Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот Teo » 21 дек 2012 14:32

гражданин от село написа:
Teo написа:СТОЙЧО Е САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ

На лозунги от кой краен квартал на София ви напамня? ;)

Гражданин от село - човека къртица във форума на ЦСКА, както човека който изкара заплатата на Стойчо в медиите, че да може подуянските мафиоти си правят романи.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 21 дек 2012 14:46

Кво става, не са ли го уволнили още? Нали днес им беше светлата дата на подуенските лакейчета?
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 дек 2012 15:11

Batkoto написа:Кво става, не са ли го уволнили още? Нали днес им беше светлата дата на подуенските лакейчета?

Може да сме хванали плъха с мухлясъло сиренце и няма вече "отлично информиран източник"! :)

[offtopic]Вижте кво става:
Нови финансови правила за клубовете от "А" група бяха приети от БФС. Това стана ясно след проведения днес Изпълком на централата. Отборите ще бъдат подложени на вътрешен мониторинг, който е независим от проверките, които правят от УЕФА. От този мониторинг ще зависи лиценза на съответния отбор не само за евротурнирите, но и за родното първенство.

"Доста от клубовете са с финансови проблеми. Прие се въвеждане на вътрешен мониторинг. Отборите ще трябва да покриват сериозни критерии, за да получат лиценз не само за евротурнирите, но и за "А" група. Знаете, че УЕФА въвежда финансов феърплей и техните критерии ще са жестоки", уточни пресаташето на БФС Павел Колев.

"Това изискване идва от УЕФА. Не е задължително, но е препоръчително. На същата проверка бе подложен и ЦСКА. Финансовото положение на тимовете у нас се влошава и този мониторинг ще се провежда на всеки три месеца", допълни президентът на централата Борислав Михайлов.

Ще им вадят червивите ризи! :mrgreen:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 21 дек 2012 16:41

Червени_шампиони написа:Освен да ти кажа да дойдеш на стадиона и да ми го кажеш, друго няма какво да допълня. Асоциален дебиле с десет профила.

Това ми звучи като покана за социален дебилизъм.И само до числото десет ли сте стигнали в училище?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 21 дек 2012 16:47

Teo написа:Гражданин от село - човека къртица във форума на ЦСКА, както човека който изкара заплатата на Стойчо в медиите, че да може подуянските мафиоти си правят романи.

Ама и човекът изкарал заплатата на Стойчо ли е къртица във форума?Ми той трябва да му е благодарен,защото се вижда от резултатите и играта на отбора,че сам не може да си я изкара. ;)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 дек 2012 17:25

mistreated написа:
GOLEADOR написа:

1. Ти изобщо разбираш ли за какъв слаб отбор говорим (става въпрос за Мура). Знаеш ли, че тази есен завършиха на последно място в лигата?
2. Когато нямам качествен сигнал, няма да си купя телевизор от 3 бона. Аз смятам, че сигналът (тоест футболистите) е достатъчно добър, за да мога да гледам качествена картина с този хубав телевизор.
3. Реването на Стойчо е прекалено. Разбирам, че понякога на всеки му писва, но неговото е след всеки мач, за всяко нещо. Така и не го чух да признае, че е направил грешки в даден мач. А повярвай ми, грешките никак не бяха малко. Дори и за моят прост акъл са достатъчно явни.

Знам колко са слаби Мура,гледах по нета и победата им над Баку с 2:0 и за това твърдя,че ако имахме нападател в отбора нямаше никакъв проблем да ги отстраним.Но докато ЦСКА се мъчеше с Мура,нашия централен нападател вкарваше хеттрик на Ботев Враца.Но милите Титани се направиха на тарикати и платиха дължимите суми за Мишел чак преди мача с Левски (там е друг въпроса защо подлогите от БФС не го картотекираха за мача със сините) и така хем платихме,хем ни биха (равен де),хем изядохме солта.Ето ти го проблема,имаш хубав телевизор (Младенов),имаш и качествен сигнал (Мишел),но заддистанционното устройство (Титан) упорито цъка на черно-белия филм!За това не изхвърляй телевизора,а научи заддистанционното устройство да действа адекватно!Ако заддистанционното устройство няма умствения капацитет да борави с ТВ-то и програмите,по-добре да го смени някой който не би се затруднил да стори това.Най-глупаво е в този момент да смениш ТВ-то (Стойчо) или да се откажеш от качествения сигнал (както това сториха Титан като разпродадоха звездите на ЦСКА в края на 2011 г.)!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 дек 2012 20:01

GOLEADOR написа:
mistreated написа:
GOLEADOR написа:

1. Ти изобщо разбираш ли за какъв слаб отбор говорим (става въпрос за Мура). Знаеш ли, че тази есен завършиха на последно място в лигата?
2. Когато нямам качествен сигнал, няма да си купя телевизор от 3 бона. Аз смятам, че сигналът (тоест футболистите) е достатъчно добър, за да мога да гледам качествена картина с този хубав телевизор.
3. Реването на Стойчо е прекалено. Разбирам, че понякога на всеки му писва, но неговото е след всеки мач, за всяко нещо. Така и не го чух да признае, че е направил грешки в даден мач. А повярвай ми, грешките никак не бяха малко. Дори и за моят прост акъл са достатъчно явни.

Знам колко са слаби Мура,гледах по нета и победата им над Баку с 2:0 и за това твърдя,че ако имахме нападател в отбора нямаше никакъв проблем да ги отстраним.Но докато ЦСКА се мъчеше с Мура,нашия централен нападател вкарваше хеттрик на Ботев Враца.Но милите Титани се направиха на тарикати и платиха дължимите суми за Мишел чак преди мача с Левски (там е друг въпроса защо подлогите от БФС не го картотекираха за мача със сините) и така хем платихме,хем ни биха (равен де),хем изядохме солта.Ето ти го проблема,имаш хубав телевизор (Младенов),имаш и качествен сигнал (Мишел),но заддистанционното устройство (Титан) упорито цъка на черно-белия филм!За това не изхвърляй телевизора,а научи заддистанционното устройство да действа адекватно!Ако заддистанционното устройство няма умствения капацитет да борави с ТВ-то и програмите,по-добре да го смени някой който не би се затруднил да стори това.Най-глупаво е в този момент да смениш ТВ-то (Стойчо) или да се откажеш от качествения сигнал (както това сториха Титан като разпродадоха звездите на ЦСКА в края на 2011 г.)!

Момчета,пените се излишно.Както винаги живота е сив,а не черен или бял.Вината е и в двете страни.Титан не са на мястото си като ръководители,но и постигнатите резултати не са в унисон със заплатата на Стойчо.И двамата сте прави,но това не е причина да се дърляте.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 дек 2012 21:19

Mistreated е много добър анализатор и го прилага. GOLEADOR защитава принципна позиция, която не може да устои на сериозен анализ, но компенсира с емоция и вяра. Различни хора, с различно виждане- но с една идея. Аз лично симпатизирам на безпристрастният и смазващ анализ на единия, но и на идващите от сърцето мнения на другия. Надали се карат. Истината, вероятно, е някъде по средата , но аз съм страничен и външен наблюдател, не връзвайте кусур...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 дек 2012 13:03

Ако Дудуци не беше пратил в румънско изгнание Платини ЦСКА щеше да е шампион с убедителен точков актив. Само си представете Стойчо, ако имаше на разположение атакуваща двойка Платини-Мораес. После Мораес щеше да струва не
1.5-2 млн долара, а 4-5 млн евро.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 дек 2012 13:25

Най-малко 40-50 милиона евро щеше да струва.

Върни се в “Архив”