Григор Димитров-Фабио Фонини

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Григор Димитров-Фабио Фонини

Мнениеот kirchaka » 07 яну 2013 11:12

Григор Димитров ще се изправи срещу италианеца Фабио Фонини в среща от първи кръг на АТР турнира в Сидни с награден фонд $436,630, а срещата им попадна в програмата за вторник.

Двубоят между двамата е четвърти на корт "Grandstand" и ще може да се наблюдава на живо в интернет.

Програмата на този корт започва от 02:00 ч. българско време с двубоя между Кириленко и Ерани, след него ще се изиграят още две срещи на сингъл между Робредо-Милман и Возняцки-Кузнецова и около 7:00-8:00 ч. сутринта на корта се очаква да излязат Димитров и Фонини.

Букмейкърите обявиха първата ни ракета фаворит в предстоящия двубой с коефициент от 1,25, докато победа за 25-годишния италианец е оценена с 3,75. Припомняме ви, че в неделя Bet365 определиха хасковлията за фаворит за спечелването на трофея в Сидни с коефициент 5,00, на второ място е водачът в основната схема Джон Изнър с 6,00, а третата позиция си разделят Жил Симон, Кевин Андерсън и Бърнард Томич с коефициент 9,00.

Ако Григор успее да оправдае техните очакванията и преодолее съпротивата на Фабио Фонини, ще си осигури $7,550 от наградния фонд и 20 точки за АТР ранглистата, а в спора за място на четвъртфиналите ще срещне поставеният под №8 Марсел Гранойерс, който по-рано днес се наложи с 5-7 7-5 6-1 над Матю Ебдън.

През днешния ден Цветана Пиронкова (YouTek IG Instinct MP) започна с победа участието си на турнира в Хобарт, след като надигра с 6-3 6-4 румънката Ирина-Камелия Бегу и в спор за място на четвъртфиналите очаква Клара Закопалова или Тимеа Бабош. Следващият двубой на пловдивчанката ще се изиграе в сряда, а началният му час ще стане ясен утре, след като бъде обявена програмата за следващия ден. Два от общо трите корта в Хобарт са телевизионни, така че вероятността да може да наблюдаваме на живо мача на Цвети е много голяма.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Само Сините!
Контакти:

Re: Григор Димитров-Фабио Фонини

Мнениеот Само Сините! » 07 яну 2013 11:44

ГРИШО в края на годината в ТОП20!
[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
whack
Контакти:

Мнениеот whack » 07 яну 2013 13:29

Аз пък искам да е в Топ 10 :) А и защо не?Няма много точки за защитаване,съответно много за печелене.Напълно реално е...
FC Internazionale Milano!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 яну 2013 13:53

whack написа:Аз пък искам да е в Топ 10 :) А и защо не?Няма много точки за защитаване,съответно много за печелене.Напълно реално е...

Не, не е...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 07 яну 2013 15:06

На Григор му е много рано още за топ 10. Има още доста неща да развива за да стигне това ниво. Нека влезе тази година в топ 30 или дай боже топ 20. Важното е да продължи да се развива стъпка по стъпка както го прави в последните години. Тогава неминуемо ще дойде времето и за топ 10.

Потребителски аватар
whack
Контакти:

Мнениеот whack » 07 яну 2013 17:27

Говоря за топ 10, защото единствено психиката го дели от най-големите и това си проличава постоянно. Физическа издражливост, самочувствие,психика!Това е.Другите качества и талант той ги притежава и се нуждаят просто неспиращо развитие...И ще се обоснова защо тези 3 компонента са най-важни при него с въпрос.Какво промени Новак Джокович преди 2 години? Всеки ,който гледа и се интересува от тенис ще ме разбере и надявам се ще се съгласи с мен :)
FC Internazionale Milano!

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 07 яну 2013 17:36

I.A написа:На Григор му е много рано още за топ 10. Има още доста неща да развива за да стигне това ниво. Нека влезе тази година в топ 30 или дай боже топ 20. Важното е да продължи да се развива стъпка по стъпка както го прави в последните години. Тогава неминуемо ще дойде времето и за топ 10.

Другата седмица ще е в топ 30!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 07 яну 2013 19:06

Успех на Гришо!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 07 яну 2013 19:29

Не съм го гледал на този турнир, в който стигна до финал, но определено съм съгласен с мнението на един колега, че Гришо трябва да наблегне на физиката. Няма как в съвременния тенис да се мине без това. Спомням си като се появи Мъри - много талант, но във физическо отношение изоставаше доста, драйфаше от умора по корта и резултатите дойдоха, чак като наблегна на физиката. Дано Гришо налее малко мускули и резултатите ще дойдат.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 яну 2013 22:27

Усшех, Гришо! :)

Върни се в “Тенис”