redman написа:Каквото и да говорим, ботевистите ще са тези, които ще разберат последствията. Или ще страдат, или ще се радват. Момчето, което се е регистрирало вчера! с ник ботев_пловдив говори за Лудогорец, ама те миналия сезон как станаха шампион? Колко отбори без да броя ЦСКА, да не ме обвините в пристрастност, изпищяха? Локо Пд, Черноморец, Ботев Вр, Левски в София как ги рязаха, аз такове нещо не съм виждал. Та очевидно ботевистите не искат да станат така шампиони, за което ги поздравявам. С Феро начело играехте симпатичен футбол и ако не броим съдийските порязвания, може би щяхте и да сте по-напред. С Мъри не искам да коментирам, единствено ясно е, че той не е от вашата кръвна група. Истината е, че той няма идея как да играе в цикъл сряда-събота истински мачове. Ако в сряда играеше истински мачове, то в събота се осигуряваше почивка и шпалири. В Кипър Насо не може да осигури такива мачове в събота, та се наложи да търпят резили в сряда, от отбори с 4-5 пъти по-ниски бюджети от Анортозис. Мъри е успешен само в тандем с Насо, при положение че последния осигури Спартак Плевен, Спартак Варна, Локо Пд/ Велбъжд, Беласица, Родопа, Славия и Локо СФ в А група. Не казвам че Мъри е слаб треньор, при него Левски имаше стил, но просто нямаше да е толкова успешен без парите на Чорни и Насо с организацията. Към левскарите дето го бранят един въпрос - кой от синовете на Мъри направи кариера някъде, под някъде наистина имам предвид точно това - Европа, Азия, все тая... Домо, Хичо, Мечо, Ричард, Топчо, Сърмата, Зетя, Томашич, Урсула?
На мен не ми харесваше играта досега.По страхлив Ботев не съм виждал в мача с Цска като водехме 1-0.Берое с 10 човека ни биха а и гол ни вкараха с 10.Славия с 10 човека ни вкараха гол.Ако не беше досега Гения на Неделев щяхме да сме -10 точки.И кой го взе тоя Палячо -статист Шеткус който е вратар рибар а центриране ли е забрави да напусне голлинята