Мъри в Ботев - ФАКТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: Мъри в Ботев - ФАКТ

Мнениеот Parmalat » 10 дек 2012 17:40

PFC Litex написа:
Parmalat написа:
lokopd forever написа:Няма собственик на футболен клуб в България,който да остави един треньор поне две години да си изгради и обиграе отбор и после да се търсят резултати.И фенове,и шефове искате всичко сега и веднага!Тези свръх очаквания са на път да ви съсипят.Огледайте се кой е посъветвал Василев да изгони Феро!Това е скромното ми мнение,останалото си е ваша работа.

Има Ивайло Петев от Лудогорец.Това е третия му сезон в този отбор.

Лудогорец ако не бяха станали шампион, Петев дали все още щеше да е начело?
По-интересно е кой в Ботев иска смяна на треньора, явно е, че феновете не са?

Щеше да остане Домусчиев го каза няколко пъти че Петев остава и ще иска да расте като трениор именно и сега четох че отива на стаж в Байерн или Борусия Дортмунд до няколко дни.
Последна промяна от Parmalat на 10 дек 2012 17:42, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Мнениеот botev_plovdlv » 10 дек 2012 17:41

redman написа:Каквото и да говорим, ботевистите ще са тези, които ще разберат последствията. Или ще страдат, или ще се радват. Момчето, което се е регистрирало вчера! с ник ботев_пловдив говори за Лудогорец, ама те миналия сезон как станаха шампион? Колко отбори без да броя ЦСКА, да не ме обвините в пристрастност, изпищяха? Локо Пд, Черноморец, Ботев Вр, Левски в София как ги рязаха, аз такове нещо не съм виждал. Та очевидно ботевистите не искат да станат така шампиони, за което ги поздравявам. С Феро начело играехте симпатичен футбол и ако не броим съдийските порязвания, може би щяхте и да сте по-напред. С Мъри не искам да коментирам, единствено ясно е, че той не е от вашата кръвна група. Истината е, че той няма идея как да играе в цикъл сряда-събота истински мачове. Ако в сряда играеше истински мачове, то в събота се осигуряваше почивка и шпалири. В Кипър Насо не може да осигури такива мачове в събота, та се наложи да търпят резили в сряда, от отбори с 4-5 пъти по-ниски бюджети от Анортозис. Мъри е успешен само в тандем с Насо, при положение че последния осигури Спартак Плевен, Спартак Варна, Локо Пд/ Велбъжд, Беласица, Родопа, Славия и Локо СФ в А група. Не казвам че Мъри е слаб треньор, при него Левски имаше стил, но просто нямаше да е толкова успешен без парите на Чорни и Насо с организацията. Към левскарите дето го бранят един въпрос - кой от синовете на Мъри направи кариера някъде, под някъде наистина имам предвид точно това - Европа, Азия, все тая... Домо, Хичо, Мечо, Ричард, Топчо, Сърмата, Зетя, Томашич, Урсула?

На мен не ми харесваше играта досега.По страхлив Ботев не съм виждал в мача с Цска като водехме 1-0.Берое с 10 човека ни биха а и гол ни вкараха с 10.Славия с 10 човека ни вкараха гол.Ако не беше досега Гения на Неделев щяхме да сме -10 точки.И кой го взе тоя Палячо -статист Шеткус който е вратар рибар а центриране ли е забрави да напусне голлинята
Последна промяна от botev_plovdlv на 10 дек 2012 17:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 дек 2012 17:42

Parmalat написа:Щеше да остане Домусчиев го каза няколко пъти че Петев остава и ще иска да расте като трениор именно и сега четох че отива на стаж в Байерн и Борусия Дортмунд до няколко дни.

Ти при свършен факт недей вярва на тези думи, все пак живеем в България и познаваме нравите си.
Мога да се обзаложа, че Петев не стане ли шампион този сезон ще бъде сменен.
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 дек 2012 17:48

PFC Litex написа:
Parmalat написа:Щеше да остане Домусчиев го каза няколко пъти че Петев остава и ще иска да расте като трениор именно и сега четох че отива на стаж в Байерн и Борусия Дортмунд до няколко дни.

Ти при свършен факт недей вярва на тези думи, все пак живеем в България и познаваме нравите си.
Мога да се обзаложа, че Петев не стане ли шампион този сезон ще бъде сменен.

Нека се обзаложим тогава ;) вярно е ,че в България никой не брои трениорите и ги сменят като носни кърпички,но всичко идва от глупавите президенти,които не знаят че за да има трайни успехи в има нужда от време.Другата тяхна голяма грешка е че загробиха футболните школи за сметка на слаби чужденци.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 дек 2012 17:50

mark1926 написа:Идва най- успелият наставник в България през 21 век, а жълтите не само недоволстват ами правят и драма от това??!

Без Наско Сираков няма да направи нищо. Защо мислиш не искаше да се връща в Левски без него?!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 10 дек 2012 17:52

Благодарим ти за всичко Феро,а на хасковския каунь дупе да му е яко.От мен ще бъде освиркван всеки мач... до дупка. :evil:

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Мнениеот botev_plovdlv » 10 дек 2012 17:55

sudromanista73 написа:Благодарим ти за всичко Феро,а на хасковския каунь дупе да му е яко.От мен ще бъде освиркван всеки мач... до дупка. :evil:

Аз помна мача в който Наско Сираков дебютира за Ботев срещу Цска пак го освирквахме ама като вкара гол на чорбата и нямаше по-голям от него ;)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 дек 2012 17:58

PFC Litex написа:
Литекс - провал
Националния - провал
Анортозис - провал (тук пък загуби в ЕКТ от някакви Работнички и отпадна)

Какви очаквания може да имаш, при положение, че и на трите места всичко му беше обезпечено, имаше спокойствие, перфектни условия за работа и се провали?

Къв провал е в Литекс па? За един сезон печели Купата на България, а Анортозис бяха в зоната на изпадащите, когато ги пое и завърши трети! бахти провала... Интересна логика вадиш обаче, значи Феро колко пъти бе начело на вашия клуб и колко успехи има? Май една титла от и една купа от минимум 6-7 опита, когато ви е бил начело. Значи за 6-7 години начело с Феро една титла и купа е успех, а при Мъри за по-малко от сезон една купа е провал? Бахти логиката човек

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 10 дек 2012 17:59

Ако тази новина е вярна то феновете на Ботев(или поне тези които имат акъл) вече знаят следното:

Кривия няма акъл да бъде спортен директор на институция като Ботев-ако той е взел това решение.
Кривия няма топки и авторитет ако това решение е взето без неговото съгласие.
Мъри е доста глупав да отиде в отбор в който гонят тренера след 15 официални мача.( А и Кривия не е Наско!!!)
Цв.Василев е поредния глупак с пари който си мисли ,че разбира от футбол (при положение,че той е махнал Спасов)

Гледах мачовете на Ботев с Левски,ЦСКА и Лудогорец.Независимо,че игрово отстъпваха и в трите мача Ботев играха добре.Опитват се да си подават топката и не я джаскат напред.
Според мен изгонването на Ферарио Спасов е голяма грешка.Ако някой е очаквал от ръководството Ботев тази година да влезне в тройката,значи този някой е много ПРОСТ!
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 10 дек 2012 17:59

само "перукан" ви липсва.вземете и него и ще стане триото на 21 век!
напомня ми на мегаселекцията Ви от преди 20 години!само транспарантите:"добре дошли Наско,Боби!"незнам дали ги пазите :lol: ? успех с фактите!

Върни се в “Ботев”