Цветан Василев: С Мъри ще атакуваме Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Re: Цветан Василев: С Мъри ще атакуваме Европа

Мнениеот botev_plovdlv » 11 дек 2012 15:12

za nas e toj religiq написа:
botev_plovdlv написа:
za nas e toj religiq написа:А защо сме му викали така , сигурно ни е бил любимец :?

Еми аз не помна досега да сме обичали някой Левскар -то си е профилактично да го попържем още от съблекалнята.Ако искате да станем като Атлетик Билбао- Баските да взимаме и играчи само от Пловдив а

И какво му е лошото на Билбао ? Не играят в евротурнирите ли ? Нямат звезди ли ? Не ги обичат ли ? Ако питаш мен бих дал всичко и нашия отбор да е като тяхния !!!

Тва са пълни глупости.Преди време и Любо Пенев беше казал една приказка -Не ме интересува откъде е играча и да се казва Настрадин Ходжа ако ще -Само да играе ИСКАМ.А вие само мрънкате тоя не искате ония не искате и на Цецо Василев като му писне и ни остави.Е тогава ще ви се сбъдне мечтата и ще играем с пъпчиви юноши всички от Пловдив както искате

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 11 дек 2012 15:12

Страшен ход - махаш доказан треньор и взимаш такъв, който е успял някак да се провали абсолютно навсякъде, където е бил. Мъри без Наско не става за треньор и на Ботев Бобошево! Трябва да му се признае, обаче, че личният му ПР Ефрем Димитров добре работи след като въпреки чутовните провали и липсата на работа 1+ година е успял да подлъже Ботев!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 дек 2012 15:14

с феро ми бяха симпатични ботев, вече - не :!: пожелавам провал на мъри, просто много ме дразни :oops: нещо като бенитез в челси ...как мазно мазно зае мястото на незаслужилия уволнението си ди матео :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 11 дек 2012 15:14

Разбрахме де,айде да ти е честит и да те радва още 100 години.

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Мнениеот botev_plovdlv » 11 дек 2012 15:20

ogrizko написа:с феро ми бяха симпатични ботев, вече - не :!: пожелавам провал на мъри, просто много ме дразни :oops: нещо като бенитез в челси ...как мазно мазно зае мястото на незаслужилия уволнението си ди матео :roll:

И вие ще ми станете симпатични като ви реже всеки мач съдята.После питате ли ме че не съм спал цяла нощ-Днеска Ристосков ни отреже.Утре Тасков другиден топсъдята Станислав Тодоров.Завиждате и искате Феро а не Мъри за да сме слаб отбор и ощетяван

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 11 дек 2012 15:22

ogrizko написа:с феро ми бяха симпатични ботев, вече - не :!: пожелавам провал на мъри, просто много ме дразни :oops: нещо като бенитез в челси ...как мазно мазно зае мястото на незаслужилия уволнението си ди матео :roll:

Дразни те защото е успял и кадърен. В България е така, мразим успелите, дразним се от тях, обиждаме ги, опитваме се всячески да ги изравним с общата маса от некадърници.

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Мнениеот botev_plovdlv » 11 дек 2012 15:25

stoyankd написа:

Дразни те защото е успял и кадърен. В България е така, мразим успелите, дразним се от тях, обиждаме ги, опитваме се всячески да ги изравним с общата маса от некадърници.

Много Точно Казано.И Мъри никога няма да си остави каруцата в калта както Феро.Те ни отменят по 1 гол всеки мач и дузпи не ни дават чисти той ми вика -Много хубав мач стана слънцето печеше -птичките пееха

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 дек 2012 15:38

хахаха... точно затова пък ще ме дразни, понеже е успял и кадърен :!: дразни ме точно, защото го смятам на некадърен, а постоянно го изкарват голямата работа... и защото е кръгла нула като човек... като е толкова кадърен да беше поел Ботев Пд още лятото, ама май се уплаши нещо мазника :twisted: а сега кво... феро му свърши черната и мръсната работа и видиш ли големия герой идва да печели място в евротурнирите... откъдето между впрочем Ботев са на 1 точка :shock: точно ме дразни, защото кадърен човек като феро се маха за сметка на един нещастник.... да речем мауриньо ме кефи въпреки голямата си уста, защото при него наистина има покритие и си разбира от работата :idea: докато мърльо....... да ви е честит, ама май само 2-3 ботевисти му се кефите, а ???
ИзображениеИзображениеИзображение

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 11 дек 2012 16:02

balgarin написа:
botev_plovdlv написа:феро не е никакъв треньор.Като човек може да е добър ама за треньор не става

Феро не знам какъв треньор е, но в никакъв случай не е Хари Потър. Защото с тази селекция лятото само магьосник можеше да изгради по-добър отбор от това което е отбора Ви в момента. Че играта на отбора не е толкова красива, колкото ви се иска много бързо забравихте, че този отбор, в този си състав играе от лятото на 2012 г. :idea: Четвърти сте все пак, да не сте на 12 място.
п.п.: Феро ела в Берое и бъди втория Илиан Илиев за нас :) .

затова ли сега сърбате попарата на илиян илиев, айде заминавай на герена

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 11 дек 2012 16:13

ogrizko написа:хахаха... точно затова пък ще ме дразни, понеже е успял и кадърен :!: дразни ме точно, защото го смятам на некадърен, а постоянно го изкарват голямата работа... и защото е кръгла нула като човек... като е толкова кадърен да беше поел Ботев Пд още лятото, ама май се уплаши нещо мазника :twisted: а сега кво... феро му свърши черната и мръсната работа и видиш ли големия герой идва да печели място в евротурнирите... откъдето между впрочем Ботев са на 1 точка :shock: точно ме дразни, защото кадърен човек като феро се маха за сметка на един нещастник.... да речем мауриньо ме кефи въпреки голямата си уста, защото при него наистина има покритие и си разбира от работата :idea: докато мърльо....... да ви е честит, ама май само 2-3 ботевисти му се кефите, а ???

+1912
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ботев”