Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
luxorus написа:Няма как Берое да се сравнява с Пирин ГД,нито като организация,нито като ресурс,да не говорим за история и фенове.Ако на тази възможност за класиране на полуфинал не се зарадваме,кога?Все пак има едно наум,заради предтавянето през есента,но нали сега паузата идва в най-точния момент за нас.Има пари,бази,условия и време до тогава,така че БЕРОЕ НА ПОЛУФИНАЛ!
RedeviL написа:RIR написа:RedeviL написа:tonito написа:Какво става с тая деректива,че отново латекса за нас?И пак реванша е навън.Нямаме никакъв късмет и това е.
Е бива да сте толкова нагли ама това вашето минава всякакви граници!!Когато ЦСКА се падна още в началото с възможно най-тежкия съперник нищо не казахте..Смешни сте!
Ами ние никога нищо не казваме, вие сте мрънкалниците. Човека просто ви иронизира.
А и да видим как ще се развие мача ви пролетта с Лудогоец, че...Да нямате да връщате.
Вие ли нищо не казвате..Точно вие ли!?![]()
![]()
П.П.Да бе..ти на това иронизация ли му викаш - "И пак реванша е навън.Нямаме никакъв късмет и това е."
RIR написа:Ами истината е, че Левски първо маса време само гостуваше в стария формат на купата, а сега като върнаха 2 мача, сме гости и трите пъти във втория мач. И понеже е жребий - значи е въпрос на късмет. В случая на лош късмет.
А за мрънкането аз в нашия форум не виждам теми за убийството на Левски, за съсипването на клуба от Батков или Тонев, за ББ е лъжец и т.н. Нито си имаме "Легенди за Директивата" и треньор, на който всяка втора дума е колко сте неоправдани.
dreben23 написа:Левскари, Илиан Илиев не става за треньор. В рамките на няколко пролетни кръга ще излетите от борбата за титлата, сменете го докато е време, че и с много сателити сте се снабдили, а всички знаем колко болка причиняват те.Всъщност, Лудогорец не виждам как няма да е шампион още към петия,кръг някъде...
![]()
Четирите мача между Левски и Литекс сякаш гарантират класиране поне за ЛЕ на ЦСКА, няма значение през кой от турнирите!![]()
Определено ще бъде забавна Новата година!!!
RedeviL написа:RIR написа:Ами истината е, че Левски първо маса време само гостуваше в стария формат на купата, а сега като върнаха 2 мача, сме гости и трите пъти във втория мач. И понеже е жребий - значи е въпрос на късмет. В случая на лош късмет.
А за мрънкането аз в нашия форум не виждам теми за убийството на Левски, за съсипването на клуба от Батков или Тонев, за ББ е лъжец и т.н. Нито си имаме "Легенди за Директивата" и треньор, на който всяка втора дума е колко сте неоправдани.
Айде, айде...да не се знаеме!Никога не съм твърдял, че сред червените е нямало мрънкалници!Обаче много се дразня като видя подобни субекти като теб, които постоянно твърдят, че само те са най-добрите, най-чистите, най-онеправданите и т.н..
Viktor4o_Rs написа:Познах, че ще играем с Миньор или Локо (Сф), а Левски - с Литекс![]()
![]()
На FM-a който играя със Славия ми се паднаха точно перничани за Купата, така че бях почти сигурен.
Разбира се, много съм доволен от жребия.
![]()
Иначе според мен Литекс ще елиминира Левски, а ЦСКА ще има доста трудни минути срещу КокалаБерое и Славия ми изглеждат най-сигурните полуфиналисти, стига да не подценят съперниците си. А конспираторите, според които ни тикали за Купата - затова ли ни се падна Ботев (Пловдив) предния кръг, докато някои други разцъкваха със сателитите си или с трагичния при Зафето Черно море ?
![]()
![]()
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта