Тъстът на президента на БФС Борислав Михайлов - Димитър Петров, е станал милионер от препродажбата на терен край Несебър.
Само ден, след като държавата продава земята за 1,141 млн. лв., новият собственик Петров го препродава за 4 млн. лв, разкрива tv7.
Димитър Петров купува като физическо лице 29 дка от Министерството на земеделието, които по документи би трябвало да са гора в Несебър. На практика там няма гора, а дюни, които би трябвало по закон да са защитена местност. Въпреки това, държавата със заповед на зам.-министъра на земеделието Светлана Боянова продава терена на Димитър Петров на цена, която е значително по-ниска от реалната пазарна стойност на имотите в тази част на Несебър.
Справка в службата по вписванията сочи, че той купува имота на 28-и ноември за сумата от 1 141 849 лв. заедно с таксата за изключване на земята от Държавния горски фонд и го продава на следващия ден на несебърската фирма "Сле груп" четири пъти по-скъпо - за 4 млн. лв. На практика само за един ден тъстът на Борислав Михайлов печели 2 867 602 лв. само от разликата между цената, която плаща на държавата и цената, на която продава.
Още снощи го гледах по ТВ7 и за пореден път се изумих от умението на тъй наречените български бизнесмени да правят пари. Сега след тези разкрития оставките и на министъра и заместничката му са просто задължителни. Както и цялата сделка да бъде разследвана от прокуратурата.
Аз лично не вярвам, че разследването ще доведе до нещо но все пак за пред хората няма да е лошо бат Бойко този път да се постарае, че и избори наближават
Тъстът на Боби забогатял с 3 милиона за ден
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Captain Stottlemeyer
Re: Тъстът на Боби забогатял с 3 милиона за ден
Ще се направи проверка от междуведомствена комисия. А що се отнася до т.н. "умение" на българските "бизнесмени" да правят пари - елементарно, Уотсън: ти на мене, аз на тебе.
Цялата държава е корумпирана, като се започне от най-високо ниво и се стигне до простите ченгета от КАТ (примерно). Затова, който е по-млад и има необходимата квалификация, нека да се спасява някъде на запад от река Тимок. Разбира се, корупцията е само една от причините за тази крайна мярка.
http://www.investor.bg/ikonomika-i-poli ... yr,144810/
П.П. Някъде бях чел следната сентенция: "Ако искаш нещо да не се свърши, назначи комисия".

http://www.investor.bg/ikonomika-i-poli ... yr,144810/
П.П. Някъде бях чел следната сентенция: "Ако искаш нещо да не се свърши, назначи комисия".

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 01 яну 2013 11:32, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Red Warrior
- Контакти:
България няма индустрия, защото "едни от наще" фалираха предприятията, което функционираше приватизираха, а другото продадоха за скрап. Народа няма пари, защото "едни от наще" фалираха банките, за да не си връщат кредитите. Единственото нещо, което що-годе функционираше беше туризма, защото нали уж природата не можеш да откраднеш. Но пак ей тия - "наще" намериха как да ограбят и природата чрез заменките и любимото ми "смяна на предназначението на земята". 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Аз сигурно съм много тъп, но не разбирам. Как така ще купиш нещо, което струва 1 милион лева, за 4 милиона?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
-
- Контакти:
dodo7271 написа:Аз сигурно съм много тъп, но не разбирам. Как така ще купиш нещо, което струва 1 милион лева, за 4 милиона?
Еми аз доколкото разбирам , той купува за 1 милион а после продава за много повече - 4 милиона ! Така го разбирам аз

- cska - maina
dodo7271 написа:Аз сигурно съм много тъп, но не разбирам. Как така ще купиш нещо, което струва 1 милион лева, за 4 милиона?
много е просто-вероятно реалната му цена е над 6 милиона, така че и той е на далавера
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
cska - maina написа:dodo7271 написа:Аз сигурно съм много тъп, но не разбирам. Как така ще купиш нещо, което струва 1 милион лева, за 4 милиона?
много е просто-вероятно реалната му цена е над 6 милиона, така че и той е на далавера
И най-вериятно срещу милион лева за подкупи , държавата е получила милион вместо 6 милиона . Напълно нормално за всичките ни правителсва

- Red Warrior
- Контакти:
Корупция братле. Чиновникът зам. министър продава нещо, което не е негово, а държавно и не му пука, че е под пазарната цена. Оттам нататък, той си я препродава на поредната фирма, която иска да бетонира Черноморието и така... Сега тази Светлана Боянова и да я уволнят хич не и пука, тъй като си е уредила живота не само на себе си, но и на внуците.

- Син до гроб_
- Контакти:
Смятай,че и тая зам.министърка е в играта ! От тия 2 млн. и нещо ,тя е прибрала минимум половината ! Демек тъста на Боби е само маша !
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
- Red Warrior
- Контакти:
Женицата си вика - остават 6 месеца до изборите, след това така и така няма да ме има, защо да не взема някое милионче?
Върни се в “Футбол - България”