Поредния трансферен удар са на път да осъществят собствениците на ЦСКА от "Титан". Според инфромация на "Теама Спорт" "червените" искат да си осигурят услугите на един от най-обещаващите футболисти в Латинска Америка - 15-годишния Маурисио Аранда. В родината си халфът вече е сравняван с мегазвездата на Барселона Лео Меси. За целта от Борисовата градина ще изпратят свои селекционери на предстоящите във Венесуела квалификации за световно първенство при юношите.
Привличането на детето-чудо обаче може да стане през зимата, а дотогава скаутите на "армейците" ще изготвят доси е с изявите на Аранда.
ЦСКА привлича дете-чудо
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА привлича дете-чудо
той ако е чак такова чудо, няма да дойде тук ...,ама дано , може пък и ние да ударим някоя шестица от тотото. лошото е ,че ще трябва да играе доста селски мачове и не мисля ,че ще му се отрази добре на бъдещата класа .

Ако е толкова добър, смяташ ли че ще дойде в България?
айде да си говорим реални неща , дете чудо в България няма да дойде изобщо, може да дойде приличен келеш от Южна америка и то срещу поне 1 милион, за по малко добри футболисти не се продават това е, а тая сума нито Левски нито ЦСКА ще я дадат за играч който може да го бъде може и да не го бъде
Намирисва ми на поредната партенка
От къде е информацията?

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Дете чудо от класата на Меси отдавна вече да е в школата на някой гранд (но не български). Според мен в България има достатъчно таланти, няма скаути да ги открият и треньори да им помогнат на развитието.
aka DrAvalanche
Dear Doktor, I am unattractive, sexually immature, lazy, stupid and mean. What career would suit me best?
Journalism. If you fail there, try music journalism.
Dear Doktor, I am unattractive, sexually immature, lazy, stupid and mean. What career would suit me best?
Journalism. If you fail there, try music journalism.
Old_death написа:Намирисва ми на поредната партенкаОт къде е информацията?
От Спортала уж се води за сериозен сайт.

аз го водя като жълт сайт спортала. Пишат пълни простотии в повечето време. А за детето чудо, според мене, или си е нормален футболист, но просто защото е на 15, спортал пише дете-чудо, или няма да дойде в ЦСКА, но е имало интерес.
Абе,гладна кокошка -просо сънува !
то добре ще е да дойде , но от тук натам не му завиждам,никакво развитие ,ние нямаме качествени треньори за развитие на таланта в един футболист.......но кой знае какво ще стане