Каналите на CME спират в съседна Румъния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

jelew73
Контакти:

Re: Каналите на CME спират в съседна Румъния

Мнениеот jelew73 » 30 дек 2012 23:09

Всеки казва капка истина в разсъжденията си , но факт е , че БСК е единствения оператор за българите в чувбина , независимо с Бтв или без ;)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 дек 2012 23:14

Добре бе хора, разбирам да живеете в чужбина, или в някое отдалечено място на страната (в планината например), но да живееш в български град, и да си сложиш антена, при положение, че за интернет пак трябва да теглиш кабел.....от к'в зор бе? :shock:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 31 дек 2012 01:13

Между другото тези два румънски оператора са най-малките там, така все тая. Мощния оператор в Румъния е Digi TV
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Пловдив1912

Мнениеот Пловдив1912 » 31 дек 2012 09:18

BadBoy написа:Между другото тези два румънски оператора са най-малките там, така все тая. Мощния оператор в Румъния е Digi TV

Кое е все тая бе? Че една групировка си позволява да изнудва опертори в България и Румъния? Това ли е все тая? Какви хора сте не мога да ви рабера. И тук не става дума дали Булсатком са добър оператор или. Става дума за откровен рекет от страна на СМЕ!!!

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 31 дек 2012 10:39

BadBoy написа:Между другото тези два румънски оператора са най-малките там, така все тая. Мощния оператор в Румъния е Digi TV

В грешка си, първо не са 2 оператора, а 1, долче е сателитната платформа на ромтелеком(тяхното бтк). Дигитв са голям оператор, но не са основен в Румъния, по-скоро пазара там е разпределен по равно.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 31 дек 2012 10:48

Аз от Булсатком съм доволен.Не знам сега как се чака за НD приемник,но моя веднага си го взех,след като го поисках.Особено като спортен фен ми харесват ТV+ и Филм+.Дават испанските мачове,доста бокс и Формула 1.А и имат два Филм+ канала-единия е HD.А БиТи Ви почти не гледам-какво да ме привлече там-турските им сапунки,или гологлавия селянин от Учин дол?Единствения недостатък е, че не позволяват връщане на времето назад,както някои други оператори.

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 31 дек 2012 11:08

Стойте само и гледайте как BTV ще клекнат. Просто не виждам как могат да си позволят да загубят такова количество зрители. Дори голяма чат от зрителите на БСК да решат да минат на дрги оператори това ще стане за няколко месеца, защото другите просто няма да имат ресурс да прехвърлят толкова абонати наведнъж. С колко ще трябва да намалят БТВ цените на рекламата си при условие, че зрителителите ще са с около милион по-малко....ха ха ха... с мноооого. Незнам какво не му харесвате на БСК, но е факт че до ден днешен желаещите за включване са на опашка. Тези БТВ уж голямата телевизия ама като дойде време за инвестиции като F1, мачове от евротурнирите и т.н никави ги няма...то не е като да купуваш нискобюджетни турски сапунки. И сега и повече пари искат...на какво отгоре??????

bm1914ls
Контакти:

Мнениеот bm1914ls » 31 дек 2012 11:33

Приятелю,при вас може наистина обслужването на Булсатком да е кошмарно,но в Бургас проблеми няма.И интернетът им е достатъчно бърз, и телевизионният сигнал е със страхотно качество,и екипите им винаги идват навреме. Когато се включвах /преди четири години/, в офиса ми казаха, че ще се обадят след 16:00 часа и аз тръгнах да си върша работата. Не успях да стигна до входа на блока, когато ми позвъниха и казаха, че идват. Дойдоха почти веднага, а цялата работа стана за 20 минути.Досега не е имало никакъв проблем, с изключение един -два пъти, когато имаше жестока буря.

snakyy
Контакти:

Мнениеот snakyy » 31 дек 2012 12:14

Преди месец от близу зарибяваха нови клиенти и съвсем "случайно" един от техните промоутъри се изпусна, че в съвсем скоро време с булсата щяло да се случи нещо голямо и после ние сами ще им се молим да ни закачат. Всичко е една добре подготвена война неслучайно и босфорите пуснаха кои са "добрите" оператори.
Аз лично ако давам 2лв на босфорите за да ги гледам също имам условия - никакви реклами по време на интересни филми, никаква поръчкова журналистика и да забравят за турските серияли.
Едно време същите тия босфорци яко мрънкаха за идеята на правителството да въведе такса телевизор/електромер която щеше да отива в БНТ

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 31 дек 2012 12:33

snakyy написа:Преди месец от близу зарибяваха нови клиенти и съвсем "случайно" един от техните промоутъри се изпусна, че в съвсем скоро време с булсата щяло да се случи нещо голямо и после ние сами ще им се молим да ни закачат. Всичко е една добре подготвена война неслучайно и босфорите пуснаха кои са "добрите" оператори.
Аз лично ако давам 2лв на босфорите за да ги гледам също имам условия - никакви реклами по време на интересни филми, никаква поръчкова журналистика и да забравят за турските серияли.
Едно време същите тия босфорци яко мрънкаха за идеята на правителството да въведе такса телевизор/електромер която щеше да отива в БНТ

Аз затова предлагам всички които са на БСК да се опънат и да не сменят оператора. Да видите как Босфора след месец пари ще дават да им върнат безмислeните канали в ефира. Много ясно се видя, че цялата работа е някакво картелно споразумение за да се пренасочат абонати към Vivacom!

Върни се в “Свободна зона”