Подмладяване на Националния Отбор!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Подмладяване на Националния Отбор!
Този отбор се подмладява от 10години,а играят едни и същи футболисти.И с какво е заслужил Н.Димитров да бъде част от нац.отбор?
Вие като коментирате, вземете си изровете малко главите от земята и погледнете и в другите отбори. С повечето имена и аз съм съгласен , но има такива амортизирани емоционално "бастуни" измежду тях, че по добре сегашните манекени да гледам , тях поне ги знаем, че не искат да играят и не тая надежди. Понеже съм фен на Черно море, аз мисля че и при нас има какво да се ползва като материал(Ал. Александров-централен защитник), момчето си играе добре, вече има над 120 мача в "А" група, а е само на 23 години. А ние вземаме кой ли не от къде ли не, само и само да не се вземе нещо от провинцията Смешни са ни управниците, смешни са ни отборите, смешни сме и ние феновете, затова разни "перуки" и болни мозъци са си доживотно в БФС и ние да си говорим. Мъри щял да бъде треньор докато е Перуката там, ами да ги е.а в нещастниците, с какво е доказал единия, че е добър управител, а другия че е треньор. Че той мъри преби чичо Митко с късмет по времето му в Левски и пак ядоха бой като мачета у дерек . Аман от псевдо разбирковци на футбол, дето ни казват всеки път, че сме играли много правилно, но затова пък си падаме редовно.
Да ги ринем всичките идиоти от БФС и оттам надолу по схемата да се чисти всичко, така евентуално след 10 години, ще има мъже в националния, а не сегашните манекени, пенсионери и келеши.

Да ги ринем всичките идиоти от БФС и оттам надолу по схемата да се чисти всичко, така евентуално след 10 години, ще има мъже в националния, а не сегашните манекени, пенсионери и келеши.
Освен подмладавяне, трябва и треньор - чужденец. Български треньор не може да ръководи отбора под натиска на всички мениджъри, журналисти, собственици на отборчета и селски кауни. Положението е такова, че който и да получи повиквателна, половин България ще скочи срещу него и после ще стиска палци националният да падне, та да разкарат треньора.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"
Oskron написа:ЕМИЛ написа:Моето мнение е ,че трябва да се повикат спешно в националния Коста Янев ,Спас Делев,Тимонов,Манчев задължително и да мирнат всички армейци
Забравяш Иван Иванов, Караджов, Чавдаров, Виданов, Орлинов, Апостол Попов и Пасков .... дано не забравя някой
Извини се веднага!
Иначе по темата - Мъри си знае работата и със сигурност нема да викне Йовов. Така че сичкото армеец - дишай, дишай, дишай...
Тунчев като влезе във форма, един снажен ляв бек да намерим, Манолев още малко да израстне и защитата мисля, че ще е много по-добре. В средата и напред си има избор и сега. Не е лошо още в следващите мачове да видим как биха се представили двамата Валери по едно полувреме. Бербатов и Стилиян са твърди титуляри така или иначе. Но както вика Сирака - не е като да е много оптимистично положението като погледнеш към младите.

[offtopic]
[/offtopic]Re: Подмладяване на Националния Отбор!
vikpopov написа:ДДДДДДД ББББББББ само простотии, най-важна е смяна на треньора !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! с тоя сме до където стигнаха литекс.... сега е момента да се гради нов отбор С НОВ ТРЕНЬОР !!!
Емо Костадинов, Любо Пенев, Трифон Иванов и само в краен случай Стоичков, нали. Абе всичко що е обличало син, оранжев, зелен и какъвто и да е друг освен червен и модерния тази година лайняно-златист екип вън от отбора!!!
Хора, това е национала!

[offtopic]
[/offtopic]Re: Подмладяване на Националния Отбор!
Ами и аз да попитам тогава всички сини отворковци тук. Защо Мърьо не викна в състава Спас Делев и Иван Иванов? Всъщност, всички знаете защо... Кухари тъпи!
Когато си прост, то е завинаги!
gong написа:Ами и аз да попитам тогава всички сини отворковци тук. Защо Мърьо не викна в състава Спас Делев и Иван Иванов? Всъщност, всички знаете защо... Кухари тъпи!
Защото засега не стават!
Аман вече от левскари и цесекари. Напише се тема и почнат да си мерат комплексираните пишки- кой е по добър. Сега в лига европа ще се видите колко сте добри на истински футбол а не на арената на най слабия шампионат
А по темата трябва тотална промяна и на тренер и на футболисти без Бербовци и другите 10 ГОДИНИ СИ НОСЯТ ПОРАЖЕНСКИЯ ДУХ ДА СИ ГО ЖЗИМАТ ИДА СЕ ОТТЕГЛЯТ С НЕГО.
А по темата трябва тотална промяна и на тренер и на футболисти без Бербовци и другите 10 ГОДИНИ СИ НОСЯТ ПОРАЖЕНСКИЯ ДУХ ДА СИ ГО ЖЗИМАТ ИДА СЕ ОТТЕГЛЯТ С НЕГО.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
gong написа:Ами и аз да попитам тогава всички сини отворковци тук. Защо Мърьо не викна в състава Спас Делев и Иван Иванов? Всъщност, всички знаете защо... Кухари тъпи!
Ваньо сам отказа да е национал.А на Спас му е още рано
Слепци,сте червени фенове слепци...виждате сламката в окото на чуждия,а не виждате гредата във вашето...не знам кой трябва да дойде,но знам,че Българина Петров и Радостин Кишишев трябва да напуснат,заедно с Коловати,Котев и Чавдар Янков.На тяхно място да дойдат Иван Иванов,И.Стоянов,Делев,Гаджев,Сърмов,дори Цачев ако щете...просто се вижда,че със стари курви нов бардак не се праи-колкото и вулгарно да звучи

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"