 години, за да се осъзнаете.
Никой не ви кара да гласувате за ГЕРБ аз също може да не го направя, аков видя алтернативна синя коалиция, но да гласуваш за бсп и аец белене е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ