Фенската популярност на отборите ни във Facebook

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Фенската популярност на отборите ни във Facebook

Мнениеот MORSKI » 12 яну 2013 20:51

dunavfc написа:Тича,остави ги тия статистики,а как ще си обясниш факта,че Лудогорец от град с 35 хил. души,има по-висока посещаемост от Черно море от град Варна с 350 хил. души ? При положение,че билета на Тича,едва ли и в най-хубавият сектор надвиша 5 лв. а за същата сума на Стадиона в Разград,можеш само да се снимаш с стюардите ?

Елементарно, Уотсън. Лудогорец никога преди не са били в "А" група. Построиха им стадион, инсвестираха, направиха ги шампиони, взеха известни имена за "А" група. Остана и да не си пълнят стадиона... Напълно естествено е. Както по селата като дойде някой известен певец и става лудница... Хората в големия град са заситени. Ние всяка година сме в "А" група. Вие от 20 и кусур години не сте я помирисвали. Нормално е, ако влезете и да имате по 10 000 човека на стадиона ;) Така ще е година- две. После като всички останали по 3- 3500 човека.

ПС": На Тича средната посещаемост, приятелче е около 3500 човека за стадион от 8 000. Така че и да искаме на Тича няма как да сме 20 000 сещаш ли се.
ПС: Града отдавна не е 350 000, но това е друга тема.
Последна промяна от MORSKI на 12 яну 2013 20:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 12 яну 2013 20:52

Няма по-голям от ЛЕВСКИ! Всичко останало е празни приказки!

Full name (Professional football club Levski Sofia)
Nickname(s) (The Blues)(Team of the people)
Founded May 24, 1914; 98 years ago
Ground Georgi Asparuhov Stadium, Sofia
(capacity: 29,200)
Chairman Todor Batkov
Manager Ilian Iliev

:arrow: :idea: http://soccernet.espn.go.com/columns/st ... ed?cc=5739

Потребителски аватар
motorbreath
Контакти:

Мнениеот motorbreath » 12 яну 2013 20:56

Една от най-интересните и любопитни страници. С много добра информация :arrow: https://www.facebook.com/lokomotivplovdiv
So sind wir und das ist unser Leben!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 яну 2013 20:57

rado. написа:
dunavfc написа:
Blue1914 написа:Точно и ясно! Фейсбук отдавна се ползва като прилично надежден статистически източник. Само дето преди 15 години съотношението сини-червени беше доста по-смазващо в наша полза, поне в София. ;)

После да не питате защо дават само "хартиените грандове" по телевизията! И да не питате "Що за нас не се намират такива спонсори?"! :roll:

Че твябва да развием огромния си потенциал от фенска маса и да пълним много повече стадиона също е факт обаче... :roll:

Отбора на народа- 208 000
ВСИЧКИ останали- около 260 000

КРАЙ!!! 8-) 8-) 8-)

Братле,докога ще се излагате и вие и червените ви приятелки с постоянно то ви изхвърляне,колко сте много и колко сте верни ? Вашата средна посещаемост в град с над 1.2 млн. жители е 3000 човека !!! 3000 !!! При ЦСКА положението е още по зле...Най-голямата простотия на света е да се дават за пример мачовете от Европа.Гарантирам ти,че ако в град Чирпан,дойде не Челси,а Чарлтън,стадионът ще е пълен.Подобно ще е положението и във всеки друг град.Освен това,стотици хиляди са хартиените фенове на Левски и ЦСКА,които по принцип не се интересуват от български футбол,а ходят само на мачовете в Европа.

В България има една велика публика,която абсолютно се вписва в представите ми за истинска и това е на Ботев Пловдив,всеки неутрален фен,дори фен на Локо Пд,ще потвърди това.След тях огромно уважение заслужават Берое,Нафтекс,Локо Пд,Спартак Вн и т.н. Отбора който аз обичам,също може да се похвали с много лоялна и достойна публика,но нямаме възможност за съжаление да го докажем на по-голям брой хора.Пичът от Добруджа,ще види пролетта,какво се казва на мач от "В" група да се събират 5 хил. души.

Дунав,четейки твои мнения досега,бях останал с впечатление,че си умно момче,ама сега разсея всичките ми наблюдения!С какво тия с...и са велики, :o ти виждал ли си ги на живо :oops: :?: ходил ли си им на мач :?: това че сега са ве еуфория и ходят по 6/7 хиляди средно не значи че са велики,ти и знаеш,ама да знаеш,че си изпаднал в голямо объркване и е добре да спреш да се излагаш !

Пич,аз съм ходил на доста мачове на Ботев,когато са гостували в София,защото живеех там известно време,та никога няма да забравя един мач на Ботев срещу Локо Сф.Беше периода,когато отбора беше на италианска вълна с италиански играчи и италиански треньори.Отбора беше абсолютна пародия,Ботев се беше борил за спасение и т.н.На стадиона в кв.Надежда,имаше най-малко 500 ботевисти,това че бяха повече от домакини сигурно е излишно да го споменавам.Никога няма да забравя атмосферата,подкрепата и страстта с която тези хора подкрепяха отбора си,беше удоволствие за мен да ги наблюдавам,като любител на футбола.Бил и съм на мачове на Локомотив Пловдив,отново като гости...ами пич,разликата в бройката гостуващи фенове е осезаема.И това не е от сега,това е години,откакто аз гледам български футбол.Нека да не забравяме,че Ботев през последните 20 год. беше отбор-асаньор с президент свиня и докато вие ставахте шампиони и бяхте фактор в Българският футбол,те всекидневно се бориха за своята свобода и въпреки всичко,Ботев оцеля !

А ако ми кажеш,кой друг отбор в България във "В" група,може да има средна посещаемост от 7-8 хил. души и да ходи по 2-3 хил. на гостувания,макар и някой отбори да им бяха близки дестинации,просто ще те поздравя.

Отбора на Локо Пд също има велика публика,но вие винаги ще бъдете номер 2,това не мое мнение,това е факт..

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 яну 2013 20:58

rado. написа:Дунав,четейки твои мнения досега,бях останал с впечатление,че си умно момче,ама сега разсея всичките ми наблюдения!С какво тия с...и са велики, :o ти виждал ли си ги на живо :oops: :?: ходил ли си им на мач :?: това че сега са в еуфория и ходят по 6/7 хиляди средно не значи че са велики!Ти си знаеш,ама да знаеш,че си изпаднал в голямо объркване и е добре да спреш да се излагаш ![offtopic]Надявам се няма да почнеш да ме убеждаваш,колко са велики!!!Това по-скоро беше,като жест от мен за теб,за да не се изложиш и другаде![/offtopic]

Остави го- даже феновете на Дунав е дал за пример :lol: На мач на Тича не е бил, но говори. Спартак е дал за пример, дето даже ги няма на картата, а феновете им са същата бройка като нашата. Толкова да не е наясно, че повече няма накъде. Истината е елементарна- у нас има не повече от 8-9 отбора с фенска маса. Останалото е смешна история., Но и тези отбори с фенска маса почнаха да остават с празни стадиони.
Последна промяна от MORSKI на 12 яну 2013 21:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 12 яну 2013 21:01

Дунав го е казал добре и много други хора проглеждат каде е истината ;) Хората от павликени и силистра са от левски и цска може никога да не са им виждали стадиона на живо обаче в нета са велики фенове.Гледаите на стадиона феновете там са истински запалените и милеещи за отбора си.Там Ботев Пловдив са недостижими.Жалко за ЖПто в тия нет класаций хич ги няма явно в някои особени квартали още са далече от цивилизацията :)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 яну 2013 21:04

MORSKI написа:
dunavfc написа:Тича,остави ги тия статистики,а как ще си обясниш факта,че Лудогорец от град с 35 хил. души,има по-висока посещаемост от Черно море от град Варна с 350 хил. души ? При положение,че билета на Тича,едва ли и в най-хубавият сектор надвиша 5 лв. а за същата сума на Стадиона в Разград,можеш само да се снимаш с стюардите ?

Елементарно, Уотсън. Лудогорец никога преди не са били в "А" група. Построиха им стадион, инсвестираха, направиха ги шампиони, взеха известни имена за "А" група. Остана и да не си пълнят стадиона... Напълно естествено е. Както по селата като дойде някой известен певец и става лудница... Хората в големия град са заситени. Ние всяка година сме в "А" група. Вие от 20 и кусур години не сте я помирисвали. Нормално е, ако влезете и да имате по 10 000 човека на стадиона ;) Така ще е година- две. После като всички останали по 3- 3500 човека.

ПС": На Тича средната посещаемост, приятелче е около 3500 човека за стадион от 8 000. Така че и да искаме на Тича няма как да сме 20 000 сещаш ли се.
ПС: Града отдавна не е 350 000, но това е друга тема.

Бях убеден,че аргумента ти ще бъде,точно такъв.Били още новаци в "А" група и т.н...Само ще ти кажа,че аз имам сериозни наблюдения върху този отбор и това е нормално,все пак сме от един регион.В "В" група преди 3-4 год. когато Домусчиев беше само един блян,средната посещаемост на отбора във "В" група беше около 1000 човека,малко по-късно в "Б" група посещаемостта им беше около 2-3 хил. души.Много ли е,малко ли е,всеки сам да си преценява...Никой новак в "А" група не е плащал толкова скъпи билети,колкото плащат лудогорец,това не бива да бъде подценявано.Освен това,ще поживеем,живи и здрави и ще се увериш,че там интереса към Лудогорец,няма да спадне,както е например при Литекс.

Средната посещаемост на Тича е изключено да е 3500 души.А помниш ли първият кръг с Лудогорец,колко хора имаше от Разград на стадиона ви ? Едва ли всички са били разградски студенти от Варна.

Ние,ако влезем в "А" група,ще бъде ако не първият,то поне вторият отбор по посещаемост и това ще бъде една доста дълга тенденция,гарантирам ти го.Много малко са градовете в България,които да обичат футбола,повече русенци.Ако пък отбора има и късмета да е някакъв фактор в първенството,ще е тегаво за гостите..

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 яну 2013 21:09

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Дунав какво да им обЕсняваш на някои.Ако Дунав,Спартак Плевен или Добруджа например влезат в А група и атакува призовите места класирането по посещаемост ще изхвърля някои сантиментално настроени в миналото фенове.

Ако... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 яну 2013 21:11

MORSKI написа:
rado. написа:Дунав,четейки твои мнения досега,бях останал с впечатление,че си умно момче,ама сега разсея всичките ми наблюдения!С какво тия с...и са велики, :o ти виждал ли си ги на живо :oops: :?: ходил ли си им на мач :?: това че сега са в еуфория и ходят по 6/7 хиляди средно не значи че са велики!Ти си знаеш,ама да знаеш,че си изпаднал в голямо объркване и е добре да спреш да се излагаш ![offtopic]Надявам се няма да почнеш да ме убеждаваш,колко са велики!!!Това по-скоро беше,като жест от мен за теб,за да не се изложиш и другаде![/offtopic]

Остави го- даже феновете на Дунав е дал за пример :lol: На мач на Тича не е бил, но говори. Спартак е дал за пример, дето даже ги няма на картата, а феновете им са същата бройка като нашата. Толкова да не е наясно, че повече няма накъде. Истината е елементарна- у нас има не повече от 8-9 отбора с фенска маса. Останалото е смешна история., Но и тези отбори с фенска маса почнаха да остават с празни стадиони.

Пич,абе не улучваш правилният човек бе...Не гледам футбол от вчера,отдавана съм си дал сметка за това,кой,кой е в българският футбол.Да,естествено,че ще дам Дунав за пример,средна посещаемост в "Б" група 4-5 хил. души как ти звучи ? Мачове с 7-8 хил. души срещу Нафтекс,Черноморец Бургас,Спартак Варна,Любимец,Брестник и т.н. как ти звучи ? Ние 20 год. сме на майка си у ..... и въпреки това,продължаваме да сме лоялни към отбора си.Нали помня,когато вие бяхте в "Б" група,бяхте 200 човека,нямахте дори агитка...Спартак Варна имат горе-долу нашата съдба въпреки,че успехите им са значително по-големи от нашите и евала им правя,че винаги си подкрепят отбора и са истинска публика,която не случайно се опитва и се бори със сегашното си ръководство.Кога вие ще се дигнете и ще измете вашите хора от ръководството ? Никога,защото не сте общност,както са соколите...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 яну 2013 21:15

dunavfc написа:
Бях убеден,че аргумента ти ще бъде,точно такъв.Били още новаци в "А" група и т.н...Само ще ти кажа,че аз имам сериозни наблюдения върху този отбор и това е нормално,все пак сме от един регион.В "В" група преди 3-4 год. когато Домусчиев беше само един блян,средната посещаемост на отбора във "В" група беше около 1000 човека,малко по-късно в "Б" група посещаемостта им беше около 2-3 хил. души.Много ли е,малко ли е,всеки сам да си преценява...Никой новак в "А" група не е плащал толкова скъпи билети,колкото плащат лудогорец,това не бива да бъде подценявано.Освен това,ще поживеем,живи и здрави и ще се увериш,че там интереса към Лудогорец,няма да спадне,както е например при Литекс.

Средната посещаемост на Тича е изключено да е 3500 души.А помниш ли първият кръг с Лудогорец,колко хора имаше от Разград на стадиона ви ? Едва ли всички са били разградски студенти от Варна.

Ние,ако влезем в "А" група,ще бъде ако не първият,то поне вторият отбор по посещаемост и това ще бъде една доста дълга тенденция,гарантирам ти го.Много малко са градовете в България,които да обичат футбола,повече русенци.Ако пък отбора има и късмета да е някакъв фактор в първенството,ще е тегаво за гостите..

Не знам какво си бил убеден, но аз се убедих в едно- хич не си запознат с родната действителност или говориш колкото да не заспиш. Я ги дай тея мачове във "В" група, но със статистики за билетите. На око ли си ги броял :lol: Защото аз ги помня още като Антибиотик, когато ние бяхме през 90-те в "Б" група и бяха една шепа народ... Точно фактът, че Домусчиев инвестира в тях им напълни стадиона. Още първата година, когато минаха от "В" в "Б" група.
За билетите си прав, но има едно, но- половината, че ако не и целият град СЕ ИЗДЪРЖА ОТ ЛИЦЕТО ДОМУСЧИЕВ! Сещай се дали се налива от пусто в празно, Така че не ми говори за цените на билетите и т.н.
Да сравняваш Лудогорец с Литекс някак го приемам. Но да ми сравняваш Лудогорец с Черно море :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Само това ще ти кажа.
Изключено викаш и как ти ли го реши? Господин последна инстанция може би? Ти наясно ли си с таблицата с посещаемостта? Видимо не си, ама говори нашият! Че Черно море неизменно винаги е завършвал в първите 6 по посещаемост, изключае тази година, която ни е най-слабата от 12 насам! Не говори глупости като не си наясно. Виждам, че лижеш задника на съгражданите, ама не го прави толкова очевадно и като не си наясно с нещата! Поне се запознай и тогава говори...

Помня- бяха смешно малко. Даже клетката не беше пълна. И точно такива бяха- не ми се прави на интересен. Варна е пълна с хора от Разград, от Силистра, от Шумен, че и от твоя Русе. Остана да нямат хора на стадиона. Като ми даваш пример- помниш ли колко хора имаше в клетката им на техния стадион по време на мача ни с тях? А? Миналата година или късата ти синя памет не ти е от полза? Ще ти припомня- толкова хора в тяхната клетка са имали само Левски, ЦСКА и пловдивските отбори!

Дъгла тендецния, ама на мук :lol: Още след втората година стадионът ви ще стане като 90% от тези в "А" група. Ще наберете инерция първата година и толкова. Не ми говори глупости- познавам достатъчно фенове на Дунав, с които сме в приятелски взаимоотношения. Те сами са ми го споделяли- даже ви знам фракциите. По едно време бяха две от по 25 - 30 човека. Познавам се с някои хора. Идвали са на Тича, даже са ми споделяли, че им се иска да имат като нашата агитка (беше 2007, 2008 година мисля).. Така че не ми говори врели некипели.

Върни се в “Футбол - България”