Мъри в Ботев - ФАКТ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мъри в Ботев - ФАКТ
Феновете на Ботев трябва да са доволни, че отборът им ще бъде воден от треньор, който е бил на 1/4 финал в Купата на УЕФА. Поправете ме ако бъркам, но мисля, че такъв треньор никога не е стъпвал в Пловдив. 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
1912plovdiv написа:tinko написа:В управлението на Ботев има един "тумор" наричан от хората Кривия. Докато този "тумор" не се отстрани,Ботев нищо добро не го чака. Интриганта наречен от хората/не случайно/Кривия е в основата на всичко което се случва в Ботев.
ФактПомогна много на отбора но е голям интригант .
Айде да спрете да изливате помия ей така за спорта или за някакви си ваши "задни" цели

Tommi написа:Феновете на Ботев трябва да са доволни, че отборът им ще бъде воден от треньор, който е бил на 1/4 финал в Купата на УЕФА. Поправете ме ако бъркам, но мисля, че такъв треньор никога не е стъпвал в Пловдив.
Бъркаш
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
От Фейсбука на ботевистите:

Каквото и да говорите, Мъри е доста успял треньор. По негово време Левски играеше красив и ефективен футбол.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
-
THE G.A.M.E
rsk написа:Каквото и да говорите, Мъри е доста успял треньор. По негово време Левски играеше красив и ефективен футбол.
Не си прави труда ...
Тук омразата и комплексите към Левски са доста по-силни от една трезва преценка ...
на тоя каун му давам пет кръга
особено ако се нагъзи на Левски
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Продължаваме нататък...
Мъри, заповядай на Колежа! Дано се почувстваш като Рафаел Бенитес на "Стамфорд Бридж"! Сигурно си струва да работиш за нас, но едва ли ще спечелиш повече от пачки банкноти. Ние знаем кой си и помним какъв си. Опитай се поне с нещо да си ни от полза или поне малко повече забавен. Футболът в Пловдив не е "победа и пак победа", може би защото не е така "правилен", както ти го разбираш, но има време (поне 6 месеца, ако е рекъл Биг Боса) да се спогодиме с теб. Само те молим - не преигравай! Ти сам дойде при нас, ние теб не сме те искали. Профиклубът "Ботев Пловдив" има своя голям проект напред в дните си, големи амбиции, дано ги изпълни, но идеята "Ботев Пловдив" е отвъд всякакви амбиции, отвъд всякакви титли, купи и всевъзможни блещукащи дрънкулки. Не го забравяй и се дръж прилично!
Отговарям на левскарите които си мислят, че са много важни и на някой му пука за тях на Колежа.
Докато Мъри беше в Левски, фенове на други отбори страшно много газ изпикаха. За това и го мразят 
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Какъв е този подпис за 2,5 години. Мазната пъпка ще е треньор не повече от 3- 4 месеца в Ботев. Нали на всички ви е ясно, че в края на март за мача с Монтана ще търсим нов треньор.Това недоразумение Мъри ще е до там. Изключително недалновидно решение на ръководството на Ботев е назначението на този доказан некадърник.