Red Warrior написа:samobotev написа:Едните искат повече пари другите не искат да им плащат. Общо взето българска работа.
Иначе и според мен ако живееш в по голям град е по добре да си на кабел но пък БСК наистина предлагат канали които другите ги нямат и специално за нас мъжете определено са бонус

.
Колкото до БТВ да канала им пълен боклук но пък имат БТВ екшан на който освен мачове дават доста често и не лоши филми
....Просто ми е интересно каква е тази мания да се слагат антени, както каза един съфорумец - като в цигански катун. Каналите на Булсата ги има и в нета, а за интернет пак трябва да вкарваш кабел. За скапаната картина по време на буря, или силен снеговалеж изобщо и не говоря.
Всеки си има неговата истина, но така като гледам и SKY например предлагат оборудване с антенка. Това, че имаш впечатления как са накичени циганските катуни / да не се засегнеш, щото не целя да те обиждам / не означава, че ние сме го измислили тоя номер. Мен пък ми отърва и на цена, и на отношение като клиент да съм към тях. Да не говорим, че ми предлагат точно това, което очаквам да гледам от тв- то- всичкия спорт, който искам да гледам + научнопопулярните канали, които са ми интересни. Вивакома / например / няколко пъти ме атакува за тв докато си плащам мобилния телефон и освен, че ми губят времето, то ми предлагат глупави алтернативи. На възражението ми, че не могат да ми предложат "Ла Лига", каката ме пита дали зная, че мога да се гледат мачове през интернет- аз ако съм искал да гледам предавания чрез стриймове, нямаше въобще да плащам за тв и щях да гледам само ефирна такава. Другата ми алтернатива пък са близалките, които за мен въобще не заслужават внимание. А, относно атмосферните условия- не съм запознат с начина на доставка на чуждите канали, които се гледат по кабеларките, но ако и те ги взимат от сателит, то са зависими по същия начин от обстановката навън.
Що се отнася до БТВ- то- мога и със тях, мога и без тях, но не съм съгласен да ми увеличават таксата за нещо, което много рядко гледам, а техните условия са всичките им тъпи канали да бъдат шибнати в най- ниския пакет на БСК, което оставя клиента без право на мнение. Много ясно ще се види, че ако разните им лейдита, комедита и прочия ги сложат в отделен пакет, то почти нищо няма да вземат от там и те затова не искат да дадат тази възможност на оператора. А и защо трябва да вярвам в конкретния спор на телевизия, която има в биографията си най- висок рейтинг на гледаемост, когато не излъчва програма, защото извършва профилактика в същото време?